Definitivno je bl zdrav, kokr pa bit zabunkan doma, po možnosti v bloku.Andy bi reku....če nabiraš na soncu vitamin D se ne rabiš cepit.
Definitivno je bl zdrav, kokr pa bit zabunkan doma, po možnosti v bloku.Andy bi reku....če nabiraš na soncu vitamin D se ne rabiš cepit.
Tole spomladansko sonce ob idealni temperaturi pa res nikomur ne skoduje.
To je podlasica od človeka, ki se obnašat nikakor ne zna drugače kot enajstletnik.Tole spomladansko sonce ob idealni temperaturi pa res nikomur ne skoduje.
Jansa ima prevec cajta. Naj raje zrihta milijon doz Pfizerja in Moderne, ki jih je decembra zafučkal.
Spotoma jih župan časti še zastonj dozo D vitamina
Zadnje čase se je tud vam nabijalkotom poslabšal....Kot vidiš je cepiva dovolj če pa so ogromne kolone. No sj...če sploh vidiš...
Točno za to te majo.Hehe, res je. Kokr kdo in kokr kje. Domačini pa točno vejo, da si jim dnar prnesu.
tukaj se pa strinjam. očitno se pa ne strinjava pri izvedljivosti česa takega.
če lahko za lani(za prvi val) res rečem da so tudi mediji sodelovali v največji možni meri in je vse skupaj delovalo kot da je cela država proti temu virusu danes temu ni tako.
kot lahko vidiš(par postov nad tem) te nek msenjur obtoži da si janšist če upoštevaš vladne odloke. s takimi se ne moreš it, to ni več racionalno razmišljanje to je že blaznost. pa msenjur ni nek hud blaznež v normalnih razmerah. precej neveden ampak ne pa blaznež.
Pa eni res živite v oblakih ali pa imate izredno srečo v življenju. Takih direktorjev, lastnikov, šefov, ravnateljev je kot listja in trave.haha, hvala za razlago mojega profila!
pa mi ti povej, kako lahko nek normalen direktor pusti pred vrati otroka starsa, ki mora v sluzbo, ker bajte zidat, itn, se ne da od doma?
kaksen direktor tako slepo sledi navodilom nadrejenih?
janšist jasno. le kdo drug, le kako bi lahko pomislil na kaj drugega.haha, hvala za razlago mojega profila!
pa mi ti povej, kako lahko nek normalen direktor pusti pred vrati otroka starsa, ki mora v sluzbo, ker bajte zidat, itn, se ne da od doma?
kaksen direktor tako slepo sledi navodilom nadrejenih?
a ok, jaz bedak pa iskal varstvo ko smo bili zavrnjeni za vstop v vrtec (ne krizni, čisto navaden).lucky me then...
ampak osnovna naloga vrtca je varstvo otrok, ne odlocanje, kdo sme in kdo ne sme v vrtec.
Iz vidika ravnatelja je njegova osnovna naloga zadostiti vsem predpisom in priporočilom, ker na tak način ne prevzema nobene odgovornosti za svoja dejanja.lucky me then...
ampak osnovna naloga vrtca je varstvo otrok, ne odlocanje, kdo sme in kdo ne sme v vrtec.
janšist jasno. le kdo drug, le kako bi lahko pomislil na kaj drugega.
kolikor vem moraš še člansko priložit da sploh noter prideš.
pred vrati da so jih pustili? ok... če ti tako praviš ti vrjamem na besedo.
a ok, jaz bedak pa iskal varstvo ko smo bili zavrnjeni za vstop v vrtec (ne krizni, čisto navaden).
Ne vlada je hotela prisilit starše, da otroke dajo v varstvo necepljenim babicam in dedkom, tako da bi jih še več okužili in bi umrli.
#manjpokojnin