ja ti itak trdiš da gre vse na dol, kaj je sedaj s tem?Hojs se vedno zivi v prepricanju, da policijska ura pomaga. Kako pomaga, ce grejo stevilke gor? Sam ne mi, da ce je ne bi imeli, bi pa se hitreje narascale.
ja ti itak trdiš da gre vse na dol, kaj je sedaj s tem?Hojs se vedno zivi v prepricanju, da policijska ura pomaga. Kako pomaga, ce grejo stevilke gor? Sam ne mi, da ce je ne bi imeli, bi pa se hitreje narascale.
A ni med lockdownom odprto za posel? Torej delo normalno laufa.Kdo bo meni, ki delam s pokvarljivim blagom rekel, da ne smem delat?
Lahko zahteva samo če bo tudi plačal to kar mi je propadlo oz se pokvarilo.
Jaz teh 7 delovnih dni ne morem nadomestiti, brez ogromnih nadstroškov.
Odvisno kakšno delo.A ni med lockdownom odprto za posel? Torej delo normalno laufa.
iskreno - ne, me ne čudi.Kaj nobenega ne noti da se Marjan, Alenka in Lukec niso hotli udeležit razprave. Ko je kaj pomembnega, rep med noge in hop v grm, ko zajci. Ko bo pa kaj narobe bodo pa bevskali kot stekli psi. Banda.
Kaj je tačko.. Spet zezaš?
Ne, ker se poščijem na njih. Lukec je rekel, da hoče Janša porazdelit odgovornost in da itak ne bi nič upošteval ter naredil po svoje. Morda res, ampak če bi dejansko kaj hoteli pomagati, potem bi lepo zahtevali, da bo srečanje javno in predvajano na TVju in bi si lahko vsi državljani sami ogledali in ustvarili mnenje, kdo dela, kdo ne dela, kdo kaj upošteva, kdo pa le drek meša. Pa ko bi Janezek kaj lagal, bi mu le spustili posnetek in ga usekali čez usta z njim.Kaj nobenega ne noti da se Marjan, Alenka in Lukec niso hotli udeležit razprave. Ko je kaj pomembnega, rep med noge in hop v grm, ko zajci. Ko bo pa kaj narobe bodo pa bevskali kot stekli psi. Banda.
Pa to je janaz vedno delal ko je bil v takšni vlogiKaj nobenega ne noti da se Marjan, Alenka in Lukec niso hotli udeležit razprave. Ko je kaj pomembnega, rep med noge in hop v grm, ko zajci. Ko bo pa kaj narobe bodo pa bevskali kot stekli psi. Banda.
A muslimani morajo biti takrat tudi doma?Na velikonočni ponedeljek v šolo?
All beacause of lay.Tiste parlamentarne stranke katere danes niso udeležene na tej razpravi v boju proti kitajskemu virusu je pa treba preprosto nagnat iz parlamenta forewer.
Kaj nobenega ne noti da se Marjan, Alenka in Lukec niso hotli udeležit razprave. Ko je kaj pomembnega, rep med noge in hop v grm, ko zajci. Ko bo pa kaj narobe bodo pa bevskali kot stekli psi. Banda.
Nekdo je rekel kaj zdaj, smo proti stroki in proti vladi... Ce bi naredili tako kot predlaga stroka - totalni lockdown in potem cepljenje vecine populacije - bi to imelo smisel. Takole, da vlada rece "lockdown", pa je milijon enih izjem (kot je nekdo napisal, da ti dejansko samo omejijo kaj lahko pocnes v prostem casu), pa to nima nobenega smisla, sploh ker temu potem ne bo sledilo cepljenje vecjega stevila prebivalcev drzave. Torej samo nakladajo in kazejo misice, dolgorocnega efekta ni.
Zato so pa tudi Covid sledilniku nehali posiljati podatke o cepljenjih, da se ne vidi vec javno, kako za posrat so.Naj bi si kupili čas, ker naj bi odložili čas za 12 + xy dni, ko bi prišli do številk recimo spet 1200/200, tako bomo pa medtem z že znano nadzvočno brzino cepili 13.427 ljudi, kar bo zaustavilo epidemijo.
čisto nič.Kaj je tačko.. Spet zezaš?
Stroka predlaga, kar jim Janša naroči, potem bo pa Janša uvedel nekoliko blažje ukrepe, pa mu bodo ljudje ploskali, češ da ni tak diktator, kot stroka. Pa veseli, ker ni še slabše.Zdj če ne bo zaprtja države boste tulili da vlada deluje proti stroki
gostilne s hrano
nekateri imajo sedaj rekordni promet glede na prejšnja leta