Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
po izjavah je podobnega kalibra kot tvoj šef.....

Sem bolj desno sredinsko usmerjen.... Vseeno pa moram vprašat: Ali se zavedaš da s svojimi objavami odbijaš ljudi v drugo smer? Pa se ne bom zapletal v dvoboj s tabo, ker boš zmagal... se mi ne ljubi, imaš ogromno izkušenj in imam bolj pomembne stvari v življenju....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Pomeni se je zdravljenje srečno končalo, zakaj panika potem? Nalogo, zaradi katere imamo zdravstveni sistem, je le-ta odlično opravil.
Nothing to see, move along?
Ti si res en debil.
Zdravljenje srečno končalo? To pomeni samo, da oseba NI MRTVA. Je pa lahko vse od doživljenjskega invalida, do popolnoma ozdravelega.
Idiot, majmun, teslo jedno!

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Kje pa imaš seznam posledic, ki jih je deležna?

Pred časom sem limal o 28 (ali 26?), tistih s vnetnim sindromom organov zaradi kovida, še iz prvega vala. Vsi so bili uspešno ozdravljeni, v celoti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Pusti ti zdaj nytimes, saj pa imamo hišne primere tudi mi.

pa long covid imamo vsi, bojda tudi eden največjih voznikov v F1. Pa še vseeno lahko tekmuje v zelo zahtevnem, fizično, športu, torej bi jaz rekel: ni mu hudega.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Long covid ma med 10 in 30%. Ce je to zate vsi, mislm da je cas da poklices strokovno pomoc, ker si operativno nesposoben.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Zgrešil si point, ni to nič hudega, če lahko tam 40 letnik suče volan pri 5G silah 2uri na žgočem soncu. Je pa res, da maratona ne bi verjetno prelaufal v 3 urah, ampak v 5.

So what? Je to življenjsko ogrožajoče?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Zgrešil si point, ni to nič hudega, če lahko tam 40 letnik suče volan pri 5G silah 2uri na žgočem soncu. Je pa res, da maratona ne bi verjetno prelaufal v 3 urah, ampak v 5.

So what? Je to življenjsko ogrožajoče?
Point si zdresil ti, preberi clank. Nisi ti jokal o ukradenem otrostvu in podobno?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.595
3.952
113
E8aUWQJXMAQP3q0.jpg

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.595
3.952
113
Ej jest5 kako komentiraš tole?

WE GUARANTEE:​

1,5 million € for a virologist who presents scientific proof of the existence of a corona virus, including documented control experiments of all steps taken in the proof.

You’re on!

The virus that causes the disease COVID-19 has been isolated and is named SARS-CoV-2. After being isolated, work began on developing a vaccine against the virus.

This is a trick developed by Stefan Lanka, who is a close associate of Samuel Eckert. He has already created an identical reward for isolation of the measles virus. Under German law, they do not actually have to pay the reward.
The vaccination opponent was right, for formal reasons. The sponsor wanted a single piece of work with the evidence, but the plaintiff had delivered several publications that only provided evidence in total. Hence: "The appeal is essentially granted."
They demand only a single experiment to prove everything, but obviously, even if you show them the entire structure of the virus, they would want further proof that it's the same virus that makes people sick. Science relies on collaboration and independent verification and a single experiment would never suffice as proof that the virus is the same one circulating in the general population. Therefore, they will never have to pay.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Glavni islandski epidemiolog Thórólfur Gudnason je tako prejšnji teden ugotovil enako kot njegova danska kolegica Tyra Grove Krause, namreč da cepljenje ni privedlo do kolektivne imunosti, kot so upali, navaja The Nation.

A ni nek naš uber štručko trdil da rabimo precepljenost ZA skupno imunost?

Da bi do jeseni dosegli zadostno precepljenost prebivalstva za kolektivno imunost, bi morali v prihodnjih treh mesecih precepiti okoli 100.000 prebivalcev na teden, je danes izpostavil Roman Jerala s Kemijskega inštituta. Po mnenju ministra za zdravje Janeza Poklukarja pa je smiselno v kolektivno imunost vključiti tudi otroke in mladostnike.​

Mislim…a lahko kr tako trosijo bedarije, ki vplivajo na nasa zivljenja in prihodnost, ter se kasneje izkazejo kot bullshit, akterji pa jo odnesejo s celo kožo?