Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sousis

Guru
16. nov 2019
1.619
1.086
113
Ne vem, a je že konec afere z rezanjem ur v UKC? Tisto bi se mi zdelo bolj smiselno vleči naprej.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
In potem tem 65% prihaja še na misel, da bi zapirali gospodarstvo v celoti. Že tisto kar je zaprto ali pa je bilo sedaj zaprto ne bi smelo biti, ker ni 0% učinka.
Po 1 letu vsega tega sranja bi pa res že pričakoval, da bi ugotovili kaj funkcionira in kaj ne. Saj sem še danes bral kako vlada bojda dela 26h na dan.
Poleg tega je še kak mesec do mature in tudi še nekaj ugotavljajo kaj in kako bo. Leto ni bilo dovolj, da bi uredili vse potrebno. Zgleda ma res dan premalo ur. V tem primeru leto premalo dni.

PS: In res imajo/imamo počasi že dovolj vseh teh sproduciranih nesmislov od zaprtij, zgodb s cepivi, dodatki, obremenjenostmi, itd. N

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Bullšit, ali pa v SG jebejo po spisku zaposlene, kar tudi nebi bilo čudno.

Poznam dosti medicincev, reševalcev, tudi zdravstvenih administratorjev (med. sestre pri družinskih zdravnikih) po ZD, pa tudi po SB pa praktično vsi dobivajo 65% dodatka, za čistilke sicer nisem 100%, vendar skorajda zagotovo dobivajo tudi one.

Vojska, policija in še kup drugega JS prav tako dobiva dodatke v višini 65%, praktično povsod, kjer je stik z strankami in ni eksplicitno delo sam ali v pisarni. Še gozdarji so dobivali te dodatke.
Aha, torej tukaj je tistih 22%, ki se podpirajo delo vlade.
Dejansko drug drugemu drzijo stango.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
5. apr 2015
1.427
745
113
Mene pa zanima koliko kaj trgovke, trgovci dobijo dodatka, če sploh? Če ve kdo. Ker trgovine ala spar, merkator, hofer, Lidl pa še katere so nonstop odprte, razen nedelj seveda. Izpostavljene pa za moje pojme najbolj širni javnosti. Bolj kot medicinci npr.

• Všeč mi je
Reactions: Car

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
No, dejstvo verjetno je, da slo ni sposobna cepiti toliko ljudi s fajzerjem, kot je to izrael. Ampak ne rabimo fajzerja, je AZ cisto dovolj, tu pa je vlada pogrnila. Zaradi nesmiselnih ukrepov so ljudje apaticni in vse zavracajo.

zadnji poiskus je ta eu cepilni list, da bi na tak nacin prisilno cepili folk.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Mene pa zanima koliko kaj trgovke, trgovci dobijo dodatka, če sploh? Če ve kdo. Ker trgovine ala spar, merkator, hofer, Lidl pa še katere so nonstop odprte, razen nedelj seveda. Izpostavljene pa za moje pojme najbolj širni javnosti. Bolj kot medicinci npr.

Tiste ki jih jaz poznam dobijo natanko 0,0€ vsake toliko pa kak pljunek v obraz ko reče stranki naj da masko gor.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Ja je problem.

Normalen človek si želi, da je število na intenzivni enako 0, Kreteni kot je Darjan, pa se bodo počohali po svoji lubenici, če bo cifra tam nekje čez 5000
Kdaj jih bilo 0 ?

Kaj pa širša slika? Skupno dobro pa to? Skoz ta "jaz, jaz, jaz,..." in to ne samo s tvoje strani. Samo majhen procent nesodelujočih je lahko razlog, da celoten načrt boja proti takšnemu ali drugalnemu virusu ne deluje. In enako je seveda lahko razlog za nedelovanje kopica nesmiselnih ukrepov ampak to je ta moment, ko se izpostavlja ta individualizem oz. egoizem drug problem.
Aka
Žrtvujmo mlade, da bodo 90 letniki živeli dlje.

V naslovu piše potrdilo, v tako v naslovu videa potni list (v množini).
Kdo tu koga farba ?

Covidno potrdilo​

vs
Iz 24ur Zvečer: Zajc o cepilnih potnih listih

Rumenih davidovih zvezd se ne da več dobiti ?

Bullšit, ali pa v SG jebejo po spisku zaposlene, kar tudi nebi bilo čudno.

Poznam dosti medicincev, reševalcev, tudi zdravstvenih administratorjev (med. sestre pri družinskih zdravnikih) po ZD, pa tudi po SB pa praktično vsi dobivajo 65% dodatka, za čistilke sicer nisem 100%, vendar skorajda zagotovo dobivajo tudi one.

Vojska, policija in še kup drugega JS prav tako dobiva dodatke v višini 65%, praktično povsod, kjer je stik z strankami in ni eksplicitno delo sam ali v pisarni. Še gozdarji so dobivali te dodatke.
Puklasti podkupuje del ljudstva (seveda ne iz svojega žepa).Račun seveda pride (za celotno ljudstvo).

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.533
854
113
V SG mogoče imajo tako. Ponekod drugje (preverjeno) ni omejitve, da bi morali delati direktno s pacienti/strankami. Pa tudi ni omejeno samo na zdravstveno osebje.
Vsaka SB je poslovni subjekt zase, in je samostojna tudi pri interpretiranju pravil. Od tu naprej je samo vprašanje, koliko domišljije in katere cilje ima vodstvo. Še UKC Lj ni nujno, da ima enotno politiko.