Aha, torej tukaj je tistih 22%, ki se podpirajo delo vlade.Bullšit, ali pa v SG jebejo po spisku zaposlene, kar tudi nebi bilo čudno.
Poznam dosti medicincev, reševalcev, tudi zdravstvenih administratorjev (med. sestre pri družinskih zdravnikih) po ZD, pa tudi po SB pa praktično vsi dobivajo 65% dodatka, za čistilke sicer nisem 100%, vendar skorajda zagotovo dobivajo tudi one.
Vojska, policija in še kup drugega JS prav tako dobiva dodatke v višini 65%, praktično povsod, kjer je stik z strankami in ni eksplicitno delo sam ali v pisarni. Še gozdarji so dobivali te dodatke.
Morali bi pa dobiti se skoraj milijon doz Pfizerja in Moderne do junija, ce se jim ta isti Janez ne bi odpovedal v decembru.Cepiva več kot dovolj
....da bi ga neuporabljenega stran metali...
Navadna laž s tvoje strani, ali pa osebe, ki ti je to natvezla. Zaradi takih lažnivcev bo epidemija trajala in trajala. Gnide navadne!V SG imajo tako, kot sem rekel.
....da bi ga neuporabljenega stran metali...
Mene pa zanima koliko kaj trgovke, trgovci dobijo dodatka, če sploh? Če ve kdo. Ker trgovine ala spar, merkator, hofer, Lidl pa še katere so nonstop odprte, razen nedelj seveda. Izpostavljene pa za moje pojme najbolj širni javnosti. Bolj kot medicinci npr.
Se mi je zdelo ja. Da se bolj proti 0 nagibajo dodatki.Tiste ki jih jaz poznam dobijo natanko 0,0€ vsake toliko pa kak pljunek v obraz ko reče stranki naj da masko gor.
Kdaj jih bilo 0 ?Ja je problem.
Normalen človek si želi, da je število na intenzivni enako 0, Kreteni kot je Darjan, pa se bodo počohali po svoji lubenici, če bo cifra tam nekje čez 5000
AkaKaj pa širša slika? Skupno dobro pa to? Skoz ta "jaz, jaz, jaz,..." in to ne samo s tvoje strani. Samo majhen procent nesodelujočih je lahko razlog, da celoten načrt boja proti takšnemu ali drugalnemu virusu ne deluje. In enako je seveda lahko razlog za nedelovanje kopica nesmiselnih ukrepov ampak to je ta moment, ko se izpostavlja ta individualizem oz. egoizem drug problem.
V naslovu piše potrdilo, v tako v naslovu videa potni list (v množini).Covidno potrdilo naj bi zaživelo junija, na razpravi pozivi k brezplačnim testom | 24ur.com
Na razpravi o covidnem potrdilu so evropski poslanci opozorili na neodgovorjena vprašanja, predvsem glede varstva osebnih podatkov, pomanjkanja znanstvenih dokazov glede imunosti ter možnosti diskriminacije, saj je potrdilo o cepljenju brezplačno, medtem ko je testiranje pogosto plačljivo. Ukrep...www.24ur.com
Puklasti podkupuje del ljudstva (seveda ne iz svojega žepa).Račun seveda pride (za celotno ljudstvo).Bullšit, ali pa v SG jebejo po spisku zaposlene, kar tudi nebi bilo čudno.
Poznam dosti medicincev, reševalcev, tudi zdravstvenih administratorjev (med. sestre pri družinskih zdravnikih) po ZD, pa tudi po SB pa praktično vsi dobivajo 65% dodatka, za čistilke sicer nisem 100%, vendar skorajda zagotovo dobivajo tudi one.
Vojska, policija in še kup drugega JS prav tako dobiva dodatke v višini 65%, praktično povsod, kjer je stik z strankami in ni eksplicitno delo sam ali v pisarni. Še gozdarji so dobivali te dodatke.
Vsaka SB je poslovni subjekt zase, in je samostojna tudi pri interpretiranju pravil. Od tu naprej je samo vprašanje, koliko domišljije in katere cilje ima vodstvo. Še UKC Lj ni nujno, da ima enotno politiko.V SG mogoče imajo tako. Ponekod drugje (preverjeno) ni omejitve, da bi morali delati direktno s pacienti/strankami. Pa tudi ni omejeno samo na zdravstveno osebje.