Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Men ne bi bili problema iti po še en odmerek, verjamem pa da tudi marsikomu drugemu ne.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Men ne bi bili problema iti po še en odmerek, verjamem pa da tudi marsikomu drugemu ne.
Meni pa bi bil problem.... Ker se izgubi prvotni namen cepljenja....

Priučit t-celice da hitreje proizvedejo pravilna protitelesa....
Oni bi pa z osvežitvenimi odmerki na pol leta držali telo z nabitimi protitelesi ....
Nevem ... Meni je to malo mimo....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Posnetek zaslona 2021-08-11 203746.png

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
But South Australia is imposing an additional 14-day domestic quarantine on those athletes who want to return to the state after isolating in Sydney, where a coronavirus outbreak has forced the city into lockdown.

Australia’s decision posed mental health risks for the athletes, who have all been fully vaccinated for COVID-19 and lived and competed under a strict bio-security conditions since before leaving for Japan

• Haha
Reactions: darjan

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
But South Australia is imposing an additional 14-day domestic quarantine on those athletes who want to return to the state after isolating in Sydney, where a coronavirus outbreak has forced the city into lockdown.

Australia’s decision posed mental health risks for the athletes, who have all been fully vaccinated for COVID-19 and lived and competed under a strict bio-security conditions since before leaving for Japan
Popolnoma bolno, ampak, ker so tiho in očitno to ustreza tudi ostalim Avstralcem, pa naj jih zapirajo še naprej. Cepljeni niso, prebolevniki tudi ne, vsak virus, ki bo prišel, se bo razširil takoj b.p.

• Všeč mi je

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Meni pa bi bil problem.... Ker se izgubi prvotni namen cepljenja....

Priučit t-celice da hitreje proizvedejo pravilna protitelesa....
Oni bi pa z osvežitvenimi odmerki na pol leta držali telo z nabitimi protitelesi ....
Nevem ... Meni je to malo mimo....
Ostali so na nivoju kurjačev, ki morajo stalno metati premog v peč, da pelje lokomotiva naprej.

avstralski olimpijci v 28-dnevno karanteno​

Bolano…
Predlagam 365 dnevno karanteno, če se že gredo neke butaste politične odločitve.

tsunami

Fašizem sa da zelo hitro vzpostaviti. Sedaj smo precej precej blizu.
To je zelo očitno.
Narod brez orožja je samo najemnik oblasti.So bili pisci ZDA ustave precej daljnovidni, da so notri dali 2 člen.

In če koga čudi kako to, da so se Nemci v +1930 tako spreobrnili za Malarja in njegove ideje, lahko od lani v živo spremlja, da gred zahodni svet po isti poti.

Komentar na yt video:
Kalifornija je postala shithole state (vsi tega ne vedo).V Teksasu ali Dixieland državah bi spraševalec bežal :evil: .

• Všeč mi je

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala