Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kot vidiš je cepiva dovolj če pa so ogromne kolone. No sj...če sploh vidiš...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Naj ne bo preveč pameten glede cepljenja, ker imajo totalno nesposobno organizacijo na tem področju.
Nacionalni koordinator za cepljenje pa naj gre raje pogledat svoj bazen na Krk. Če ga pripravi na sezono bo to ena najboljših stvari, ki jih je naredil v zanjem času.
Koordiniranje pa naj prepusti tistim, ki to dejansko znajo in zmorejo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
tukaj se pa strinjam. očitno se pa ne strinjava pri izvedljivosti česa takega.
če lahko za lani(za prvi val) res rečem da so tudi mediji sodelovali v največji možni meri in je vse skupaj delovalo kot da je cela država proti temu virusu danes temu ni tako.
kot lahko vidiš(par postov nad tem) te nek msenjur obtoži da si janšist če upoštevaš vladne odloke. s takimi se ne moreš it, to ni več racionalno razmišljanje to je že blaznost. pa msenjur ni nek hud blaznež v normalnih razmerah. precej neveden ampak ne pa blaznež.

haha, hvala za razlago mojega profila!

pa mi ti povej, kako lahko nek normalen direktor pusti pred vrati otroka starsa, ki mora v sluzbo, ker bajte zidat, itn, se ne da od doma?

kaksen direktor tako slepo sledi navodilom nadrejenih?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113

pa mi ti povej, kako lahko nek normalen direktor pusti pred vrati otroka starsa, ki mora v sluzbo, ker bajte zidat, itn, se ne da od doma?

Pa eni res živite v oblakih ali pa imate izredno srečo v življenju. Takih direktorjev, lastnikov, šefov, ravnateljev je kot listja in trave.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113

janšist jasno. le kdo drug, le kako bi lahko pomislil na kaj drugega.
kolikor vem moraš še člansko priložit da sploh noter prideš.

pred vrati da so jih pustili? ok... če ti tako praviš ti vrjamem na besedo.

lucky me then...

ampak osnovna naloga vrtca je varstvo otrok, ne odlocanje, kdo sme in kdo ne sme v vrtec.
a ok, jaz bedak pa iskal varstvo ko smo bili zavrnjeni za vstop v vrtec (ne krizni, čisto navaden).

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
lucky me then...

ampak osnovna naloga vrtca je varstvo otrok, ne odlocanje, kdo sme in kdo ne sme v vrtec.
Iz vidika ravnatelja je njegova osnovna naloga zadostiti vsem predpisom in priporočilom, ker na tak način ne prevzema nobene odgovornosti za svoja dejanja.
Če tako dobi navodilo, da sme sprejeti le te in te otroke in temu zadosti, je krit in po dobro čez peljal. Če bo na lastno pest delal po svoje, bo dobil po prstih. Preprosta matematika, ki ji mnogi radi sledijo, saj je tako najlažje.

Na drugi strani v gospodarstvu pa šef hoče za čim manj vloženega denarja zaslužit čim več. Spet preprosta matematika, ki ji nekateri sledijo preko trupel in jim je popolnoma vseeno za zaposlene, njihove probleme, pravila in še marsikaj.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in cappy

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
janšist jasno. le kdo drug, le kako bi lahko pomislil na kaj drugega.
kolikor vem moraš še člansko priložit da sploh noter prideš.

pred vrati da so jih pustili? ok... če ti tako praviš ti vrjamem na besedo.

a ok, jaz bedak pa iskal varstvo ko smo bili zavrnjeni za vstop v vrtec (ne krizni, čisto navaden).

ja, ker je bil vrtec poln verjetno?

sej ni treba vse dobesedno. vem da niso pred vrati ostali, ker so jim ze prej najavili, da jih ne bojo sprejemali in da se bojo strogo drzali navodil.

ker da spostujes tako nezivljensko navodilo mores bit pac malo... ne vem kaj... ok, ni ravno jansit zarad tega, je pa recimo malo zaslepljen.

vlada je hotela preko otrok dosezt, da en od starsev zihr ostane doma. ker ne vem kako si drugace predstavlja, da bi gospodarstvo laufalo, starsi bi bili pa doma? ker zihr je bil en od pogojev za lockdown, da se gospodarstva ne zaustavlja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ne vlada je hotela prisilit starše, da otroke dajo v varstvo necepljenim babicam in dedkom, tako da bi jih še več okužili in bi umrli.
#manjpokojnin

Posredno ja, ampak prvoten plan je bil, da bi čimveč gospodarstva nehalo delat - ker pač ne morejo direktno zapret firm, je to zelo prikladen prijem...

Ampak spet je to naletelo na kontra efekt, ampak očitno spet nihče ne bo rekel nič proti temu...pahor samo flanca.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Evo..

1617349886199.png

A ni nekdo rekel, da je povezava med okužbami in hospitalizirani z delayom...koliko časa še naj čakamo, da pride do porasta hospitaliziranih?

• Všeč mi je