zakaj Institut jozef stefan lahko meri okuzenost javnosti preko urina, dohtrji pa ne morejo?
Zal ne. Tudi nisem poskusal.
Tole sta mi poslala znanca, ki sta prebolela in sta sla vceraj dol.
Si že pozabil kakšne norije so bile takrat s palčkami?zakaj Institut jozef stefan lahko meri okuzenost javnosti preko urina, dohtrji pa ne morejo?
Fajn, a ne?Gledal na HTV prej so intervjuvali ljudi na meji in ugotovi kaj , Zaradi tistih zaradi katerih smo solidarni in zaprti (penziči) in so po sreči že cepljeni z Pfizerjem rinejo dol gledat hiško mi delavni pa smo doma.
Dobro so to zrihtali ni kaj
#Ostanizdrav #peesdavmmatrnaFajn, a ne?
Drugorazredni, pa otroc pa zaprti in brez normalne sole.
PCR al HAT?Sem ze povedal, kako bi moralo biti. Negativni test za vse in pika.
Majstr, s takimi izjavami si čisto malo neokusen. Sem prepričan, da se jest5 ne bi mudilo s cepljenjem, če ne bi bil ogrožen. Po drugi strani pa ti misliš SAMO in IZKLJUČNO SAMO nase.Drzava NIC ne casti. To je vse NAS denar.
Ce je drzava placala z nasim denarjem za tvoje cepivo, naj pa se placa drugorazrednim PCR teste.
Ne oporekam temu, da je bil cepljen. Ce je bil, je bil z razlogom.Majstr, s takimi izjavami si čisto malo neokusen. Sem prepričan, da se jest5 ne bi mudilo s cepljenjem, če ne bi bil ogrožen. Po drugi strani pa ti misliš SAMO in IZKLJUČNO SAMO nase.
In zato imata oba pravico do brezplačnega CPR testa, ko je zaradi nadzora stanja v državi potrebno potrditi prisotnost covida ter pravico do brezplačnega cepljenja. Povsem individualne zadeve (dopustovanje v tujini) se pa že od nekdaj plača iz lastnega žepa. Drugače pa res najbolje, da se - tako kot je jest5 v šali predlagal - plača še gorivo za pot v tujino.Oba sta davkoplacevalca, tako andy kot jest, mogoce eden celo vec kot drugi