Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.986
9.526
113
Ti dejansko misliš, da se lahko vtikaš v druge ljudi? Ti si eden tistih, ki se vtika v druge namesto da bi se brigal zase.
Samo odgovarjam na tvoje zadeve tukaj gor, nič drugega. Sem celo mnenja, da si čist v redu dec, sam mal posledic dela od doma in yt teorij zarote čutiš, pa že po naravi si mal na obsesije nagnjen, sem tudi sam, zato približno vem, kako to gre. Žal pa nimam spomina zlate ribice in se spomnim marsikake tvoje obsesije v zadnjem letu. Tud ti si kričal še nedolgo od vitaminov na moje pisanje, tako da resno dec, nehi ga sračkat. Če pa nočeš, da kdo kaj reče na tvoje mnenje, ga pač ne piši. Še posebno pa ne limaj linkov do yt blesarij.

PS: Ti pričakuješ od mene, da bom pogledal 3 ure lapanja treh Američanov, zato sem ti napisal, da me čudi, da se ti da viset pozno v noč za kompom in to gledat. Problemov pa s tem nimam, jih imaš kvečjemu ti.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Angleži so spremenili način štetja hospitaliziranih. Ne štejejo več vseh pozitivnih bolnikov kot covid bolnike, ampak samo tiste s covid simptomi.

Hkrati pravijo da je med umrlimi skoraj vsak 3. popolnoma cepljen, oziroma nekaj več kot 55% manjša smrtnost 2x cepljenih. Podatki so za indijsko različico. Kaj bo čez 3-4 mesece z neko novo različico, to samo bog ve.

Nazadnje urejeno:
2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
Danes slišal govorice, da naj bi tovarna Krka v roku meseca prenehala plačevati za testiranje zaposlenih in jih tako prisilila ali v samoplačniško testiranje enkrat tedensko ali pa se bodo morali cepiti. Brez enega ali drugega ne bo možen vstop.

• Jezen sem
Reactions: darjan

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.917
5.987
113
EcoHealthAlliance, in spet pridemo do Daszak Petra

->

Nazadnje urejeno:

tommek

Pripravnik
21. feb 2008
36
16
8
Danes slišal govorice, da naj bi tovarna Krka v roku meseca prenehala plačevati za testiranje zaposlenih in jih tako prisilila ali v samoplačniško testiranje enkrat tedensko ali pa se bodo morali cepiti. Brez enega ali drugega ne bo možen vstop.
Zakaj pa samoplačniško, če pa je zastonj za vse, ki so zdravstveno zavarovani po različnih zdravstvenih domovih?

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.205
7.034
113

Uf, kaki hudi simptomi, to je ja zrelo za lockdown!

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.917
5.987
113
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.102
4.097
113
Caki, ce pa nasi pravijo, da ce si cepljen, da se ne okuzis, ne zbolis, kaj sele hospitaliziras ali umres in da naj bi bilo le Sinopharm cepivo za posrat.

In da v UK umirajo samo necepljeni.

Ah ja.

Nazadnje urejeno: