Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Sem imel kar nekaj truda z mojo materjo, ki je bila nafopana z antivax glupostmi, da sem jo prepričal v cepljenje. Moj blentavi bratec jo še vedno zafrkava in ji trosi bedarije, ki jih tudi ti limaš dnevno. Da ne govorim o tem, da vsak dan pazi njegove otroke po vrtcu in šoli. Si lahko misliš, da imam mal alergije na ljudi tvojega kova. Se pa strinjam z ostalim napisanim. Tako da andy, ne se cepit, sam bedarij pa le ne trosi več.
Če bi država rekla, s 1. septembrom odpravljamo VSE korona ukrepe in šole odpiramo tako kot včasih, sem prepričan, da bi naslednji dan bile vrste starejših pred cepilnim centrom take, kot so prvega pred bankami. Nikogar od starejših ne bi bilo treba prepričevati.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in mirsi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.297
7.058
113
Zakaj se sploh prepričujete kogarkoli cepiti ali necepiti? Saj pa to so odrasli ljudje, se bodo že sami odločili?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.026
9.561
113
Če bi država rekla, s 1. septembrom odpravljamo VSE korona ukrepe in šole odpiramo tako kot včasih, sem prepričan, da bi naslednji dan bile vrste starejših pred cepilnim centrom take, kot so prvega pred bankami.
Ne, ker so prestrašeni, da jim bodo spremenil gene, pa da bodo vsi cepljeni mrtvi čez leto ali dve, pa kri se jim bo strdila in podobno..... Pravljice s tvojih linkov so to. Sem ti zadnjič poizkušal orisat, v kakšno sceno si zabredel, pa je pridni moderator pobrisal stvar, sicer še ni razložil zakaj, sam hebi ga, je pač pobrisal, čeprav niti ni razumel, kaj je prebral. Vsi vemo, kok hepi je, k je lohk nadmoderator. Ti pošljem link na ZS, če ga želiš, se boš za glavo prijel.

• Všeč mi je
Reactions: sad

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Če delaš to na Alterju me nebi cudil da tudi v rl
Moje mnjenje je VEDNO bilo, da je za starejše cepljenje koristno, ker je pri njih risk/benefit ratio v prid cepljenju. Zato sta tudi oba moja starša pocepljena.

Cepljenje npr. prebolevnikov pa sploh nima smisla in logike. Zato in zaradi drugih nesmislov človek pride do zaključka, da mu lažejo. Ko to povežeš še z zanikanjem uporabnosti obstoječih zdravil (Ivermectin, HCQ), da niti na en RCT, ki ga je predlagal Zwitter, niso pristali, med tem, ko jim ni problema pacientom dajati eksperimentalnih Pfizerjevih zdravil, ki so šele v drugi klinični študiji.

In ko človek izgubi zaupanje, hkrati ga še silijo v nekaj, kar ne pije vode, dobi odpor do vsega, kar prihaja iz njihovih ust.

• Všeč mi je

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.026
9.561
113
Tvoje mnenje je zadnje čase fejst težko razbrat, ker ga ne pišeš. Limaš linke od vsepovsod, po večini od poklicnih teoretikov zarot, ki so se samo prekvaificirali iz 5G v covid. Svojim staršem najbrš nisi nabijal, da jim bodo gene spremenil in podobno, se pa najde to na marsikakem tvojem linku.

Ja, seveda, pred cepljenjem prebolevnikov bi morali naredit vsaj test na protitelesa, pa še marsikaj je narobe v tem svetu trenutno. Samo linki do spletnih strani poklicnih lovcev na klike in posledično borcev proti vsem ni pot do rešitve. Samo zdrava debata.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.024
113
Logarjeva trdi, da da je precepljenost na Švedskem blizu 90%
Kdo tu laže?
Logarjeva laže v 90% ko kaj pove ;).
Ostalih 10% je tiho.

Strokovna skupina za covid-19 bo po napovedih odločala o predlogu novega semaforja ukrepov. Po besedah vodje strokovne skupine Mateje Logar bo eno glavnih meril semaforja zasedenost bolniških postelj.

