Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kot ga predlaga mesija fafangel

lepo pa da se spet sprenevedaš, nič novega. :zmaga:
priden, dobiš piškotek.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
cappy Nič drugače od tebe tačko sam tvoje taktike ubiram. Ti si mojster sprenevedanja in zezanja.
In ne nisem za lockdown, sploh po preteklih izkušnjah v smislu "sam za 10 dni" . Zdej je že april ključen.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
cappy Nič drugače od tebe tačko sam tvoje taktike ubiram. Ti si mojster sprenevedanja in zezanja.
In ne nisem za lockdown, sploh po preteklih izkušnjah v smislu "sam za 10 dni" . Zdej je že april ključen.
ja sam fafangel pa je. a nisi ti pametoval pred časom da je treba strokovnjake poslušat in prav posebi izpostavil fafangla?

kaj pa je sedaj to? hočeš rečt da... nabijaš sam da nabijaš?

mojster zezanja pa sem, ker so nekateri na tabli taki pepki da res ni težko če maš vsaj spomin zlate ribce da vidiš kaj so nekateri pisali pred časom in potem obrnejo sliko po parih dneh/tednih. ugani kaj si ti sedaj naredil?
sprenevedam se pa redko, še vsakič sem ti korektno odgovoril in podal svoje mnenje ko je bila debata malo bolj resna. kar zelo težko lahko trdim zate, ponavadi je potrebno takšne poste prav vlečt iz tebe. tako kot naprimer sedaj.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.640
113
Marlbor
V roku 14 dni, do četrtka 18.3.2021 bo padla odločitev, da se ukrepi zelo zaostrijo.
Heh, pa je res do tega prišlo, ampak 28.3.2021. Zapiranje brez utemeljenega razloga. V tem času pa bodo še zaostrili pogoje na semaforju glede odpiranja. Šola se je letos zaključila, razen za 1.-3. razreda OŠ in zaključnih letnikov SŠ.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
To mi smrdi. Torej sestanek "na hitro" in to pri Pahorju, predlog da je seja javna, povabilo vsem strankam ...

Skoraj sigurno, da bomo šli v lockdown, ampak to ne bo samo 14 dni, ampak verjetno kar do konca maja.

Upam, da se narod prebudi in pokaže moč.
darjan v petek
"Ocenili smo, da smo v bitki s časom in da tempo cepljenja, ki se sicer pospešuje, zagotavlja, da bomo tisto stopnjo precepljenosti, ki resno pomaga pri zaustavljanju epidemije, dosegli v juniju oziroma nekje na začetku poletja. Do takrat je potrebno sprejeti nekatere dodatne ukrepe predvsem zaradi razširjenosti angleške variante koronavirusa. Ta je bolj nevarna, se širi hitreje, poveča število okužb in posledično povzoroča bistveno večji pritisk na bolnišnične kapacitete, ki so tu eno ključnih meril pri presoji," je dejal Janša.

Nekdo je rekel kaj zdaj, smo proti stroki in proti vladi... Ce bi naredili tako kot predlaga stroka - totalni lockdown in potem cepljenje vecine populacije - bi to imelo smisel. Takole, da vlada rece "lockdown", pa je milijon enih izjem (kot je nekdo napisal, da ti dejansko samo omejijo kaj lahko pocnes v prostem casu), pa to nima nobenega smisla, sploh ker temu potem ne bo sledilo cepljenje vecjega stevila prebivalcev drzave. Torej samo nakladajo in kazejo misice, dolgorocnega efekta ni.
Ukrepe ima Hojs namesto viagre.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.823
2.612
113
Gledam kolesarsko dirko v Španiji pa se mi oči rosijo od sreče. Celo ljudi ob cesti vidim.
Še koncert s 5000 ljudmi so imeli včeraj.

Mi pa?
Bog ve, če spoštujejo ukrepe, glede na zgodovino

1616953192786.png

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Če bi imeli mi sedaj toliko okuženih na milijon kot jih imajo španci bi tudi danes skoke v planici gledali in ne doma.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Koga testirajo ne vem lahko pa iz količine testov vidiš da enkrat več kot pri nas. V bistvu smo v sloveniji bolj na repu s testiranjem vsaj ka r se PCR tiče. Samo še Balkan je za nami in najbolj zahojene države vzhodne evrope.