v Španiji . Celo ljudi ob cesti vidim.
Mi pa?
Ljudi ob cesti nisem štelV Sloveniji pa dons odprte gostilne polne ljudi.
v Španiji . Celo ljudi ob cesti vidim.
Mi pa?
Ljudi ob cesti nisem štelV Sloveniji pa dons odprte gostilne polne ljudi.
zahojene države? ne vem kdo je tle zahojen kadar je takle govor kt tvoj.Koga testirajo ne vem lahko pa iz količine testov vidiš da enkrat več kot pri nas. V bistvu smo v sloveniji bolj na repu s testiranjem vsaj ka r se PCR tiče. Samo še Balkan je za nami in najbolj zahojene države vzhodne evrope.
Hojs, če ne sedi, ne rabi viagre.Ukrepe ima Hojs namesto viagre.
Ja.Cela Italija nosi maske tudi na prostem od oktobra lani, torej nas je 60.000.000 debilnih, ali kaj?
Bomo še videli (če bo šla njihova krivulja navzdol in kako se bo naša dvigala)Pa vam kaj pomagajo ?
S Florido pa nočeš primerjati, kjer imajo od septembra 2020 vse odprto ?
Sj Slovenija je bila tudi povsem.odprta.
V bosno in srbijo in nazaj nonstop gužva.
vaš prijatelj Orban se je z veseljem cepil s Kitajcem, ker je učinkovitSrbi so od kitajcu mastno kupili milijon doz cepiva.
Ga je treba ponucat če se že sami nočejo z njim.
Če gledaš kako minuto bar na drugem linku, si dajo ljudje kak masko na ksiht, ko čakajo, da jih spustijo noter. Moja znanka živi blizu St. Petersburga na Floridi, pa pravi, da se še kar držijo ukrepov in da bo šla igrat tenis šele ko bo drugič cepljena.Florida:
Hollywood Beach Broadwalk
This streaming live webcam takes you to Hollywood Beach Broadwalk, a wonderful 2.5-mile and 30-foot-wide promenade or boardwalk along Hollywood beach, on the east coast of Florida, United States. Along the expansive Hollywood Beach there is a superb promenade stretching for...www.webcamtaxi.commrtvi ležijo po tleh. Če jih ni ubil covid so jih pa črnci. al pa migranti.Tini Martini Bar Cam
The above HD live webcam stream is at Tini Martini Bar on Avenida Menendez - Florida State Road A1A overlooking the lively waterfront in the Historic District of St. Augustine, in the northeast coast of the U.S. state of Florida. In the foreground is seen the terrace of The...www.webcamtaxi.com
Na drugem linku, ta mi je solze v oči zanesel, ljudje sedijo za mizo in so postreženi s pijačo.
Se kdo tega še spomne, natakarica brez maske, sosed brez maske, lahko pijejo, brez maske?
Predlagam, da vse v tem času odvzamemo COVID dodatke, pa da jih vidim potem... banda...
In kaj bo bolje? Firme bojo delale, vsi ki imajo bajte pa žlahto na balkanu bojo šli dol, po 14 dneh pa se vse vrne kot bumerang...
Eno leto, eno in isto sranje in NOBENA država ni naredila nič pametnega, samo ena k****** represija... In ama noben ukrep ni pomagal popolnoma nič. Če si pač danes "zelen" boš jutri "rdeč". Se lepo vidi povsod.
Pa ker so cepljeni grejo seveda lahko sedaj med "prazniki" na dopsut čez mejo... Plačal jim ga bo pa dodatek.Zakaj rabijo covid dodatke, če so cepljeni? Najboljša stvar ever. Dobiš bogate dodatke za nevarnost, ki je ni.