Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
V bistvu ne. Jaz sem samo izpostavil podatek oz. citat iz že od prej prilepljenega članka, ki se nekako ne ujema s tem, da covid otrokom ni škodljiv saj potemtakem ne bi smelo biti otrok z dolgotrajnimi posledicami covida kaj šele mrtvih otrok. Pa še druge vire sem šel potem iskat in enega od teh pa sem res nalepil ja (BBC).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ta novica je šla nekako mimo javnosti. Opozicijske stranke (razen Levice) so po enem letu epidemije ugotovile, da se virus širi tudi aerogeno.

Morda bo potrebno pričeti nositi FFP2 maske.

Pa u pizdu mater, se en teden nazaj je opozicija skupaj s 24ur trdila, da so ukrepi nepotrebni, pa bogi otroci pa bogi gostinci. Faking banana republika. Mrhovinarji.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.988
9.532
113
A paničarji niste mogl spat, pa ste vidl tist članek o apokalipsi v Braziliji, pa je spet strah v kosteh?
Mam jest en podatek od mulca kle, k gre vsako jutro na vlak, edini ki ne nosjo mask na vlaku in se prerekajo s sprevodniki so upokojenci. Pol se pa pejmo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Navajanje dejstev nima veze s strahom.
Se pa lahko tvojo reakcijo jemlje kot zanikanje, ki je povezano s strahom :evil:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
V bistvu ne. Jaz sem samo izpostavil podatek oz. citat iz že od prej prilepljenega članka, ki se nekako ne ujema s tem, da covid otrokom ni škodljiv saj potemtakem ne bi smelo biti otrok z dolgotrajnimi posledicami covida kaj šele mrtvih otrok. Pa še druge vire sem šel potem iskat in enega od teh pa sem res nalepil ja (BBC).

ma res si zoprn s tem pikolovstvom.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.988
9.532
113
Navajanje dejstev nima veze s strahom.
Se pa lahko tvojo reakcijo jemlje kot zanikanje, ki je povezano s strahom :evil:
To navajanje dejstev v prilimanem članku je enako kot dejstva v člankih o snegu na cesti sredi zime.

EDIT: Lohk si pa rožičke pristrižeš, pa ugotoviš, da mene ni prav dosti strah tegale virusa, pa kot si lahko prebral, ga nisem dal ravno u izi skozi. Če sem pošten me je bolj strah klopnih pizdarij.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.230
7.039
113

Preden se spet zaleti nekdo, češ da gre za propadlega ustavnega sodnika: Vlagatelji: dve zdravnici in zdravnik

Kot zdravniki in medicinski raziskovalci pobudniki poudarjamo, da Covid-19 nikakor ne izpolnjuje pogojev, da se to bolezen uvrsti v skupino najbolj nalezljivih in najnevarnejših infekcijskih bolezni, z visoko smrtnostjo. Doslej smo Covid-19, z dopolnitvami starega zakona, uvrščali med »nevarne bolezni,« kar daje možnost vladi, da z ukrepi in v popolni odsotnosti znanstvene utemeljitve krši temeljne človekove pravice in svoboščine, poglablja neenakost in nepravičnost do vseh državljanov in dela nepopravljivo škodo posameznim ranljivim skupinam državljanom, celotni javnosti in državi na splošno (socialno, zdravstveno, gospodarsko, vzgojno izobraževalno…).

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in mirsi

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.575
4.723
113
Američani trdijo, da je 50% Američanov že dobilo eno dozo cepiva. 33% pa dve. Meni se to zdijo nore številke. A je kaj resnice na tem, katera cepiva pa imajo v takšnih količinah tam in kako je možno, da celotna Evropa caplja s par procenti in miljon problemi, USA pa cepljenje teče na polno?
Mimogrede berem tudi, da bodo Maldivi ponudili cepljenje ob prihodu, kot bonus vsem turistom. Torej, prideš na dopust in se mimogrede še cepiš.

Mi pa s parimi škatlami cepiva študiramo ali ga bo dobil dementni ata, star 65 let ali pa 18 letni maturant...