Komaj čakam trenutek, ko se bodo začeli med sabo kregat 3x cepljeni in 2x cepljeni.Res je, narod je nenormalno nasedel
Ti js še za četrtega, petega in šestega odstopim.Men ne bi bili problema iti po še en odmerek, verjamem pa da tudi marsikomu drugemu ne.
Meni pa bi bil problem.... Ker se izgubi prvotni namen cepljenja....Men ne bi bili problema iti po še en odmerek, verjamem pa da tudi marsikomu drugemu ne.
Popolnoma bolno, ampak, ker so tiho in očitno to ustreza tudi ostalim Avstralcem, pa naj jih zapirajo še naprej. Cepljeni niso, prebolevniki tudi ne, vsak virus, ki bo prišel, se bo razširil takoj b.p.But South Australia is imposing an additional 14-day domestic quarantine on those athletes who want to return to the state after isolating in Sydney, where a coronavirus outbreak has forced the city into lockdown.
Australia’s decision posed mental health risks for the athletes, who have all been fully vaccinated for COVID-19 and lived and competed under a strict bio-security conditions since before leaving for Japan
Ostali so na nivoju kurjačev, ki morajo stalno metati premog v peč, da pelje lokomotiva naprej.Meni pa bi bil problem.... Ker se izgubi prvotni namen cepljenja....
Priučit t-celice da hitreje proizvedejo pravilna protitelesa....
Oni bi pa z osvežitvenimi odmerki na pol leta držali telo z nabitimi protitelesi ....
Nevem ... Meni je to malo mimo....
Predlagam 365 dnevno karanteno, če se že gredo neke butaste politične odločitve.avstralski olimpijci v 28-dnevno karanteno
Bolano…
To je zelo očitno.Fašizem sa da zelo hitro vzpostaviti. Sedaj smo precej precej blizu.
se bodo doma nafulaki če se niso tamavstralski olimpijci v 28-dnevno karanteno
Bolano…
Vsak nov režim traja vsaj 30 let, tako da je dejansko vse na naših otrocih in vnukih, da ga spremenijo na bolje, oz. pogruntajo kaj novega.Vsa resnica na enem mestu - Svet24.si
Informativni portal z novicami iz Slovenije in tujine, zgodbami iz sveta zabave in estrade ter nasveti za vso družino.revijazarja.si
Kdaj bo konec te farse?