Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Kako pa veš da jih niso okužili? Težave jim dela imunost, ker 90% folka niti nobenih resnih simptomov ne dobi.
pa model, s kje si ti. od enih 40 ki jih poznam, so vsi točno dobro vedeli da imajo covid, videli so simptome zelo dobro, polovica med njimi 1 teden simptomov, četrtina kr ornk simptome na pljučih, 10% so kr po 1 mesec bili tik pred bolnico, za 1 osebo vem, ki je bila v bolnici 4 mesece in še 3 na bolniški. vsi ti so bili stari med 28 in 51. en po covidu mora eno stran prebrat 5x, da si kaj zapomni- pa je profesor na šoli, en ima 5 mesec po blagih simptomih še kr težave na srcu.
da 90% nima resnih simptomov, je morda res, če so resni simptomi respirator. med tem ko izguba vonja, okusa, dihanje kot da imaš tank na pljučih, vročina za znoret, pa pi..čkin dim za tebe.
mah, 90% ja, kr neki. jaz sem teh 90%, ki še nisem imel.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nad 50 let bodo vsak čas nad 70 %
uztr.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.157
16.406
113
Kako pa rešit ra gordijski vozel?
Odstavit vlado in državljane :p

No, šalo na stran - pojma nimam. Menjava vlade ne more pomagat, ker je to samo del problema in tudi anticepilci bi bili pod drugo vlado verjetno še naprej anticepilci, naroda pa seveda sploh ne moreš zamenjat. Mi smo pač že zaj3bal sceno, krivda ni samo na enemu oz. samo na eni strani in zdaj pač bo kar bo. Upam, da ne bo (preveč) hudo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
mah stari, lahko zamenjajo kar hočejo, za sebe vem, da bi se cepil pa je bilokdo na vladi. kaj ima pa vlada veze z virusom.
kot bi en reko pri odkritem raku: ne grem na kemoterapijo, ker je vlada nesposobna. ni logike, enako ne pri koroni.
in enako druga stran, ne bo se cepil, če se njemu zdi, da ni dovolj nevarna situacija.
zanimivo pa je, da kemoterapijo pa 99% vsak sprejme, ga ne zanimajo stranski učinki in verjame dohterju, brez dokazov.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.650
2.414
113
Pomurje
Seveda bo hudo, ker država je in še tišči glavo v pesek in je dejansko nepripravljena in to že 3 na "novi" val.

Bolnišnicarji upravičeno ali ne, jamrajo, da so na koncu. Tak kot Hrvati, ko konec maja jamrajo, da imajo že poln kur. sezone.

Kaos zaradi brezvladja in to ne samo od te zadnje vlade.

Ljudje so zrcalo vlad zadnjih 20 let.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.650
2.414
113
Pomurje
mah stari, lahko zamenjajo kar hočejo, za sebe vem, da bi se cepil pa je bilokdo na vladi. kaj ima pa vlada veze z virusom.
kot bi en reko pri odkritem raku: ne grem na kemoterapijo, ker je vlada nesposobna. ni logike, enako ne pri koroni.
in enako druga stran, ne bo se cepil, če se njemu zdi, da ni dovolj nevarna situacija.
zanimivo pa je, da kemoterapijo pa 99% vsak sprejme, ga ne zanimajo stranski učinki in verjame dohterju, brez dokazov.
Ti si podoben "bedak" kot tisti, ki se ne cepijo.
Sproduciraš svašta idiotizmov in jih še bolj podžigaš v svojem zanikanju

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.157
16.406
113
Ja, ~50% je brezveze, ~70% kot na Danskem je zadosti, 80+, kot v Izraelu, kjer okužbe skokovito rastejo je pa že preveč.
Zakaj lažeš? Izrael ima 60,8% precepljenost.

In ja, 70+% precepljenost je zadosti. To je nek minimalen cilj, ki že omogoča določene spremembe v delovanju države v boju proti covid epidemiji.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.099
3.605
113
41
Lj
Zakaj lažeš? Izrael ima 60,8% precepljenost.

In ja, 70+% precepljenost je zadosti. To je nek minimalen cilj, ki že omogoča določene spremembe v delovanju države v boju proti covid epidemiji.
Cepljenost ni 0/1. Izrael ima zdaj že cepljene st tretjo dozo, tako da so najbež efektivno pred Danci. Tam na Danskem se ni noben s tretjo dozo, tistim z drugo dozo pa že pojenja.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.956
6.028
113
Preden bomo mi na 70 bo ze kovid-26.

Glavno, da je vedno več postelj na voljo v bolnišnicah.
Bedaki vladajo bedakom.
Če sledimu zgledu iz Svete dežele, kjer se smatraš polno cepljen, če po drugem odmerku ne preteče več kot 6 mesecev ko greš po nov odmerek, potem bo 70% v Slo doseženo leta 9999999.

Koliko onih, ki so sedaj 2x cepljeni, se je pripravljeno vedno znova cepiti ?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.650
2.414
113
Pomurje
Če sledimu zgledu iz Svete dežele, kjer se smatraš polno cepljen, če po drugem odmerku ne preteče več kot 6 mesecev ko greš po nov odmerek, potem bo 70% v Slo doseženo leta 9999999.

Koliko onih, ki so sedaj 2x cepljeni, se je pripravljeno vedno znova cepiti ?
Moja mati že in pri tem je ne bom oviral, je dovolj stara da misli s svojo glavo