Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

19. jul 2007
2.890
1.605
113

Preden se spet zaleti nekdo, češ da gre za propadlega ustavnega sodnika: Vlagatelji: dve zdravnici in zdravnik

Kot zdravniki in medicinski raziskovalci pobudniki poudarjamo, da Covid-19 nikakor ne izpolnjuje pogojev, da se to bolezen uvrsti v skupino najbolj nalezljivih in najnevarnejših infekcijskih bolezni, z visoko smrtnostjo. Doslej smo Covid-19, z dopolnitvami starega zakona, uvrščali med »nevarne bolezni,« kar daje možnost vladi, da z ukrepi in v popolni odsotnosti znanstvene utemeljitve krši temeljne človekove pravice in svoboščine, poglablja neenakost in nepravičnost do vseh državljanov in dela nepopravljivo škodo posameznim ranljivim skupinam državljanom, celotni javnosti in državi na splošno (socialno, zdravstveno, gospodarsko, vzgojno izobraževalno…).
Par izsekov.

V Sloveniji izvajamo testiranje za covidno bolezen s PCR testom na način, ki pravilno potrdi le 3% okuženih! 97 ljudi od 100-ih je lažno pozitivnih, zdravih, napačno diagnosticiranih. Vse ukrepe vlada sprejema na osnovi zgrešenih testiranj, ne na osnovi klinično bolnih ljudi. Mi nimamo bolnih ljudi, ampak bolne rezultate laboratorija (to pomeni, da jih je od sto ljudi, ki imajo pozitiven test PCR, le 3 res okuženih z virusom SARS Cov 2 (3).

Od razglasitve prvih 6 smrtnih primerov izven Kitajske, so domnevno razvili cepivo, kar pa je nemogoče, saj klinična testiranja dolgoročnih posledic cepljenja ne morejo dati rezultatov v “kratkem roku.”

V znanstvenem članku z naslovom “The FDA-approved drug ivermectin inhibits the replication of SARS-CoV-2 in vitro” avtorji pojasnjuje zdravilne učinke zdravila IVERMECTIN.

:bonk: :bonk: :bonk:
ad a) "od sto ljudi, ki imajo pozitiven test PCR, le 3 res okuženih z virusom SARS Cov 2" - saj razumen človek ne more razumeti takšnih neumnosti.

ad b) domnevno razvili cepivo - anticepilci v vsem svojem sijaju

ad c) očitno niso prebrali članka, ker v članku zagotovo ne govorijo o zdravilni učinkih zdravila IVERMECTIN, ampak so naredili laboratorijsko študijo (in vitro), o tem da v koncentraciji 5 µM zavira virusno replikacijo. (sicer povsem korektna študija, glede tega kar pravzaprav govori, še en majhen detajl, v tem članku so uporabljali SARS-CoV-2 cDNA, nekaj kar ti mojstri pravijo, da sploh ne obstaja)

:bonk: :bonk::bonk:

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Janez40 to ti dosti pove o trenutnem stanju Evrope.
Po drugi strani mi je pa zanimivo da Japonska ni niti še na 1% precepljenosti.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Razmisli, kje so največji proizvajalci cepiv, in dodaj še politiko (skoraj) prepovedi izvoza, dokler domači trg ni pokrit. ZDA je cepljena s Pfizerjem in Moderno, VB pa z AstraZeneco. EU je zajebala, zadnja se je začela pogajati o dobavi in dobila prst, kamor sonce ne posije.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Par izsekov.

V Sloveniji izvajamo testiranje za covidno bolezen s PCR testom na način, ki pravilno potrdi le 3% okuženih! 97 ljudi od 100-ih je lažno pozitivnih, zdravih, napačno diagnosticiranih. Vse ukrepe vlada sprejema na osnovi zgrešenih testiranj, ne na osnovi klinično bolnih ljudi. Mi nimamo bolnih ljudi, ampak bolne rezultate laboratorija (to pomeni, da jih je od sto ljudi, ki imajo pozitiven test PCR, le 3 res okuženih z virusom SARS Cov 2 (3).

Od razglasitve prvih 6 smrtnih primerov izven Kitajske, so domnevno razvili cepivo, kar pa je nemogoče, saj klinična testiranja dolgoročnih posledic cepljenja ne morejo dati rezultatov v “kratkem roku.”

