Ti dejansko misliš, da se lahko vtikaš v druge ljudi? Ti si eden tistih, ki se vtika v druge namesto da bi se brigal zase.Ne, tvoj problem je. Ker pa te zadeve limaš sem gor na javni forum, pa pričakuj, da ti bo kdo izpostavil ta tvoj problem.
Ti dejansko misliš, da se lahko vtikaš v druge ljudi? Ti si eden tistih, ki se vtika v druge namesto da bi se brigal zase.Ne, tvoj problem je. Ker pa te zadeve limaš sem gor na javni forum, pa pričakuj, da ti bo kdo izpostavil ta tvoj problem.
In tudi, ce si bil na testu pozitiven. So bila takim dana kaksna navodila, kako lajsati simptome?
Ne da bi jaz vedel. Pejte domov in odlezte. Ce bo prehudo, greste v bolnico.
S tem nimam problema. Ampak kako pa jaz porabljam svoj prosti čas pa ni njegova stvar.Lahko se vtika v tvoje objavljanje, ker je javno. Prav tako ga lahko kritizira (zelo upravičeno). Če ti to ne paše, nehaj lepit nebuloze.
Zato naj me pa nekdo popravi če se motim. Dobijo pozitivni kakšna navodila kaj lahko naredijo za lajšanje simptomov Covida?Precej samozavestna trditev. Če jaz tega ne vem, to ne obstaja.
Samo odgovarjam na tvoje zadeve tukaj gor, nič drugega. Sem celo mnenja, da si čist v redu dec, sam mal posledic dela od doma in yt teorij zarote čutiš, pa že po naravi si mal na obsesije nagnjen, sem tudi sam, zato približno vem, kako to gre. Žal pa nimam spomina zlate ribice in se spomnim marsikake tvoje obsesije v zadnjem letu. Tud ti si kričal še nedolgo od vitaminov na moje pisanje, tako da resno dec, nehi ga sračkat. Če pa nočeš, da kdo kaj reče na tvoje mnenje, ga pač ne piši. Še posebno pa ne limaj linkov do yt blesarij.Ti dejansko misliš, da se lahko vtikaš v druge ljudi? Ti si eden tistih, ki se vtika v druge namesto da bi se brigal zase.
Zato naj me pa nekdo popravi če se motim. Dobijo pozitivni kakšna navodila kaj lahko naredijo za lajšanje simptomov Covida?
Zakaj pa samoplačniško, če pa je zastonj za vse, ki so zdravstveno zavarovani po različnih zdravstvenih domovih?Danes slišal govorice, da naj bi tovarna Krka v roku meseca prenehala plačevati za testiranje zaposlenih in jih tako prisilila ali v samoplačniško testiranje enkrat tedensko ali pa se bodo morali cepiti. Brez enega ali drugega ne bo možen vstop.
Pejt na zrak. Se ti bo dokončno obrnilo če ne boš odnehal. Ti ne opaziš, ostali vidimo da te medeKaj jaz počnem s svojim prostim časom ni tvoj problem.
To so vsi napovedovaliKot kaže mutira v smeri prehlada.
Zanimivo.
Caki, ce pa nasi pravijo, da ce si cepljen, da se ne okuzis, ne zbolis, kaj sele hospitaliziras ali umres in da naj bi bilo le Sinopharm cepivo za posrat.Alarm v Veliki Britaniji: Tretjina umrlih zaradi indijske »Delta« različice je bila kar dvakrat cepljena!
Medtem ko se skoraj vsa Evropa veseli »odpiranja« in koncev pandemije iz Velike Britanije prihajajo zaskrbljujoči podatki: med 42 Britanci, ki so doslej umrli zaradi Delta različice koronavirusa, jih je bila tretjina dvakrat cepljena, kaže najnovejše poročilo. To poročilo je, kot je videti...insajder.com