In ti slepo verjameš številkam?UKC intezivna LJ
76 NEcepljencev in 4 cepljeni.
Še malo pa bodo NEcepljenci popolnoma fašistično okupirali intezivne enote.
Bilo bi odlično, če bi obstajal kakšen graf hospitaliziranih z omikronom za Slovenijo in druge države. Zadnja novica je še zmeraj tista o enem hospitaliziranem s to različico, ki pa je v bolnišnici zaradi drugih razlogov.Čuj, kako pa kaj kaže glede podatkov o posledicah omikrona, oz težjih, je že kaj več znano iz našega okolja?...Že imamo dovolj podatkov iz UK? koliko direktnih hospitalizacij, smrti?
Tebi seveda ne vrejamem nič...tiste številke so pa uradne iz UKC danes.In ti slepo verjameš številkam?
Mala studija koju je sproveo američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti je utvrdila da omikron kod ljudi koji su ranije preležali kovid izaziva nešto blaže simptome nego što je to bio slučaj sa prethodnim varijanta.
Samo, da COVID zna razfukat še kaj več kot pljuča. Ima tudi podobne efekte kot meningitis. Torej total razfuk.V glavnem podobno kot takrat, seveda pred "COVID ERO", ko smo preboleli kako pljučnico...
To je v glavnem (zelo verjetno) veljalo za prejšnje različice...Samo, da COVID zna razfukat še kaj več kot pljuča. Ima tudi podobne efekte kot meningitis. Torej total razfuk.
Skratka podobno, kot se za koga vzame …
Če je konec decembra 2021, obstaja solidna opcija...A pole jaz sem imel konec meseca že Omikron ka so se mi simtomi začeli po 2,5 dneva pojavljati glede na tale Srbski članek ?