V znanstvenem članku z naslovom “The FDA-approved drug ivermectin inhibits the replication of SARS-CoV-2 in vitro” avtorji pojasnjuje zdravilne učinke zdravila IVERMECTIN.

:bonk: :bonk: :bonk:
ad a) "od sto ljudi, ki imajo pozitiven test PCR, le 3 res okuženih z virusom SARS Cov 2" - saj razumen človek ne more razumeti takšnih neumnosti.

ad b) domnevno razvili cepivo - anticepilci v vsem svojem sijaju

ad c) očitno niso prebrali članka, ker v članku zagotovo ne govorijo o zdravilni učinkih zdravila IVERMECTIN, ampak so naredili laboratorijsko študijo (in vitro), o tem da v koncentraciji 5 µM zavira virusno replikacijo. (sicer povsem korektna študija, glede tega kar pravzaprav govori, še en majhen detajl, v tem članku so uporabljali SARS-CoV-2 cDNA, nekaj kar ti mojstri pravijo, da sploh ne obstaja)

:bonk: :bonk::bonk:
Tudi med zdravniki obstajajo covidioti. Žal nič novega.

19. jul 2007
2.890
1.605
113
Američani trdijo, da je 50% Američanov že dobilo eno dozo cepiva. 33% pa dve. Meni se to zdijo nore številke. A je kaj resnice na tem, katera cepiva pa imajo v takšnih količinah tam in kako je možno, da celotna Evropa caplja s par procenti in miljon problemi, USA pa cepljenje teče na polno?
Mimogrede berem tudi, da bodo Maldivi ponudili cepljenje ob prihodu, kot bonus vsem turistom. Torej, prideš na dopust in se mimogrede še cepiš.

Mi pa s parimi škatlami cepiva študiramo ali ga bo dobil dementni ata, star 65 let ali pa 18 letni maturant...

"celotna Evropa caplja s par procenti in miljon problemi, USA pa cepljenje teče na polno"

Temu se reče realnost (ki zna biti kruta včasih) in temu se reče America First.

Pfizer, Moderna ameriški firmi, EU je bila po vseh kolobocijah dati ven AZ cepivo, Sanofi-Aventis je spušil na vseh krajih in koncih, upa, da bo dal vlogo za odobritev konec tega leta.

(realnost glede Nokie in Ericssona ni bila očitno dovolj, v enem trenutku je bila EU daleč prva pri mobilni tehnologiji, poglej kje smo danes, takšna kruta realnost se je pokazala pri farmaciji).

• Všeč mi je
Reactions: cappy

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
..........
Mimogrede berem tudi, da bodo Maldivi ponudili cepljenje ob prihodu, kot bonus vsem turistom. Torej, prideš na dopust in se mimogrede še cepiš.

Mi pa s parimi škatlami cepiva študiramo ali ga bo dobil dementni ata, star 65 let ali pa 18 letni maturant...

S tem, da bodo Maldivi prvo cepili vse prebivalec, preden se bodo šli tega turizma. Baje.

Ti pa to spet nič ne pomaga, ker še ni minilo dovolj časa od prve doze, boš vseeno rabil PCR za vračilo.
Ker trenutno precej natančno spremljam stanje na Maldivih :cool: je tole okoli cepljenja tujih turistov nekaj med kislo kumarico in novinarsko raco.
Namreč, tri al štiri dni je Maldivsko ministrstvo za turizem objavilo dodatno olajšavo za potovanje med otoki (domačini in delavci), ki je trenutno precej otežkočeno in sicer se lahko potuje med otoki, kjer je vsaj 60% otočanov cepljenih z drugo dozo kateregakoli cepiva, ki ga priznava WHO, če tega ni je obvezna 10 dnevna karantena, oz. se ob višji okužbi kot 5% na otoku, zahteva negativen PCR - ob populaciji 100-200 otočanov je to kar hitro. Pazi zdaj! negativen PCR test rabijo tudi vsi otroci ki se jih (še) ne cepi!

Za turiste bo od 20.4.2021 prost vstop za dvakrat cepljene, s tem da mora miniti od druge doze vsaj 14 dni, vsi ostali negativen PCR star do 96 ur.

