Tega nisem jaz napisal.Kako če pa dr yt Andy prav da so bli cepljeni.....
Tega nisem jaz napisal.Kako če pa dr yt Andy prav da so bli cepljeni.....
P BUTEC je bil takšen vrač , da je v svoji kugli videl to.Tega nisem jaz napisal.
Ne nisi, si pa ta butast podatek v dveh postih vzel za dejstvo.Tega nisem jaz napisal.
Bili so cepljeni. Preveri uradni podatek NIJZ oz. njihovo obvestilo za javnost.Kako če pa dr yt Andy prav da so bli cepljeni.....
Link do tega obvestila za javnost prosim, ker sem jih prebral in ni podatka o številu cepljenih.Bili so cepljeni. Preveri uradni podatek NIJZ oz. njihovo obvestilo za javnost.
Saj tudi od kolega hči (kot smo tu brali) prejšnji tedej ni vedela, kdo je na avtobusu bil cepljen, danes pa že ve da nihče od njene generacije.Kako če pa dr yt Andy prav da so bli cepljeni.....
Itak da je. Ker jih je Janša že označil za levičarje, čeprav je med njimi v resnici 90% desničarjev.Je to sploh vazno?
Ker so referendumi o teh temah (davki, vojska, zdravje..) prepovedani.DS izglasoval veto na novelo zakona o nalezljivih boleznih | 24ur.com
Ali se po padcu novele zakona o vodah obeta še padec novele zakona o nalezljivih boleznih? Državni svet je namreč na izredni seji z 18 glasovi za in 13 proti izglasoval veto. Državni zbor bo moral tako o noveli ponovno glasovati. Novelo zakona je DZ sicer sprejel s 44 glasovi za in 42 proti...www.24ur.com
Zakaj to ne gre na referendum?
Je važno, ker si ne moreš preprosto izmislit/lagat o neki zadevi in ga zagovarjat kot dejstvo kar Pbutec počne.Je to sploh vazno?
Smo gledali včeraj fuzbal. Poln Wembley, vsi brez mask, brez distance, vpili..... A niso ravno pisali, kako v Angliji podaljšujejo ukrepe zaradi novega delta seva?Mene samo zanima, kaj bo z legitimnostjo "vsega", ko bo jeseni 30% (al pa še manj?) zasedenost intenzivnih oddelkov glede na januar letos. Ker zdaj se dela taka panika, a delta sploh ni tako nevarna za zdravje - je samo zelo nalezljiva. hint: prehlad.
Smo gledali včeraj fuzbal. Poln Wembley, vsi brez mask, brez distance, vpili..... A niso ravno pisali, kako v Angliji podaljšujejo ukrepe zaradi novega delta seva?
Med tem pa v občini Kidričevo pred 2 tednoma, po navodilih župana, otroci minimaturanti med svojim slavnostnim pohodom po ulicah niso smeli uporabljati piščalk, ker s tem sproščajo nevarne aerosole.Smo gledali včeraj fuzbal. Poln Wembley, vsi brez mask, brez distance, vpili..... A niso ravno pisali, kako v Angliji podaljšujejo ukrepe zaradi novega delta seva?