Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ne vem no ampak cca 100 prispevkov na dan(več primerov eden za drugim, tudi po 3 zapored) samo o covidu in jamranju meni deluje kot spam.

daj prosim, za voljo vseh, vsaj čez praznike se drži obljub.

• Všeč mi je
Reactions: sad

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
A če bi dal pa še nepremičninarje v to sekto k lahko svobodno prestopajo mejo, bi blo pa v redu, knede?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Lahko tudi PCR, ampak naj jih placa drzava.
Ce drzava placa za cepiva, naj pa se za teste.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Drzava NIC ne casti. To je vse NAS denar.

Ce je drzava placala z nasim denarjem za tvoje cepivo, naj pa se placa drugorazrednim PCR teste.
Majstr, s takimi izjavami si čisto malo neokusen. Sem prepričan, da se jest5 ne bi mudilo s cepljenjem, če ne bi bil ogrožen. Po drugi strani pa ti misliš SAMO in IZKLJUČNO SAMO nase.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Majstr, s takimi izjavami si čisto malo neokusen. Sem prepričan, da se jest5 ne bi mudilo s cepljenjem, če ne bi bil ogrožen. Po drugi strani pa ti misliš SAMO in IZKLJUČNO SAMO nase.
Ne oporekam temu, da je bil cepljen. Ce je bil, je bil z razlogom.
Ampak ce se bo on zapenjal za denar, ki bi ga morala drzava dati za PCR test, bom pa tudi jaz spomnil na to, da so vsa cepiva placana iz tega istega denarja.
In prav je, da so, ampak potem naj bo za vse enako, tudi za nas, ki se nismo cepljeni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Pa ne moreš enačit plačevanja PCR testov za "turiste" s plačevanjem cepiva za državljane s katerimi se dela na boljši zdravstveni situaciji v državi. Primerljivi s tem bi bili s strani države plačani CPR testi zaradi splošnega testiranja prebivalstva ampak to pa tako ali tako jže e plačano s strani države.
Če kdo želi malo hodit naokoli po tujih državah pa naj k stroškom za pot pač mirno prišteje zraven še PCR test.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Oba sta davkoplacevalca, tako andy kot jest, mogoce eden celo vec kot drugi

Spet se bo v MB zacelo?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Oba sta davkoplacevalca, tako andy kot jest, mogoce eden celo vec kot drugi
In zato imata oba pravico do brezplačnega CPR testa, ko je zaradi nadzora stanja v državi potrebno potrditi prisotnost covida ter pravico do brezplačnega cepljenja. Povsem individualne zadeve (dopustovanje v tujini) se pa že od nekdaj plača iz lastnega žepa. Drugače pa res najbolje, da se - tako kot je jest5 v šali predlagal - plača še gorivo za pot v tujino.

P.S. Ah, pa na vinjete/cestnine in ostale stroške prav tako ne smemo pozabit. Lahko se plača tudi še kaj hrane.

Nazadnje urejeno: