Se spomnimo kako so tulili da se grejo raje v srbijo cepit...zdaj pa![]()
Zakaj bi dobil potrdilo nijz???? Kuhanje sranja, nic drugo. Jaz sem cepljen v Avstriji in sem dobil pac njihovo potrdilo s qr kodo. Zvem pa sprejme vse kode z eu.
Se spomnimo kako so tulili da se grejo raje v srbijo cepit...zdaj pa![]()
zakaj bi pa to štel, ni pomembno.Gremo odstevat.
Se 45 na int do PC pogoja.
Ne vidim razloga, zakaj ne bi bilo, ce je uporabljeno cepivo priznano v EU. Imas evropsko aplikacijo tudi, ne samo eu. Pa srbi sigurno tudi imajo svoj app.Torej je srbsko cepljenje veljavno ali ne v €vropi?
ne razmišljam o tem, ker jre samo za cepljenje, ki pa se mi zdi v tem primeru najbolj pravilna odločitev.Jaz spremljam sledilnik, tam je 105. Od kod razlika?
zino, zanima me kako dalec lahko porines slovenca da bo rekel Dovolj.
Zaenkrat velja tista: za hlapca…
Ker srbi so kupili od kitajcu en MILIJON doz cepiva s katerim so cepili...no...Vućić se ni hotel z njim.Ne vidim razloga, zakaj ne bi bilo, ce je uporabljeno cepivo priznano v EU. Imas evropsko aplikacijo tudi, ne samo eu. Pa srbi sigurno tudi imajo svoj app.
če bo zdravilo delalo, pct ni potreben.Torej ko bo zdravilo, tudi PCT ne bos vec podpiral?
Ampak zdravilo bo pa res nepreizkušeno. In ti se boš na eksperimentalno sranje zanašal? Razumi, kdor more.Torej ko bo zdravilo, tudi PCT ne bos vec podpiral?
cakaj pa ti cepivu ne zaupaš?Slo bo skozi vse “kanale”, kot je slo cepivo, pa si mu zaupal od dneva izdaje.
Zakaj zdravilu ne bi?
Napiše se "s tabo".Dosti strokovnjakov se ne bi strinjalo z tabo.
Ampak ti že veš.
Za rizicnega je vsaka resilna biljka dobrodosla; cepivo, zdravilo, molitev, iver., vrac…vse je boljse od nicJaz mu. Ampak tebe ne razumem, da bi mu. Ne zaupaš cepivu, a zaupal boš zdravilu.