Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Vlada diktira nesmiselne ukrepe in pogojuje vstop v Mojo domovino, ne Vladno, ampak Mojo.
Ce ze suje nesmisel, se ga naj vsaj “casti”.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.932
6.006
113
Malo zgodovine ali v tretje gre rado:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Država it plača za PCR teste in za cepivo.

Ne bo pa ti častila PCR za tvoje privat afnanje
Oz z drugimi besedami, ce bo drzava rekla, da moras placati recimo 500 eur za izstop iz drzave, ce nisi cepljen oz prebolel, bos pac placal.

Pac privat afnanje, kajne? Dejmo obdavcit privat afnanje. Kaj pa hodis iz drzave. Sej imas kuca-posao. Kaj se rabis v zivljenju?

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Oz z drugimi besedami, ce bo drzava rekla, da moras placati recimo 500 eur za izstop iz drzave, ce nisi cepljen oz prebolel, bos pac placal.

Pac privat afnanje, kajne? Dejmo obdavcit privat afnanje. Kaj pa hodis iz drzave. Sej imas kuca-posao. Kaj se rabis v zivljenju?
Morda boš to bolj razumel: imaš nesrečo in ti požar zmaliči obraz. Država ti bo plačala plastično kirurgijo.
Če si boš pa želel samo malo nos popravit ali kožo zategnit in ustnice povečat, pač ne. A je to po tvoje fer?

• Všeč mi je
Reactions: sandra in Matey

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113

Pa dej danes ko je vse odprto skoči do Pirana, Bleda.... whatever, pa se nadihaj. Te bo še vrglo.

Pa še par resnih vprašanj.
Ali si doma z družino tudi tolk nadležen kot na forumu?
Ali ženi tudi razlagaš vse kar tukaj gor pišeš?
Ali se strinja s tvojimi teorijami, oziroma kako te lahko prenaša, če se ne strinja?

• Všeč mi je
Reactions: sandra in Kamele0N

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113

Glej to je luksuz. mogoče se motim samo tega še par let nebo konec. Razmišljaj v smeri da si kupiš vikend pri nas. Kot slišim da poče že veliko ljudi v tujini in pri nas ker vidijo da če hočejo kam ven iz mest jim samo to ostane. No če se bo kakšen sev res razširil se bo po večjih mestih in blokih ,stoplnicah.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.175
113
Glej to je luksuz. mogoče se motim samo tega še par let nebo konec. Razmišljaj v smeri da si kupiš vikend pri nas. Kot slišim da poče že veliko ljudi v tujini in pri nas ker vidijo da če hočejo kam ven iz mest jim samo to ostane. No če se bo kakšen sev res razširil se bo po večjih mestih in blokih ,stoplnicah.
Zaradi virusa ne grem prodajat, ne ga lomit. Saj ni Hrvaška v Indoneziji... Malo še, pa bodo tožbe padale, in bo kmalu odprt dostop do nepremičnin. Si zamisliš kaos če vsi začnemo prodajat v lepi njihovi. Lani se je na novo zazidalo nebroj apatmajev, ki čakajo kupca. Padec cene je potem zagotovljen k nuli. S tem stečaj vseh investitorjev, bank... Nihče si tega ne želi.
Pa izbijte si iz glave da je vikendica pr hrvatih luksusz. Če to sprejmemo, bo kmalu luksuz tudi trosobno stanovanje, kasneje dvosobno, še čez nekaj 10 let bo osnova za preživetje samo garsonjera.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Kakšna garsonjera , če neboš živel po pravilih boš živel v šatorju.

saj že eno leto govorijo ...you will own nothing and you will be happy

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.538
-3.643
113
Majstr, ti veš, kako se delajo te kumulativne ocene? Prek sanitarnega blata, ostankov na čistilnih napravah. IJS nikomur po anusu ne praska.
Saj, kako lahko v vodi v čistilni napravi od kanalizacije,kamor se je stekal urin najdejo virus, v urinu, če bi jim ga dal v kozarcu pane morejo? Da je treba vrtat po nosu?

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.538
-3.643
113

Msiliš da bodo podražili na 500 ???
Ker zadnjič je Hojs jasno povedal, da če plačaš 400€ kazni, potem te spustijo čez mejo.

• Všeč mi je
19. jul 2007
2.893
1.609
113
Saj, kako lahko v vodi v čistilni napravi od kanalizacije,kamor se je stekal urin najdejo virus, v urinu, če bi jim ga dal v kozarcu pane morejo? Da je treba vrtat po nosu?
mirsi se ti zavedaš, da s takim trosenjem idiotizmov dosežeš edino, da tebi "tako ljub" IJJ izpade vrhunski intelektualec v primerjavi s tabo in temi podobnimi?
(je razlika ali želiš potrditi ali je neka oseba akutno okužena s korona virusom, ali pa želiš agregatno za nazaj spremljati povprečno prisotnost korona virusa v neki določeni populaciji).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Afaik ima andy vikend “doli” zaradi zdravja hcerke in valda mu je prioriteta, da gre dol. Verjetno mu je zdravje hcerke bolj pomembno kot pa zdravje kaksnega 85 letnika pri nas.

• Všeč mi je