Ker eno pametuje, drugo pa delaIn zakaj nis ceplen kot prfoks? Neodgovorn čist!
Ker eno pametuje, drugo pa delaIn zakaj nis ceplen kot prfoks? Neodgovorn čist!
Pogledas pa ukuzbe Romunije in Bolgarije, ki so na dnu po precepljenosti, so pa tudi na dnu po okuzbah.Jst vidim pa še nekaj drugega. Od prvih 5 držav jih je 5 (skratka VSE) ki so trenutno v najslabši poziciji glede pojavnosti covida (so t.i. rdeči) in naslednjih 10 je tudi precej na slabem v statistiki. Medtem so "rupetine" na koncu seznama lepo vse zelene.
To je meni precej bolj zaskrbljujoče kot pa to da smo mi tam med "rupetinama".
Me tudi zanima koliko dejansko sploh testirajo.V Romunijo in Bolgarijo ne hodijo Angleški turisti!!!
Ce bi PCT deloval potem ne bi bilo novih okuzb tudi v zahodno evropskih drzavah.V Romunijo in Bolgarijo ne hodijo Angleški turisti!!!
Ce bi PCT deloval potem ne bi bilo novih okuzb tudi v zahodno evropskih drzavah.
Ocitno PCT (kot marsikaj drugega pred tem) ne deluje.
Ker smo meli v planu cepljenje v torek, tisti petek prej sem pa bil pozitiven. Te se kaj zanima?In zakaj nis ceplen kot prfoks? Neodgovorn čist!
Pogledas pa ukuzbe Romunije in Bolgarije, ki so na dnu po precepljenosti, so pa tudi na dnu po okuzbah.
Kok maš št. noge?Ker smo meli v planu cepljenje v torek, tisti petek prej sem pa bil pozitiven. Te se kaj zanima?
Me tudi zanima koliko dejansko sploh testirajo.
Misliš napačno.Da se lahko že postaviš v vrsto ,ker mislim da ti je že 6 mesecev poteklo.
Leva je 28cm, desna 28.5cmKok maš št. noge?
Pri nas niti dodatkov ni, ker ni epidemije. Zakaj bi kdo sploh kaj dobil?
Če lahko šibaš brez večjih kontrol, še ne pomeni da vsaj 99% ljudi ne izpolnjuje zahtevanih pogojev.PCT ne deluje , ker lahko šibaš po evropi gor in dol in te nobeden nič ne vpraša.,
Pa je to še od časa popolnil Lock down ov isto.
Vem ker sem sam dosti na relaciji Nemčija Slovenija Hrvaška in boli krščen duš onega v hutici kam ti greš. Pa z kakšnim listom ti mahaš.
Edino Slovaki so baje striktni (tako pravi naš češki sodelavec)
...Potem pa pogledam kaj je novega v zabačeni luknji od Slovenije, pa spet nove in nove omejitve, pravila, norosti in predvsem nejasnosti. Da te mine. Največji hec pa je, da smo že veš čas bolj omejeni od Italijanov in, da bomo kasneje enako ali bolj zaprti.