Pa se mal podatkov: https://sciencebasedmedicine.org/co...how-not-to-write-about-covid-19-and-children/Aha fajn, v USA je slo 500 otrok, vecina z jebeno astmo s katero bi bp zivel cel zivljenje. Jebiga, ane?
Pa se mal podatkov: https://sciencebasedmedicine.org/co...how-not-to-write-about-covid-19-and-children/Aha fajn, v USA je slo 500 otrok, vecina z jebeno astmo s katero bi bp zivel cel zivljenje. Jebiga, ane?
Njihova dolžnost je, da se izogibajo mest, kjer je velika možnost, da se okužijo.in tisti rizicni ki ne morjo? nej bodo doma, zato k ti yt doktorjem verjames? kje so njihove pravice?
Prideš na vrsto. Tako kot tvoji rizični, ki jih financiramo ostali.Naj prvo rizicni poskrbijo za sebe, potem pa naj od mene pricakujejo da bom njih.
Itak pa jih, preko mojih mesecnih prispevkov se jim financira zdravljenje.
Se zajebavaš?Aha fajn, v USA je slo 500 otrok, vecina z jebeno astmo s katero bi bp zivel cel zivljenje. Jebiga, ane?
se prav nic sluzbe za njih? pa nic stacune? kr doma nej bodo, ker je od ostalih svoboda vec vredna.Njihova dolžnost je, da se izogibajo mest, kjer je velika možnost, da se okužijo.
Prva smrt zarasi COVID-a iz lokalnega okolja za katero sem slišal, je bil 60+ dializni bolnik (20+ na dializi).Aha fajn, v USA je slo 500 otrok, vecina z jebeno astmo s katero bi bp zivel cel zivljenje. Jebiga, ane?
Prideš na vrsto. Tako kot tvoji rizični, ki jih financiramo ostali.
Babi umrla od gripe? Bi se pa cepila, če je rizična!
Not so fast, gunnyOdlok o preverjanju pogoja PCT ostaja v veljavi, ustreznost presoja ustavno sodišče | 24ur.com
Odlok, ki nalaga preverjanje pogoja PCT, ostaja tak, kot je, in se ne spreminja, je odločila vlada. V gostinstvu in drugih dejavnostih so tako še naprej odgovorni za preverjanje tega pogoja. Ustreznost odloka sicer presoja ustavno sodišče.www.24ur.com
Ajmo US, akcija
Vidiš v razumevanju te stvari imaš ti veliko težavo. kako jebeno veš, da nisi rizičen? Mišice te ne bodo obvarovale.Ko bom jaz rizičen, se bom pač cepil.
Ja ne vem, zakaj se ni cepila, bila je dovolj stara da za sebe poskrbi, pač je vedela za tveganje, kot vejo za tveganje zdaj.
Ti imaš pač spomin v rangu ribice.Očitno odloča o tem "nekdo pač". Ker vsako leto je čisto identična zgodba s sezonsko gripo. Ampak ker je tam smrtnost 0.1%, se nihče ne ukvarja s tem, ker pa je pri kovidu višja smrtnost, pa je naenkrat panika.
Po domače povedano, 200 smrti letno zaradi gripe je OK, 2000 smrti zaradi kovida letno pa ne več. Odloča o tem pa vlada.
p.s. se boš cepil za/proti gripi?
Ti imaš pač spomin v rangu človeške ribice.
Vsako leto so bile v sezoni gripe omejitve v domovih za ostarele in bolnicah, kot tudi priporočila kako se zaščititi.
Ker ima gripa nižjo smrtnost in je dosti manj nalezljiva kot covid, so pač zadostni dosti blažji ukrepi
4000+. Z ukrepi.Seveda. Ampak se je koga posiljevalo s cepljenjem? in imeli jumbo plakate ob cesti?
Zadostni blažji ukrepi, da umre samo 200 ljudi in ne 2000? A če jih 200 umre pa je OK, 2000 pa ne več? Zakaj.
Daj rešitev za te žalostne zgodbe življenja.ne, se ti?
Zdaj je na voljo ukrep, ki je vreden več kot vsi ukrepi v preteklosti - ki so, btw, v veliki večini bili nepotrebni.4000+. Z ukrepi.
Ker glih pozabljaš.
Pa znova počasi preberi moj prejšnji post. Večkrat.
Če bi želeli drugače štet bi bila ta cifra lahko drugačna. Pritrdiš?4000+. Z ukrepi.
Ker glih pozabljaš.
Pa znova počasi preberi moj prejšnji post. Večkrat.