Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Meni je sicer za te seve čisto vseeno, imam imunski sistem, ki bo opravil s katerimkoli sevov - če je z alfo. Da pa bi bil nov sev zdravju bolj škodljiv, pa obstaja premalo možnosti, da bi se glede tega sekiral.

Je pa Joe omenil nekaj, kar je bolj strašljivo. Namreč PCT pogoji dajejo "vladi" novo moč, in vedno do zdaj, ko je kakšna vlada vpeljala nov način nadzora, ga ni spustila iz rok.
In tukaj bo sedaj idealen poligon. PCT pogoj bo, zaradi cepljenja bodo novi sevi, ki bodo spet zahtevali nova cepiva, ki bodo sped producirala nove seve in pademo v začaran krog.

Ampak ljudem še vedno ni jasno, da lahko sami mi preprečimo PCT sranje in samo pridno kimajo ovčice.

Mogoče imamo srečo za propadle testne poligone cepljenje kot sta islandija in izrael, mogoče je še pravi čas, da ustavimo to norijo.
A ti si še vedno lažeš, da si prebolel alfo? :valjamse:

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Tukaj se strinjam z Antivaxerji. Cepiti otroke (razen mogoče rizičnih) je nesmisel. Moj otrok je imel veliko dihalnih stisk, hospitalizacij in na žalost tudi teden intenzivne nege zaradi navadnih raspiratornih virusev. Sedaj je večja, težav nima nobenih več, Covid je prebolela kot keks.

Takih otrok kot je bila naša je vsako zimo zelo veliko. Zaradi njih se svet ni ustavil, noben ukrep ni bil uveden. Covid jih očitno prizadane manj kot ti navadni virusi, drugače bi bile bolnice polne otrok s Covid obolenji. Zato sem proti njihovem cepljenju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Ravno ti lažnivi blefer boš vedel koliko jih je...
Jaz ne, kovid sledilnik pa:

1628587227081.png

edino če to niso uradni podatki?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Tole bo treba velikokrat nalimat da bodo raznorazni mirsadi in darjani nehali lagat..

Vam je veliki albanec naročil naj to nesmiselno propagando širite dalje?

Koliko otrok in mladostnikov je bilo v letu pred 2020, hospitalizirano zaradi respiratornih virusov? Naj se grbavi pozanima v Tirani, kjer je prejel "častni" doktorat.

#SDS_razmišljanje_nezaželeno
#Janez_nesposobni
#SDS_ovce_beeeeeeee

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.290
113
Kako pa cepljeni otroci ščitijo tiste 60+ ???
Saj se otroci, tudi če so cepljeni, lahko okužijo in širijo virus, zbolijo pa itak ne, cepljeni ali necepljeni. ??????
Mirsi, kako da ne zbolijo. Moja hči pri 14 letih je kar lepo zbolela. Še vedno se ji ni povrnil voh in okus. V pljučih jo boli itd...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.551
-3.695
113
Mirsi, kako da ne zbolijo. Moja hči pri 14 letih je kar lepo zbolela. Še vedno se ji ni povrnil voh in okus. V pljučih jo boli itd...
Kot da pred kovidom ni noben otrok zbolel zaradi respiratornih bolezni.

Katerih ukrepov se pa ni držala, da se je okužila?
Khmmm, mogoče bi ji moral zapovedat policijsko uro?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
V šolo je hodila, čisto preprosto.

Na žalost se tudi to zgodi. Vsekakor upam, da bo hči hitro bolje.

Po drugi strani pa, moji nečaki in kup njihovih prijateljev, kateri so zboleli in preboleli kovid, nimajo nič posledic. Imeli so boleče sklepe in glavo kak dan, pa to je bilo to. En ima celo astmo, pa je bilo malce panike na začetku, kaj in kako bo, pa se je na koncu čisto OK izšlo.

So pa otroci zbolevali tudi v preteklosti za respiratornimi virusi. Zagotovo so gripe, pljučnice ipd. bolezni v preteklosti spisale veliko veliko več hudih in žalostnih zgodb v enem letu, kot jih je kovid. Zakaj se torej takrat nismo bali gripe/pljučnice/.....pri otrocih, sedaj ko obstaja kovid (kateri je za ogromen % blažji pri otrocih), pa delamo paniko in grozimo z zaprtjem šol in vrtcev?

Cepiva obstajajo, kritični se imajo možnost cepit, pri otrocih je pa pričakovan % zapletov toliko nižji, kot je pri ostalih respiratornih boleznih, da če v preteklosti nismo zaganjali panike, tudi sedaj ni nobene potrebe.