Brez skrbi da znajo, če bi hoteli. Tako pa namenoma delajo zmedo.Nikoli niso znali
Zavestno v odloke pišejo bedarije, da imajo več maneverskega prostora kaznovanja. Če dobijo ministra brez maske - je dovoljeno, če bi pa Zlatkota je pa kazen.
Brez skrbi da znajo, če bi hoteli. Tako pa namenoma delajo zmedo.Nikoli niso znali
Mogoče so pa to ciljna skupina vlade za pokol v tretjem valu. Tudi sam bi lahko že zdavnaj bil cepljen (pod 40), če bi se prijavil. Po drugi strani pa mi upokojenci jamrajo, da ne pridejo na vrsto, ker še niso 70 dopolnili.Poznam primere ko so že cepili mlade (pod 40) - primer včeraj, zdrave in fit gostujoče predavatelje na določenih šolah, medtem ko bo tast srčni bolnik pri 70-ih dobil svojo prvo dozo šel DANES. To pa je cel debilizem.
To so posledice ukrepov. Za kam dlje it, moraš nosit masko, pa so mnogi potem raje "na domačem dvorišču".Tle pr ns "uzad bloka" je več ljudi, kot prejšnje dni. Jaz sem proti tem bedastim ukrepom, ampak jih upoštevam. Za tole, kar pa folk počne, bo pa upam Darwin poskrbel.
S katerim cepivom je bil pa Matoz cepljen? a kdo ve?Sej je bil tud Matoz cepljen. Ker zoom/skype/whatever za odvetnike ne dela.
Ma ne vem... jest sem naštel tle spodej vsega skupej zihr ene 50 ljudi s sončki.To so posledice ukrepov. Za kam dlje it, moraš nosit masko, pa so mnogi potem raje "na domačem dvorišču".
Kr nej se prekužujejo, pa tud če kšnga pobere mi dol visi za te prseljene klopcarje. No, kdo je pol egoist, za katere nas eni alter forumaši tko radi obtožujejo? Mi, k bi se pelal na HR na morje v eno vukojebino k nobenga ni?Njihov ego je ranjen...ker njim staršem pač ne bo noben ukazoval....sploh pa ne Janša....
In pol se tko družijo in lizejo rane...in se prekužujejo...
Hehe, res je. Kokr kdo in kokr kje. Domačini pa točno vejo, da si jim dnar prnesu.Men se zdi da oboji...
Tisti na klopci....ker se obnašajo kot sončni kralji (jaz sem center vesolja)
Kot vi veseli popotniki...ker vas briga kaj si o vas mislijo domačini iz vukojebin...
Pomojem ste za domačine tud vi "eni priseljeni klopcarji"