Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V Franciji je 4500 primerov, ampak testirajo samo tiste, ki rabijo hospitalizacijo... več kot 50% tistih, ki so v intenzivni negi (300 takih) je mlajših od 60 let...

• Wow
Reactions: navlixx

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.117
1.058
113
Tako je... in vsi zdravniki ki so kao smučali v Italiji, baje niso smučali. Če je to res me edino čudi, da se ne pove, katera konferenca je to bila...
In ti misliš, da če je tam bilo 200 "smučarjev" in njihovih družinskih članov, da ni nikjer nobene facebook slike ali objave?
Čr bi kaj bilo na tem, bi novinarji že zdavnaj izvohali.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.117
1.058
113
Kaj tega je "smučar" umoril?
Prej NIJZ kot "smučar".

Smučar se je hotel testirati, ko je prišel iz Italije.
Pa je NIJZ rekel "Ne".
In brez testa ni karantene, delodajalec pa tudi ne bo kar tako "na lepe oči" dal še dva tedna "dopusta".
Pa NIJZ je tudi rekel "če ni simptomov, si zdrav in ni razloga, da nebi delal".
Ta "plavih" pa tudi ne moreš dva tedna sekat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
V kabinetu so vsi “svetovalci” in niso vsi “na zaupanje”. Lahk ga je cerar sam prezaposlil in je se naprej... lahk pa novi minister zmanjsa kabinet in ga drugam premakne.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
WTF!? Modna maska? :zavijazocmi: :zavijazocmi:
modna-maska.jpg

Po FB sodeč, so bile v spletno trgovino dodane v teh dneh.

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Zaščita pa ista, kot če bi si tangice dala čez faco. :bonk:
Mimogrede, najverjetneje je to njen daleč najbolj prodajan artikel, glede na vsesplošno paniko med folkom.
Glede na to, da sem iz podobne branže, je nabavna cena take maske evro ali manj.

• Všeč mi je

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Pa je NIJZ rekel "Ne".
In brez testa ni karantene, delodajalec pa tudi ne bo kar tako "na lepe oči" dal še dva tedna "dopusta".
Delaš tako odgovorno delo, pa ti je totalno vseeno za posledice in maš ljudi na vesti.
Isto, ko, da greš s 5 promili podirat hitrostne rekorde s šleperjem, to pa res ni n'č tazga a ne...
To je naklepno dejanje.

crikson

Pripravnik
11. avg 2010
24
31
13
Prej NIJZ kot "smučar".

Pa je NIJZ rekel "Ne".
Vodstvo NIJZ je v bistvu krivo zaradi usmeritev in neukrepanja zadnje 3 tedne, saj so dajali navodila glede ravnanja.
Tudi pri nas v firmi "smučarji povratniki" niso smeli ne na neplačanega, ne na bolniško. Tako je bilo v večini večjih firm, kjer so sledili navodilom NIJZ.
Glede na kadrovske zamenjave, ki se dogajajo, bi bila ta poteza najbolj smiselna in nujna.
Razen nastopanja in umirjanja situacije niso naredili čisto nič. Potem pa se je plaz sprožil.....

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in navlixx

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.166
113
blizu močvirne prestolnice
ksz
Na Hrvaško in iz Hrvaške se pride brez zastojev in brez komplikacij. Ta teden sem bil trikrat dol. Mi je pa zanimivo kako tukajšna uporabnica poudarja češ pa kaj če starejše "pobere" Naj se pazi kaj komu želi,mogoče pa si ji uresniči želja ampak ne da bodo umrli starši temveč otroc al pa mož.
Pa še to. 14. st.: ČRNA SMRT pride iz KITAJSKE(!) in pomori skoraj polovico evropske populacije. Tudi danes prihaja iz tam kar nekaj bolezni. Oni so tisto kar sem napisal.
btw
Kam se je poskril Zoki?

Nazadnje urejeno:
  • Wow