Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja, ni konec, seveda ne.

Jaz sicer dvomim, da mu bo uspelo, ker je interes politike prevelik in sigurno bo pritisk na sodišča - tam je očitno še bolj fašistična ureditev, kot v eu, tako da dvomim da so sodišča avtonomna.

Vidiš zakaj ne velja izjema za tujce? Sploh pa za YU narode? Ker smo lažofi, ker ima vsak balkansko kombinacijo. Ni variante da mu uspe, če Avstralci popustijo izpadejo kot največji papki. Popolnoma amatersko in nekredibilno. Tako vidim jaz.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.270
7.051
113
Djoko ima sigurno vec veze z usa kot srbijo.
Madona, govora je o top shit atletu/sportniku ne nekem prodajalcu kostanjev iz beograda.

poleg interesov AU kot drzave je se tu interes organizatorjev turnirja in celotne tenis nacije in lobijev v ozadju. Imeti turnir brez najboljsega je sigurna dobra reklama ne? Edino ce se ga javno linca in predstavi kot najhujsega cloveka - kar jim ocitno uspeva, ker folk se direkt slini poleg

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Takole gre ....
IMG_1254.JPG

• Haha
Reactions: Matey

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
To lahko vsak pogleda in obrne kot mu ustreza. Ustavi se, razmisli minutko in mi povej kakšno bi bilo sporočilo Avstrije v svet v kolikor bi Noletu dovolila vstop v državo z neveljavno izjemo? Bi ti rad v Avstralijo? Zdaj je doli fino toplo, sezona. Probaj?

Sicer pa glede na gornji članek ki sem ga prilepil je Đoko identičen prodajalcu kostanjev v Beogradu, kot kaže isti goljuf :)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.270
7.051
113
Bosna je top ja, saj beograd tudi ni slab, pa zagreb tudi ne...pri nas se začne vso to pretiravanje...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ne glede na njegovo zdravstveno situacijo, človek je dobil zeleno luč za prihod. Če je ne bi, se sploh ne bi podal na pot. Situacija je oblastem prav prišla, da jo izrabijo za futranje napsihiranega in presranega folka.

Kakor koli bo odločeno, so že padli na testu demokracije. Njegov primer je razgalil kako mizerno ravnajo z ilegalnimi migranti. Eni so zaprti že slabo deseletje tam, prišli kot otroci, sedaj so že odrasle osebe.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.270
7.051
113
wtf, zdaj mi je marsikaj jasna glede njihovega ravnanja z domorodci...to je res en poden od nacije, pa sem si vedno želel tja.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.018
6.198
113

#wearenole

kdo ne razume da se naumnih represivnih zakonov pac ne sme mednarodno odobravat se lahko boji za svojo prihodnost. Za zacetek pri njih, potem v AT, potem ze pri nas…pa se lahko spet zakurijo plinske peči
Še enkrat, zakoni so z namenom in jih je potrebno spoštovat. Če so neumni ali ne je stvar presoje posameznika, ki mu je kljub temu dolžnoat da jih spoštuje.

Si predstavljaš, da si jaz izmslim, da je predpis iz CPP da je potrebbo pri rdeči luči stat, neumen. In se odločim, da neumnih zakonov nebom spoštoval. Pa ti, pa mirsi, pa ybtz. Vsak se odloči da je nek zakon neumnost. Veš kam to pelje?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kaj ? Saj ta je vaš . Srb.
Darjan že tuli po forumu srbija do Tokija.
Kaj vam spet ne paše ?
Denar od necepljenih (44% vseh) mu ne smrdi ?
Žide bo zdravil ?
Kak pa okvirje ali alahovce ?

Zdravnik naj se ukvarja z medicino, ne s politiko !

Zrelo za prijavo na zdravniško zbornico.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.270
7.051
113
Še enkrat, zakoni so z namenom in jih je potrebno spoštovat. Če so neumni ali ne je stvar presoje posameznika, ki mu je kljub temu dolžnoat da jih spoštuje.

Si predstavljaš, da si jaz izmslim, da je predpis iz CPP da je potrebbo pri rdeči luči stat, neumen. In se odločim, da neumnih zakonov nebom spoštoval. Pa ti, pa mirsi, pa ybtz. Vsak se odloči da je nek zakon neumnost. Veš kam to pelje?

Kakšno pa je tvoje videnje glede ustave/človekovih pravic? In tega, kako se marsikje ustava grdo krši z zakoni/odloki, ipd, v zadnjih 2 letih oz v tej kovid farsi?
A zakon, ki krši človekove pravice postavljaš pred njih in ga upoštevaš?

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.940
6.015
113
This:
Že eno leto se opozarja na napačne in škodljive ukrepe, nedelovanje in škodljivo cepivo, pa gremo dalje na isti način. Otroci testirani in 8 ur v maskah, starci po vseh trgovinah, javni oslužbenci dodatke in bolniške. Nebi verjel če nebi vsak dan gledal te norije. Čestitke okuženim z omikronom, dobili ste mili prehlad, ne rabite se delat kot da ste se izkrcali v Normandiji 1944 na Omaha plaži in preživeli.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sicer pa..a so NEcepljenega srba đokića že izgnali iz Avstralije ali bo zaprt v migrantskem zaporu nekaj let kot je to običaj v Avstraliji ...