Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113

Poklukar: V naslednjem tednu po Sloveniji uvajamo dneve odprtih vrat cepljenja​

Zakaj ni večjega PRja, da bi se ogrožene skupine cepile? Zakaj posijujejo s slogani: bodimo odgovorni, cepimo se?

Se ve, koliko kroničnih je cepljenih in koliko 80+ ?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Je kdo hodil včeraj/danes na hitri test? Včeraj popoldne testiran, imam pisno potrdilo da sem negativen, od NIJZ pa do tega trenutka še vedno ni prišel sms, prav tako rezultata ni v zvem. Danes popoldne grem čez mejo, če gre preverjat avtentičnost potrdila, kako bo ugotovil, da ni ponarejen? Če se spomnimo obdobja, kako so hrvati vsak dan našli na desetine ponarejenih ...
Če vzameš potrdilo, je možno da ne dobiš sms? Ampak v zvem bi pa vseeno moral biti rezultat?

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Je kdo hodil včeraj/danes na hitri test? Včeraj popoldne testiran, imam pisno potrdilo da sem negativen, od NIJZ pa do tega trenutka še vedno ni prišel sms, prav tako rezultata ni v zvem. Danes popoldne grem čez mejo, če gre preverjat avtentičnost potrdila, kako bo ugotovil, da ni ponarejen? Če se spomnimo obdobja, kako so hrvati vsak dan našli na desetine ponarejenih ...
Če vzameš potrdilo, je možno da ne dobiš sms? Ampak v zvem bi pa vseeno moral biti rezultat?
SMS na meji ni relevanten. Na Zvem pa bo potrdilo, mislim, da imajo 48 ur časa.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Če bi od cepljenja minilo 14 dni, ne bi rabil nobenega testa. Razen za Bosno, kjer ne priznavajo nič, razen negativnega PCR.

Bosno bi itak morali imeti še obvezno karanteno za nazaj. Imajo 7 krat manj primerov pa 6 krat več mrtvih na milijon. To dvoje ne gre skupaj.Edino če jih v bolnicah namerno vse morijo ki tja pridejo. To je skoraj kot Zanzibar. Če ne testiraš nimaš virusa.

saj bi sicer nekaj dodal ampak čakam da se kak anticepilec oglasi.

1623408233571.png

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.445
2.393
113
Pomurje
Si dobil papirje na zvem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Ponarejene teste so odkrili zaradi kilave kakovosti ponaredkov, ne preverjanja v sistemu. Kako lahko na lokalnem mejnem prehodu preverijo avtentičnost testa, ki sem ga opravljal v ZDA ali Maastrichtu?
Za avtentičnost kazensko odgovarjaš sam, sledljivosti pa ti kot stranka nisi dolžan zagotoviti.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Si dobil papirje na zvem?
Ne, papir sem dobil 20 minut po testiranju, na mestu testiranja.
Na zvem sedaj že vidim test (kakšnih 24ur je trajalo, da so ga vnesli). Ni bilo rečeno, da bo ura testa zraven? Jaz je še nimam. Smsa pa nisem dobil, pa ne vem, če morda zato ker sem prosil za papirnat rezultat?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.124
113
Ne, papir sem dobil 20 minut po testiranju, na mestu testiranja.
Na zvem sedaj že vidim test (kakšnih 24ur je trajalo, da so ga vnesli). Ni bilo rečeno, da bo ura testa zraven? Jaz je še nimam. Smsa pa nisem dobil, pa ne vem, če morda zato ker sem prosil za papirnat rezultat?

Ne kompliciraj, jaz sem v Nemčiji dobil tak en listek na roko napisan pa štempl od doktorja.