Seveda, to tako kot Hrvacka. Lepo pokasiraš denar, bolane pa izvoziš drugam .A ni čudno, da je ravno tista regija, kjer so terase odprte, rumena ?
Definiraj lockdown.čisto nič.
lahko še tvojo potrditev da je lockdown trenutno dobra varjanta?
A ni čudno, da je ravno tista regija, kjer so terase odprte, rumena ?
ja sam fafangel pa je. a nisi ti pametoval pred časom da je treba strokovnjake poslušat in prav posebi izpostavil fafangla?cappy Nič drugače od tebe tačko sam tvoje taktike ubiram. Ti si mojster sprenevedanja in zezanja.
In ne nisem za lockdown, sploh po preteklih izkušnjah v smislu "sam za 10 dni" . Zdej je že april ključen.
Heh, pa je res do tega prišlo, ampak 28.3.2021. Zapiranje brez utemeljenega razloga. V tem času pa bodo še zaostrili pogoje na semaforju glede odpiranja. Šola se je letos zaključila, razen za 1.-3. razreda OŠ in zaključnih letnikov SŠ.V roku 14 dni, do četrtka 18.3.2021 bo padla odločitev, da se ukrepi zelo zaostrijo.
darjan v petekTo mi smrdi. Torej sestanek "na hitro" in to pri Pahorju, predlog da je seja javna, povabilo vsem strankam ...
Skoraj sigurno, da bomo šli v lockdown, ampak to ne bo samo 14 dni, ampak verjetno kar do konca maja.
Upam, da se narod prebudi in pokaže moč.
Ukrepe ima Hojs namesto viagre.Nekdo je rekel kaj zdaj, smo proti stroki in proti vladi... Ce bi naredili tako kot predlaga stroka - totalni lockdown in potem cepljenje vecine populacije - bi to imelo smisel. Takole, da vlada rece "lockdown", pa je milijon enih izjem (kot je nekdo napisal, da ti dejansko samo omejijo kaj lahko pocnes v prostem casu), pa to nima nobenega smisla, sploh ker temu potem ne bo sledilo cepljenje vecjega stevila prebivalcev drzave. Torej samo nakladajo in kazejo misice, dolgorocnega efekta ni.
Bog ve, če spoštujejo ukrepe, glede na zgodovinoGledam kolesarsko dirko v Španiji pa se mi oči rosijo od sreče. Celo ljudi ob cesti vidim.
Še koncert s 5000 ljudmi so imeli včeraj.
Mi pa?
Sam prašam. A španci tud testirajo vse po spisku, kateri bi radi delal oz. moramo delat?Če bi imeli mi sedaj toliko okuženih na milijon kot jih imajo španci bi tudi danes skoke v planici gledali in ne doma.