Pa u pizdu mater, se en teden nazaj je opozicija skupaj s 24ur trdila, da so ukrepi nepotrebni, pa bogi otroci pa bogi gostinci. Faking banana republika. Mrhovinarji.Ta novica je šla nekako mimo javnosti. Opozicijske stranke (razen Levice) so po enem letu epidemije ugotovile, da se virus širi tudi aerogeno.
Morda bo potrebno pričeti nositi FFP2 maske.
Nepovezani poslanci ter poslanci SD, LMŠ in SAB za nujno uvedbo dodatnih ukrepov | 24ur.com
Poslanke in poslanci poslanskih skupin SD, LMŠ, SAB in nepovezanih poslancev zahtevajo sklic nujne seje Odbora za zdravstvo na temo nujne uvedbe dodatnih ukrepov za omejevanje širjenja novega koronavirusa.www.24ur.com
Kaj pa ta eksponentna rast v Indiji?
India COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
India Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Pa u pizdu mater, se en teden nazaj je opozicija skupaj s 24ur trdila, da so ukrepi nepotrebni, pa bogi otroci pa bogi gostinci. Faking banana republika. Mrhovinarji.
V bistvu ne. Jaz sem samo izpostavil podatek oz. citat iz že od prej prilepljenega članka, ki se nekako ne ujema s tem, da covid otrokom ni škodljiv saj potemtakem ne bi smelo biti otrok z dolgotrajnimi posledicami covida kaj šele mrtvih otrok. Pa še druge vire sem šel potem iskat in enega od teh pa sem res nalepil ja (BBC).
To navajanje dejstev v prilimanem članku je enako kot dejstva v člankih o snegu na cesti sredi zime.Navajanje dejstev nima veze s strahom.
Se pa lahko tvojo reakcijo jemlje kot zanikanje, ki je povezano s strahom
Zakaj bi pa zdrav in cepljem upokojenec moral nosit masko?Mam jest en podatek od mulca kle, k gre vsako jutro na vlak, edini ki ne nosjo mask na vlaku in se prerekajo s sprevodniki so upokojenci. Pol se pa pejmo.
Z enakim razlogom, kot jo mora zdrav in naravno cepljen srednješolec....Zakaj bi pa zdrav in cepljem upokojenec moral nosit masko?
Ne skrbi. Bojo z ivermectinom vse poštimali. Aja, ne bojo.Kaj pa ta eksponentna rast v Indiji?
India Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Tudi tako očitna dejstva so enim preveč zahtevna za dojemanje. Imaš par primerkov tukaj gori. Tako da je popolnoma ok, če se jim občasno tole vrže v facoTo navajanje dejstev v prilimanem članku je enako kot dejstva v člankih o snegu na cesti sredi zime.
Kakoooo? A ni Indija eden od svetilnikov brez ukrepov in dokaz, kako je vse brez veze?Kaj pa ta eksponentna rast v Indiji?