Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.749
5.903
113
S tem novim štetjem je število obolelih popolnoma brezvezen podatek. Pomemeben podatek bo še samo število smrti.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
preden mamo fanatike in teoretike zarot - bilo povedano že včeraj pod "staro vlado".
s tem da na tak način kot testiramo sedaj itak ne bi mogli dolgo ker je baje testov še zelo malo dobavni rok pa več mesecev.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
prva žrtev?

Kaj tega je "smučar" umoril?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.749
5.903
113
Tako je... in vsi zdravniki ki so kao smučali v Italiji, baje niso smučali. Če je to res me edino čudi, da se ne pove, katera konferenca je to bila...

• Všeč mi je
Reactions: Cash

erikson

Guru
25. avg 2007
22.349
6.146
113

"Bijemo bitko s časom. Naša življenja nimajo cene, zato sem sprejel sklep, s katerim odrejam zaprtje vseh lokalov, kjer se ljudje na kakršen koli način družijo, kot so cvetličarne, kozmetični in frizerski saloni, gostinski lokali in restavracije, razen tistih, ki bodo omogočile predajo ali prevzem hrane na brezstični način," je mariborski župan Saša Arsenovič medijem povedal na mariborski Poštni ulici, ki je sicer priljubljeno večerno in nočno shajališče Mariborčanov in Mariborčank, a je bila nocoj prazna.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
868
504
93
baje ena "sponzorirana" konferenca za katero dohtarji res nočejo da se razve. se ve zakaj.

Zvezda konferenca je bil verjetno tale možakar na sliki spodaj... zato pa tudi skrivajo

4e6a318fecad04790300002d

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: alkoholik in cappy

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Na hitro sem moral skočiti do znanke (razlog je bil nujne narave, težko bi šlo drugače), ki ima neko storitveno dejavnost v enem majhnem prostoru velikim nekje 15 m2.
Pridem v njen poslovnih prostor, ta ženska pa ima ta trenutek v tem majhnem prostoru 3 osebe + sebe, torej 4 osebe. Kreten od ženske si ni razporedila strank po terminih ločeno, njej je važen denar in da čimprej pokasira čimveč denarja. Šus babji!
Zdaj je pa ona kriva, če je 3/4 folka tako debilnega, da v tem času nujno skoči nenapovedano do nje, ker je nujno za umret ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.349
6.146
113
Prvi konvoj odhaja.

Pred nekaj trenutki je preko Slovenije proti meji s Hrvaško krenil konvoj tovornjakov in avtobusov, ki ga spremljajo predstavniki slovenske policije in Darsa, so sporočili z MZZ. Avtobusi s tujimi državljani in konvoj tovornjakov je namenjen v matične države potnikov in tovornih vozil. Prehod preko omenjenih držav bo potekal nadzorovano, brez postankov v državah tranzita. Slovenija je o humanitarnem konvoju in o političnem soglasju Srbije, Romunije, Ukrajine in Bolgarije ter Turčije že formalno seznanila sosednjo Hrvaško, ki je potrdila soglasje za prihod prvega konvoja.

• Všeč mi je
Reactions: Cash in Kamele0N

Car

POSTman
4. avg 2007
8.499
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kar se pošte tiče, je vsaj po mojem mnenju narejena velika neumnost. S ponedeljkom bomo morali vsem strankam puščati obvestila za priporočene pošiljke in bodo morali sami na pošto. :obesise: Že zdaj veste, kakšna je gužva na pošti, ko večino pošiljk oddamo na domu, kako pa bo sedaj pa si sploh ne morem predstavljati, če pa k temu prištejem đše, da bodo samo posamezno spuščali noter pasem brez besed. In kako bodo delavke za šalterjem obremenjene, sploh si ne morem predstavljati. Sem mišljenja, da so poštarji velika nevarnost za širjenje bolezni, predstavljajte si, da samo en poštar na dan obdela cca. 800 gospodinjstev. V fizičnem stiku je z vsaj 100 ljudmi na dan. Predstavljajte si, da na pošti, kjer dela 30 poštarjev eden zboli. Preden bo to izvedel, bo okužil vsaj polovico sodelavcev, oni pa pol mesta.... Super! Mislim, da če se bodo zaprli vsi lokali, restavracije, trgovine, razen živilskih, sodišča itd. itd, bi morali nujno za določen čas zapreti tudi pošte oz. vsaj zelo omejiti dejavnosti. Ampak to je po moje znanstvena fantastika...