Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

"Navsezadnje nas ravnatelje in vse kot državo zavezuje konvencija o otrokovih pravicah, katere je podpisnica tudi naša država. Srčno upam, da so znali ravnatelji pravilno odločati in poskrbeti tudi za takšne otroke, katerih starši niso mogli priskrbeti takšnega potrdila, predstavljajo pa ogrožajoč del naše populacije," je dejala.

Očitno ustava in zdaj še konvencije nič ne veljajo, ko se rine z ukrepi, čez trupel?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Predvidevamo, da bo od včeraj 1335 potrjenih okuženih približno 85 potrebovalo bolnišnično zdravljenje, okoli 20 jih bo končalo na intenzivnih oddelkih, 10 do 15 jih bo verjetno tudi umrlo, je dejal dr. Leon Cizelj z Inštituta Jožef Stefan.

Ja..in? A tega naše zdravstvo ne more "poservisirat" al zakaj se mora omenjat? Samo da se straši folk?

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Folka se sploh ne straši več, ni treba. Če bi hoteli strašit ljudi, bi pokazali UKC in "starčke" ki umirajo (posnetek ne sme biti iz kateregakoli leta, ker včasih "starčki" niso umirali). Pa par preletov helikopterjev sredi noči, pa rešilci na nujni vožnji čez mesto tudi če ni nujna vožnja. Pa policijske kontrole povsod, pa še marsikaj bi lahko pa ni treba.

Kvaliteta življenja se je vrnila v čas, ko so starejši poslušali osmrtnice pri južni. Nam servirajo sedaj podoben program, z dodatkom pogleda v prihodnost.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
No, saj ne mislim strašenja, da bi kdo resno jemal, ker ne.

Prej recimo sredi lokalnega kraja, tržnica polna ljudi, ki se martinčkajo.

ampak pač, da to zgolj služi za strašenje narode, da bodo torej lahko 12.4. podaljšali ukrepe. Kao z razlogom.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Poznam primere ko so že cepili mlade (pod 40) - primer včeraj, zdrave in fit gostujoče predavatelje na določenih šolah, medtem ko bo tast srčni bolnik pri 70-ih dobil svojo prvo dozo šel DANES. To pa je cel debilizem.
Mogoče so pa to ciljna skupina vlade za pokol v tretjem valu. Tudi sam bi lahko že zdavnaj bil cepljen (pod 40), če bi se prijavil. Po drugi strani pa mi upokojenci jamrajo, da ne pridejo na vrsto, ker še niso 70 dopolnili.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Edino razliko ki sem jo danes opazil je da ne strežejo več na terasah pa da so športna dvorišča precej bolj polna pa to samih "starih fotrov" ki igrajo nogomet in košarko. Vse ostalo isto kot včeraj.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Tle pr ns "uzad bloka" je več ljudi, kot prejšnje dni. Jaz sem proti tem bedastim ukrepom, ampak jih upoštevam. Za tole, kar pa folk počne, bo pa upam Darwin poskrbel.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.667
113
Njihov ego je ranjen...ker njim staršem pač ne bo noben ukazoval....sploh pa ne Janša....

In pol se tko družijo in lizejo rane...in se prekužujejo...

• Všeč mi je
Reactions: sad

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Njihov ego je ranjen...ker njim staršem pač ne bo noben ukazoval....sploh pa ne Janša....

In pol se tko družijo in lizejo rane...in se prekužujejo...
Kr nej se prekužujejo, pa tud če kšnga pobere mi dol visi za te prseljene klopcarje. No, kdo je pol egoist, za katere nas eni alter forumaši tko radi obtožujejo? Mi, k bi se pelal na HR na morje v eno vukojebino k nobenga ni?

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.667
113
Men se zdi da oboji...

Tisti na klopci....ker se obnašajo kot sončni kralji (jaz sem center vesolja)

Kot vi veseli popotniki...ker vas briga kaj si o vas mislijo domačini iz vukojebin...

Pomojem ste za domačine tud vi "eni priseljeni klopcarji" :D

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Men se zdi da oboji...

Tisti na klopci....ker se obnašajo kot sončni kralji (jaz sem center vesolja)

Kot vi veseli popotniki...ker vas briga kaj si o vas mislijo domačini iz vukojebin...

Pomojem ste za domačine tud vi "eni priseljeni klopcarji" :D
Hehe, res je. Kokr kdo in kokr kje. Domačini pa točno vejo, da si jim dnar prnesu. :nazdravje:

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Mi priseljeni klopcarji prnesemo dnar, teli prseljeni klopcarji pa vejo, da jim mi damo dnar. Zato ma pa vsak minimalno 3 sončke.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco