Izolacija virusa iz kanalizacije traja več dni, kar je po tvoje zelo uporabno za testiranje posameznikov?Saj, kako lahko v vodi v čistilni napravi od kanalizacije,kamor se je stekal urin najdejo virus, v urinu, če bi jim ga dal v kozarcu pane morejo? Da je treba vrtat po nosu?
No pol pa 10 dni. Zmotu sm se, se opravičujem. Nisem pa govoril zase, niti zate, če mogoče nis prebral. Govoril sem Andyju kater tako ali tako dela od doma. Se pravi, bi verjetno lahko tudi s Paga delal.Eni imamo službo, drugi firme. Pa ni teden dni karantena ampak 10 dni. Ne vem kje delaš in kaj delaš. Ampak 10 dni karantene za normalnega človeka pač ni sprejemljiv čas ki se ga da zanemarit.
Ja, kolega nabavi za 10 dni predn gre dol in je to to. Glede na to pa, da je bl bogu iza nogu, pa mislm da ni problem na kakšn kratk sprehod okol bajte po špargle skočt.Pa načeloma v času karantene moraš bit doma in ne naokoli... Torej odpade nakup hrane, kavica, sprehod...
Ni problema. Sem imel tak plan za velikonocne. Hitri test za na Hrvasko in PCR test za nazaj v Zadru.No pol pa 10 dni. Zmotu sm se, se opravičujem. Nisem pa govoril zase, niti zate, če mogoče nis prebral. Govoril sem Andyju kater tako ali tako dela od doma. Se pravi, bi verjetno lahko tudi s Paga delal.
Zatakni si plasticno operacijo nekam.Seveda, če bi bil ti priviligiran, potem ne bi bilo nobenih težav.
A tisto glede plastične operacije in plačila, mi ne boš odgovoril?
Zatakni si plasticno operacijo nekam.
Ce obstaja alternativa za prehod meje, kar obstaja (PCR in HAT test), potem ju mora drzava omogociti. Prehod meje mora biti nediskriminatoren.
Tukaj pa zdaj spuscamo v obe smeri ljudi brez testiranja (cepljene in prebolele), ki brez problema v Slovenijo vnesejo drug sev, pa se vedli ne bomo.
Epidemiolosko gledano je to hujse, kot ce bi v Slovenijo spuscali ljudi, ki bi bili vsi testirani - tako cepljene, prebolene in neprebolene. Dejansko se gremo negativno selekcijo.
Ti fant, a misliš, da samo ti vse to veš?Fantje, sam da se ne boste jokcal, ko bo cepljeni/preboleni tujec brez potrebnega testa prinesel v Slovenijo JA sev.
AZ je samo 10% ucinkovita proti JA sevu.
Se ti zdi to odgovor primeren za osebje foruma?Zatakni si plasticno operacijo nekam.
Kako si me prepoznalAndy...si ti novinar na RTV SLO?
No, pa boš dobil svoje zadoščenjeIn ne samo to - vsi, ki ste cepljeni z AZ, boste, ko bo JA dosti razsirjen, umaknjeni s Covid potnega lista'.