Drugače pa draga Logarjeva, če število okužb ni pomembno potem PCT sploh ni pomemben, ker kaj te brigajo kako se stvari širijo okoli. Kot že napisano ne morete it ven iz lockdown mindseta in to je problem oz. vi ste problem, da te norije ne moremo končat.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.565
-3.737
113

Če bo število okužb raslo, bodo predlagali razširitev pogoja PCT in povečanje pogostosti testiranja.

Kdaj bo PCT sploh obvezen v cerkvi?
Haha optimist.
Če bo število okužb raslo, bodo razširili PCT še na trgovine, in povsod tam, kjer dosedaj še ni.
Ni hudič, da nebi tako prisilili še preostale, da se cepijo.

Cilj je, da se vsi cepijo, torej PCT, ki je generator okužb (smo vidrli pri maturantih) ostaja, da se bodo okužbe širile, in zganjala represija.
In ko se bodo vsi cepili, virus pa še kar haral, (seveda med cepljenimi), bodo potrebne nove doze.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Ytbnd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.024
113
Haha optimist.
Če bo število okužb raslo, bodo razširili PCT še na trgovine, in povsod tam, kjer dosedaj še ni.
Ni hudič, da nebi tako prisilili še preostale, da se cepijo.

Cilj je, da se vsi cepijo, torej PCT, ki je generator okužb (smo vidrli pri maturantih) ostaja, da se bodo okužbe širile, in zganjala represija.
In ko se bodo vsi cepili, virus pa še kar haral, (seveda med cepljenimi), bodo potrebne nove doze.
Nove doze sledijo čez kak mesec, pct gor ali dol.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.237
113
Pri nas imamo popolnoma zgrešeno komunikacijo kako pocepiti starejše generacije.

Nehali bi morali s siljenjem cepljenja vsepovpreki in vsakogar. Reči bi morali 'S 1. septembrom odpravljamo VSE ukrepe in se vračamo v čas pred korono. Šola se odpira normalno. Kdor se počuti ogoženega, se lahko cepi v najbližjem ZD-ju in to še danes'.

Sem prepričan, da bi se večina starejše generacije na hitro pocepila. Tako pa ti starejši še vedno pričakujejo, da se bodo vsi okoli njih cepili in pazili (maske, distance, PCT,...) na njih, da njim ne bi bilo treba.
Eh daj... zdaj pa je komunikacija kriva. Pa vlada. Pa twit od Janše. Pa kosmata brada od Kreka. Vse to je krivo. Ma ja de... če teh nebi bilo, bi pa bil kriv spet nekdo četrti. Pa daj poglejte se v ogledalo.... krivi za necepljenje ste samo VI in nihče drug. Ne Krek, ne Beovičeva, ne Janša in ne Kacin. V ogledalo se poglejte!

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.565
-3.737
113
Nove doze sledijo čez kak mesec, pct gor ali dol.
Neve doze sledijo, PCT se bo pa še razširil na širša področja.

Vlada cepljene že sedaj ščuva proti necepljenim, češ da so oni krivi za vse (čeprav virus prenašajo tudi cepleni). ko bo ceplenih večina, se bo pritisk na necepljene še povečal, cepljeni bodo še sami zahtevali da se PCT razširi na širša področja, ker njih to ne prizadane, druge je pa treba jebat.

Več bo cepljenih, večji bo pritisk na necepljene, več omejitev bodo imeli necepljeni. Čeprav to nima nobene veze z virusom, ampak samo s fašizmom in apartheidom.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Eh daj... zdaj pa je komunikacija kriva. Pa vlada. Pa twit od Janše. Pa kosmata brada od Kreka. Vse to je krivo. Ma ja de... če teh nebi bilo, bi pa bil kriv spet nekdo četrti. Pa daj poglejte se v ogledalo.... krivi za necepljenje ste samo VI in nihče drug. Ne Krek, ne Beovičeva, ne Janša in ne Kacin. V ogledalo se poglejte!

Če niso levi so krivi desni, če niso desni so pa levi. Pa PR - kot da vlado in institucije ocenjujemo kot slabe prodajalce cepiva in ukrepov. Če bi bili dobri in bi jim zaupali, bi namreč imeli 80% precepljenost, ljudje bi se pa veliko raje zapirali med 4 stene :).