Poklukar: V naslednjem tednu po Sloveniji uvajamo dneve odprtih vrat cepljenja
Zakaj ni večjega PRja, da bi se ogrožene skupine cepile? Zakaj posijujejo s slogani: bodimo odgovorni, cepimo se?
Se ve, koliko kroničnih je cepljenih in koliko 80+ ?
Meni paše, da mi občasno malo nos spucajo. Pa če bi se cepil, bi danes še vedno rabil negativni test.Vidiš, če bi se cepil ne bi imel teh problemov
SMS na meji ni relevanten. Na Zvem pa bo potrdilo, mislim, da imajo 48 ur časa.Je kdo hodil včeraj/danes na hitri test? Včeraj popoldne testiran, imam pisno potrdilo da sem negativen, od NIJZ pa do tega trenutka še vedno ni prišel sms, prav tako rezultata ni v zvem. Danes popoldne grem čez mejo, če gre preverjat avtentičnost potrdila, kako bo ugotovil, da ni ponarejen? Če se spomnimo obdobja, kako so hrvati vsak dan našli na desetine ponarejenih ...
Če vzameš potrdilo, je možno da ne dobiš sms? Ampak v zvem bi pa vseeno moral biti rezultat?
Če bi od cepljenja minilo 14 dni, ne bi rabil nobenega testa. Razen za Bosno, kjer ne priznavajo nič, razen negativnega PCR.Meni paše, da mi občasno malo nos spucajo. Pa če bi se cepil, bi danes še vedno rabil negativni test.
S hitrim testom gre v Bosno brez problema. Samo potrdilo na papirju je treba imeti ...Če bi od cepljenja minilo 14 dni, ne bi rabil nobenega testa. Razen za Bosno, kjer ne priznavajo nič, razen negativnega PCR.
Če bi od cepljenja minilo 14 dni, ne bi rabil nobenega testa. Razen za Bosno, kjer ne priznavajo nič, razen negativnega PCR.
Če imaš srečo. Uradno je negativni PCR, vsaj do pred nekaj dnevi je to veljalo.S hitrim testom gre v Bosno brez problema. Samo potrdilo na papirju je treba imeti ...
Jutri pa ne več.Meni paše, da mi občasno malo nos spucajo. Pa če bi se cepil, bi danes še vedno rabil negativni test.
Si dobil papirje na zvem?Je kdo hodil včeraj/danes na hitri test? Včeraj popoldne testiran, imam pisno potrdilo da sem negativen, od NIJZ pa do tega trenutka še vedno ni prišel sms, prav tako rezultata ni v zvem. Danes popoldne grem čez mejo, če gre preverjat avtentičnost potrdila, kako bo ugotovil, da ni ponarejen? Če se spomnimo obdobja, kako so hrvati vsak dan našli na desetine ponarejenih ...
Če vzameš potrdilo, je možno da ne dobiš sms? Ampak v zvem bi pa vseeno moral biti rezultat?
Ponarejene teste so odkrili zaradi kilave kakovosti ponaredkov, ne preverjanja v sistemu. Kako lahko na lokalnem mejnem prehodu preverijo avtentičnost testa, ki sem ga opravljal v ZDA ali Maastrichtu?Je kdo hodil včeraj/danes na hitri test? Včeraj popoldne testiran, imam pisno potrdilo da sem negativen, od NIJZ pa do tega trenutka še vedno ni prišel sms, prav tako rezultata ni v zvem. Danes popoldne grem čez mejo, če gre preverjat avtentičnost potrdila, kako bo ugotovil, da ni ponarejen? Če se spomnimo obdobja, kako so hrvati vsak dan našli na desetine ponarejenih ...
Ne, papir sem dobil 20 minut po testiranju, na mestu testiranja.Si dobil papirje na zvem?
Ne, papir sem dobil 20 minut po testiranju, na mestu testiranja.
Na zvem sedaj že vidim test (kakšnih 24ur je trajalo, da so ga vnesli). Ni bilo rečeno, da bo ura testa zraven? Jaz je še nimam. Smsa pa nisem dobil, pa ne vem, če morda zato ker sem prosil za papirnat rezultat?
Jaz bom rabil narejenega v Nemčiji.Ne kompliciraj, jaz sem v Nemčiji dobil tak en listek na roko napisan pa štempl od doktorja.