In kje si fasal packarijo?Ja, grem vsako leto večkrat, zdaj pač na bon ja. Ne vem, v čem je zdaj problem, ampak glavno, da ti veš, ki bona ne boš koristil...
Pa ne bluzi o skupinah pa sem in tja, kar sem hotel povedat, je to, da se ljudje niti malo ne pazijo. Zgleda, da so/ste vsi imeli tisto res blago obliko, jaz npr. se 2 dni nisem mogel javljat na telefon iz službe, ker nisem imel zraka, da bi se pogovarjal, pa mi lih ni vseeno, če fašem še enkrat, ko še vedno nisem isti in da vonja še vedno nimam...ampak ok, ti si bolj terminator, tak da tega ne razumeš. Aja pa še vedno zase trdim, da sem imel blažjo obliko.
O kakšnih ukrepih vi to govorite ?
Ali nismo v zeleni barvi, kjer je vlada odpravila omejitve po cej državi razen odprtja barov in diskotek ???? Poglej priponko 47160
V Peruju (in Južni Ameriki) imajo sicer večinoma Lambdo. In kitajska cepiva, ki naj ne bi bila dovolj učinkovita.Berem objavo kolegice iz Peruja. Maske povsod, policijska ura, cepila se je za dol pa ni pomagalo še vedno je morala PCR naredit. Ampak baje jim je lepo. Pri nas je bil pa fašizem še ko je morala z masko v trgovino dober teden dni nazaj. Kdo bi jo razumel.
Wtf? Daj mi na pvt. Potrca ze pol leta nisem videl...Dvomim, glede na to da na facebooku lajka in deli Potrčeve objave.
A takrat manj rokica buba?Imam v planu po kontroli protiteles, ceprav to baje ni problem.
Ne vem kaj ti naj napisem...tu se skrivas in niti ti ne morm pm-a poslat, ker si zaklenjen...aja btw, malo si se zmotil...A takrat manj rokica buba?
Ti ba da ti bo potegnilo, da so današnje izjave točne toliko kot tiste izpred enega leta. Torej nič.Ene 20 let bo še trajalo, da boš prišel do stopnje, ko ti bo potegnilo, kaj so to različni sevi virusa, ter na katere seve se nanašajo določene izjave.
Oba semaforja so ukradli (domačega in ecdc).Eden se je znašel pred plažo v Španiji, za drugega NPU se raziskuje.O kakšnih ukrepih vi to govorite ?
Ali nismo v zeleni barvi, kjer je vlada odpravila omejitve po cej državi razen odprtja barov in diskotek ???? Poglej priponko 47160
Na neumnosti, ki jih v nabijaš v svojem neznanju, mi nekako ne bo potegnilo.Ti ba da ti bo potegnilo, da so današnje izjave točne toliko kot tiste izpred enega leta. Torej nič.