Al pa z znamko. Uu bo pošta zacvetela.
ne panicarte, stare mjace bomo mal ponucal, pa se za veckratno uporobo so.
pa tud oprat jih je mozno vmes.
Al pa z znamko. Uu bo pošta zacvetela.
Utisevalec
taki hobi strokovnjaki ponavadi premetavajo napačne številke, tudi jaz nisem epidemiolog ampak se upam trditi da je v tem kontekstu smrtnost/okužbe podatek, ki ti ne da relevantne primerjave
Migranti pa radi pomagajo nam, oz. nam bodo, ko se bomo pobirali pod koronitisa.cak cak, varda mora sparat moci, ker po virusu pridejo migranti, ki bojo top novica cez poleti... oni pa radi pomagajo tam...
Katerim svetom? Tukaj nas je v najboljšem primeru 50 tako in drugače omejenih.
Avstrija preko avstrijske veleposlanice v Lj poziva Slovenijo, da zacne posiljati drzavljane, ki se vracajo iz Italije v samoizolacijo oz karanteno, drugace bojo uvedli kontrole na mehaj s Slovenijo.
In to je bil glavni razlog, da se je zadeva tako razpasla tudi pri nas. Takoj ob vecjem pojavu virusa v ITA bi morala biti jasna navodila o samoizolaciji vseh, ki se vrnejo iz tistih obmocij. Ne pa da so dohtarji hodili delat in okuzili vse po vrsti.
Če vprašamo utiševalca smo na točki 1.pobrano iz slotecha preden je bilo brisano, prevod iz italjanščine kako je šlo to pri njih.
1. problem ne obstaja
2. problem obstaja, vendar je drugje
3. problem je tu, vendar je neškodljiv
4. je samo gripa, ni česa se bati; in ne napade mladih
5. ustavimo paniko, panika je nevarnejša od virusa, ekonomije ne smemo ustaviti
6. ok, dejansko se širi hitro. ustavimo nekaj, eno vas, velika srečanja. ocenimo naj cost/benefit vsake blokade
7. ta je**na okužba se ne ustavi. koža dlani se izsuši konec dneva od nenehnega umivanja rok
8. bolnišnice začenjajo čutiti obremenitev, geografsko se razširi. mogoče moramo ustaviti še kako cono več. razširjena previdnost. ob srečanjih si ne podamo rok vendar nas je sram.
9. tu je treba zapreti vse, glej tistega idiota brez zaščite!
kaj pravte, kje smo mi?
Katerim svetom? Tukaj nas je v najboljšem primeru 50 tako in drugače omejenih.
Če vprašamo utiševalca smo na točki 1.
msenjur Info kaj te caka res ne dobis na tem forumu al pa v nasih medijih.
Se pa folk se vedno vede kot da nic ni, bolni na siht pa boli jih ( sj poglej pocivauska ).
Sem pa tudi sam ze ta tedn cakal na izvide od ene neodgovorne in egoisticne pyzde. Moja pa v zdravstvu dela, fajn a? Je bla negativa ampak ma tok podobne znake so 2x testiral.
Gud lak s takimi debili.
123 je na varnem v karanteni....nič bat..
Mene skrbi bolj Peror kam je šel zdaj ko ni več Planice in Vitranca...?
Ja 123ja ste benali?