Kaj tega je "smučar" umoril?
Ubil......ne umoril.
Kaj tega je "smučar" umoril?
Pošta kljub temu da je d.d. velja za osnovo vsake države, poleg smetarjev, policajev, gasilcev in podobnih...bi morali nujno za določen čas zapreti tudi pošte oz. vsaj zelo omejiti dejavnosti. Ampak to je po moje znanstvena fantastika...
Imas link par strani nazajJe oa podatek
A imas morda kak vir, da se z revers inziniringom izracuna? Me zanima za naprej. Tnx
Pošta kljub temu da je d.d. velja za osnovo vsake države, poleg smetarjev, policajev, gasilcev in podobnih...
Tako je... in vsi zdravniki ki so kao smučali v Italiji, baje niso smučali. Če je to res me edino čudi, da se ne pove, katera konferenca je to bila...
Pošta kljub temu da je d.d. velja za osnovo vsake države, poleg smetarjev, policajev, gasilcev in podobnih...
Kot prvo, Pošta je d.o.o.Drži, pošta je osnova.
Kot prvo, Pošta je d.o.o.
In kot drugo, potem pa naj crknemo oz. okužimo vse živo, samo da boste pravočasno dobili položnice...
Kako pa ti veš, da nisi tudi ti ene vrste "smučar"?Kaj tega je "smučar" umoril?
tako zaneslijeve kot so s prvo okužbo prehitevali enim tednom?prva žrtev?
V Sloveniji prva žrtev koronavirusa – Umrl je starostnik iz Doma za starejše v Metliki | Nova24TV
Nova24TV je pridobila še neuradne, a zanesljive informacije, da imamo tudi v Sloveniji prvo žrtev zaradi novega koronavirusa. Po zapletih zaradi bolezni covid-19 je umrl starostnik iz Doma za starejše v Metliki. Kot smo na naši televiziji že poročali, je bila okužba starostnika posledica...nova24tv.si
Kako pa ti veš, da nisi tudi ti ene vrste "smučar"?
tako zaneslijeve kot so s prvo okužbo prehitevali enim tednom?
kar ne pomeni da nisi v kakšem drugem primeru, odkar si se rodil, na koga prenesel kakšne gripe ker si komu malo kašljal v obraz in s tem povzročil kakšne trajne škode.jst nisem bil v italiji, ko je bilo že skoraj jasno kaj se dogaja
Kot prvo, Pošta je d.o.o.
In kot drugo, potem pa naj crknemo oz. okužimo vse živo, samo da boste pravočasno dobili položnice...