Glede cepljenja turistov, pa lahko ciljajo na "Afriko in Azijo", saj za cepljenje Evropejcev veljajo pogoju EU oz. EMA, za ZDA pa FDA.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.850
2.140
113
"celotna Evropa caplja s par procenti in miljon problemi, USA pa cepljenje teče na polno"

Temu se reče realnost (ki zna biti kruta včasih) in temu se reče America First.
V USA pokličeš, se naročiš (sedaj je nekaj ur prej dovolj) in greš v prvo lekarno, ki nudi cepljenje. Brezplačno, brez čakanja in brez kompliciranja. Seveda Pfizer. Od kod si, kdo si, kaj si in koliko si star, ni več pomembno, saj so prioritetne skupine že obdelali.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Ker trenutno precej natančno spremljam stanje na Maldivih :cool: je tole okoli cepljenja tujih turistov nekaj med kislo kumarico in novinarsko raco.
Namreč, tri al štiri dni je Maldivsko ministrstvo za turizem objavilo dodatno olajšavo za potovanje med otoki (domačini in delavci), ki je trenutno precej otežkočeno in sicer se lahko potuje med otoki, kjer je vsaj 60% otočanov cepljenih z drugo dozo kateregakoli cepiva, ki ga priznava WHO, če tega ni je obvezna 10 dnevna karantena, oz. se ob višji okužbi kot 5% na otoku, zahteva negativen PCR - ob populaciji 100-200 otočanov je to kar hitro. Pazi zdaj! negativen PCR test rabijo tudi vsi otroci ki se jih (še) ne cepi!

Za turiste bo od 20.4.2021 prost vstop za dvakrat cepljene, s tem da mora miniti od druge doze vsaj 14 dni, vsi ostali negativen PCR star do 96 ur.

Glede cepljenja turistov, pa lahko ciljajo na "Afriko in Azijo", saj za cepljenje Evropejcev veljajo pogoju EU oz. EMA, za ZDA pa FDA.

A na Maldive bi šel a? Pa saj si letos že bil na HR obali a ni zadost? Pf, kaviar kumunisti.

• Haha
Reactions: cappy

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
danes so se odprli bari, cifre so šle dol, diktatorske ure nimamo več.
zaenkrat vse kar si naumil andy gre nekam mimo. si ziher da se nebi raje posvetil čemu drugemu ker kariera dr.yt. ti zaenkrat ne gre.

Screenshot 2021-04-19 113946.png

• Všeč mi je
Reactions: BojanP

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
danes so se odprli bari, cifre so šle dol, diktatorske ure nimamo več.
zaenkrat vse kar si naumil andy gre nekam mimo. si ziher da se nebi raje posvetil čemu drugemu ker kariera dr.yt. ti zaenkrat ne gre.

Poglej priponko 44819
Smo še kar zaprti v svoje statistične regije, tako da se tudi v krogu 10km ne morem svobodno gibat.

Kako so se se pa kaj uresničile Krekove napovedi o 90.000 mrtvih, pa o tretjem valu takoj po novem letu?
Pa tiste o 14-dnevnih ukrepih ?????

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Kako so se se pa kaj uresničile Krekove napovedi o 90.000 mrtvih
Nekoč sem že objasnil, kako je bilo s to izjavo in ne bom še enkrat pisal ... imajo pa zgleda nekateri zapečeno v glavi samo takratno izjavo, ne pa kontexta, saj so MSM poskrbeli za overflov podatkov v poskodovanih sektorjih naravnega diska v lobanji ...

• Haha
Reactions: jonny77

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Nekoč sem že objasnil, kako je bilo s to izjavo in ne bom še enkrat pisal ... imajo pa zgleda nekateri zapečeno v glavi samo takratno izjavo, ne pa kontexta, saj so MSM poskrbeli za overflov podatkov v poskodovanih sektorjih naravnega diska v lobanji ...
Ja seveda, rekel je, da bi bilo 90.000 mrtvih če slovenija nebi sprejela ukrepov. Ampak kakor smo celo leto poslušali, se mi balkanci teh ukrepov nismo držali - saj veš, velika noč, poroke, Zrče, zidanice, koline, garaže, brez mask v naravi........ ????? Pa še tretji val bi moral bit takoj po novem letu.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
To je bila seveda puhlica, tako kot marsikatero lapanje na pamet, čeprav navadna kmečka logika govori drugače.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
  • Všeč mi je

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor

Pri nas pa se folk "brezplačno" hoče okužit, tam pa jih celo iščejo :)
To pa zato, ker razmetavamo z dodatki v javnem sektorju, namesto da bi raje kak euro namenili raziskovanju virusa.

175807362_10218961494417655_5537133564996768234_n.jpg

• Všeč mi je