Vsaj 5x toliko. Sem šel mimo dopoldan in popoldan. Popoldan sem stopil v Hoferja, od mesa še vedno nobenega sledu.To nam nič ne pove. Koliko jih je običajno ob sobotah in lepem vremenu?
Vsaj 5x toliko. Sem šel mimo dopoldan in popoldan. Popoldan sem stopil v Hoferja, od mesa še vedno nobenega sledu.To nam nič ne pove. Koliko jih je običajno ob sobotah in lepem vremenu?
Sem isto premisljeval in po treh sumenkah Supradyna dobil nahod in obcasno mrzlico..taki rahli prehladNo to so izgovori da se ne da narediti. Za butast folk obstajajo taki ukrepi, ki pa jih vidimo v drugih državah. Tukaj bodo pa spet "prepozno". Ne ok, lahko da se motim, mi je pa smešno ko je razlagal Janša da so bili ukrepi sprejeti prepozno, a potem oni nastopijo pa je vse skupaj še bolj mlačno.
Se pravi imate vedno polno zaseden parking ob sobotah?Vsaj 5x toliko. Sem šel mimo dopoldan in popoldan. Popoldan sem stopil v Hoferja, od mesa še vedno nobenega sledu.
v nekaterih strežejo samo zunaj... pa samo do 16:00Ampak res mi ni jasno da imamo tak procent kretenov. Kafane polne kot da ni nič....
Ko tole vidiš te pa kar malo pretrese. Osmrtnice en mesec nazaj in sedaj...
Nope, ne razumem zakaj je treba spreminjat infektologa za enga k prhaja iz tvoje stranke.falil temo?
Vsaj 5x toliko. Sem šel mimo dopoldan in popoldan. Popoldan sem stopil v Hoferja, od mesa še vedno nobenega sledu.
Kar se tiče dokumentov ni kriva pošta, temveč država glede preprečevanja pranja denarja in sponzoriranja terorizma še ni sprejela uredbe, ki določa najnižji znesek za zahtevo po podatkih (v tujini mislim da je 1000 EUR).pošta kot pošta... debili so danes spuščali noter po enega človeka. lekarne so zahtevale 1,5 metra med ljudmi kar je v redu pošta pa... meh... kaj pa je pričakovati od debilov ki zahtevajo dokumente če hočeš 2 centa nakazat.
V vojašnici Edvarda Peperka bodo postavili mobilni stacionarij za oskrbo 120 ljudi | 24ur.com
Na območju vojašnice Edvarda Peperka bodo postavili mobilni stacionarij za medicinsko oskrbo 120 ljudi, potek del pa si je ogledal tudi novi minister za obrambo Matej Tonin. Postavili ga bodo predvidoma v 72 urah.www.24ur.com
Na območju vojašnice Edvarda Peperka bodo postavili mobilni stacionarij za medicinsko oskrbo 120 ljudi, potek del pa si je ogledal tudi novi minister za obrambo Matej Tonin. Postavili ga bodo predvidoma v 72 urah.
sudo parted /dev/sdaNope, ne razumem zakaj je treba spreminjat infektologa za enga k prhaja iz tvoje stranke.
Pošta sicer uvaja dodatne omejitve glede dostave:
Osebni prevzem pisem bo samo še na pošti (poštar bo pustil listek), vnosa/odvoza ne bo, pakete bodo po dogovoru odlagali pred vhodom / garažo.