Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Koga testirajo ne vem lahko pa iz količine testov vidiš da enkrat več kot pri nas. V bistvu smo v sloveniji bolj na repu s testiranjem vsaj ka r se PCR tiče. Samo še Balkan je za nami in najbolj zahojene države vzhodne evrope.
zahojene države? ne vem kdo je tle zahojen kadar je takle govor kt tvoj.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pa vam kaj pomagajo ?
20210329_212059.jpg

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sj Slovenija je bila tudi povsem.odprta.
V bosno in srbijo in nazaj nonstop gužva.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.942
113
Ljubljana
hmpg.net
Florida:
mrtvi ležijo po tleh. Če jih ni ubil covid so jih pa črnci. al pa migranti.
Na drugem linku, ta mi je solze v oči zanesel, ljudje sedijo za mizo in so postreženi s pijačo.
Se kdo tega še spomne, natakarica brez maske, sosed brez maske, lahko pijejo, brez maske?

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jendomen in Trigger

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Sj Slovenija je bila tudi povsem.odprta.
V bosno in srbijo in nazaj nonstop gužva.

Definiraj vse odprto.

Aja, pa Bosno in Srbijo bi lahko dajal za zgled, ne za kritiko. "Balkanci" so imeli manj žrtev zaradi kovida, pa neprimerno manj so se zadolžili med pandemijo. Daleč od tega da je "dole" idealno. Vendar po trenutnih kazalnikih, gre nam slabše.

Srbom gre med drugim tako slabo, da začenjajo cepit že tujce. Pri nas pa grbavega pleškota nategujejo z zmanjšanimi dobavami. Sicer ko vidiš kako kaco "uspešno" razdeljuje še tisto kar dobimo, me čudi, da dobimo še to kar pade velikim z mize.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Srbi so od kitajcu mastno kupili milijon doz cepiva.
Ga je treba ponucat če se že sami nočejo z njim.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Florida:
mrtvi ležijo po tleh. Če jih ni ubil covid so jih pa črnci. al pa migranti.
Na drugem linku, ta mi je solze v oči zanesel, ljudje sedijo za mizo in so postreženi s pijačo.
Se kdo tega še spomne, natakarica brez maske, sosed brez maske, lahko pijejo, brez maske?
Če gledaš kako minuto bar na drugem linku, si dajo ljudje kak masko na ksiht, ko čakajo, da jih spustijo noter. Moja znanka živi blizu St. Petersburga na Floridi, pa pravi, da se še kar držijo ukrepov in da bo šla igrat tenis šele ko bo drugič cepljena.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Predlagam, da vse v tem času odvzamemo COVID dodatke, pa da jih vidim potem... banda...

In kaj bo bolje? Firme bojo delale, vsi ki imajo bajte pa žlahto na balkanu bojo šli dol, po 14 dneh pa se vse vrne kot bumerang...

Eno leto, eno in isto sranje in NOBENA država ni naredila nič pametnega, samo ena k****** represija... In ama noben ukrep ni pomagal popolnoma nič. Če si pač danes "zelen" boš jutri "rdeč". Se lepo vidi povsod.

Zakaj rabijo covid dodatke, če so cepljeni? :sprasujemse: Najboljša stvar ever. Dobiš bogate dodatke za nevarnost, ki je ni.