Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Kdo bo meni, ki delam s pokvarljivim blagom rekel, da ne smem delat?
Lahko zahteva samo če bo tudi plačal to kar mi je propadlo oz se pokvarilo.
Jaz teh 7 delovnih dni ne morem nadomestiti, brez ogromnih nadstroškov.
A ni med lockdownom odprto za posel? Torej delo normalno laufa.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Kaj nobenega ne noti da se Marjan, Alenka in Lukec niso hotli udeležit razprave. Ko je kaj pomembnega, rep med noge in hop v grm, ko zajci. Ko bo pa kaj narobe bodo pa bevskali kot stekli psi. Banda.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kaj nobenega ne noti da se Marjan, Alenka in Lukec niso hotli udeležit razprave. Ko je kaj pomembnega, rep med noge in hop v grm, ko zajci. Ko bo pa kaj narobe bodo pa bevskali kot stekli psi. Banda.
iskreno - ne, me ne čudi.

jasno je da jim tako bolj prija saj tako nabirajo poceni politične točke. ali se jim bo vrnilo z obrestmi pa bomo še videli.
tako imajo sedaj material za nabijanje proti vladi za naslednji mesec - ni lockdowna - gre direktno nasproti strokovni skupini. je lockdown - diktatura. "win - win" za njih, oz vsaj tako mislijo. mogoče imajo celo prav.

• Haha
Reactions: jonny77

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
gostilne s hrano
nekateri imajo sedaj rekordni promet glede na prejšnja leta

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Ne, ker se poščijem na njih. Lukec je rekel, da hoče Janša porazdelit odgovornost in da itak ne bi nič upošteval ter naredil po svoje. Morda res, ampak če bi dejansko kaj hoteli pomagati, potem bi lepo zahtevali, da bo srečanje javno in predvajano na TVju in bi si lahko vsi državljani sami ogledali in ustvarili mnenje, kdo dela, kdo ne dela, kdo kaj upošteva, kdo pa le drek meša. Pa ko bi Janezek kaj lagal, bi mu le spustili posnetek in ga usekali čez usta z njim.
Tako pa, vse kar znajo je lajat in drek mešat, ko bi bilo treba pa stopit skupaj in kaj narediti ter prevzeti tudi odgovornost za to, potem pa ne... Važno da bodo jutri (neglede na to ali lockdown bo ali ne) bevskali na polno.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in MrDaco

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.087
113
Nekdo je rekel kaj zdaj, smo proti stroki in proti vladi... Ce bi naredili tako kot predlaga stroka - totalni lockdown in potem cepljenje vecine populacije - bi to imelo smisel. Takole, da vlada rece "lockdown", pa je milijon enih izjem (kot je nekdo napisal, da ti dejansko samo omejijo kaj lahko pocnes v prostem casu), pa to nima nobenega smisla, sploh ker temu potem ne bo sledilo cepljenje vecjega stevila prebivalcev drzave. Torej samo nakladajo in kazejo misice, dolgorocnega efekta ni.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Nekdo je rekel kaj zdaj, smo proti stroki in proti vladi... Ce bi naredili tako kot predlaga stroka - totalni lockdown in potem cepljenje vecine populacije - bi to imelo smisel. Takole, da vlada rece "lockdown", pa je milijon enih izjem (kot je nekdo napisal, da ti dejansko samo omejijo kaj lahko pocnes v prostem casu), pa to nima nobenega smisla, sploh ker temu potem ne bo sledilo cepljenje vecjega stevila prebivalcev drzave. Torej samo nakladajo in kazejo misice, dolgorocnega efekta ni.

ne razumem zakaj lockdown, da se lahko cepijo?? a se drugače ne morejo cepit?? zakaj bi rabu državo v lockdownu, da bi lahko folk pocepil? a bojo po domovih hodil, da mora bit folk doma al kako??

to mi res ni logično.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Naj bi si kupili čas, ker naj bi odložili čas za 12 + xy dni, ko bi prišli do številk recimo spet 1200/200, tako bomo pa medtem z že znano nadzvočno brzino cepili 13.427 ljudi, kar bo zaustavilo epidemijo.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Naj bi si kupili čas, ker naj bi odložili čas za 12 + xy dni, ko bi prišli do številk recimo spet 1200/200, tako bomo pa medtem z že znano nadzvočno brzino cepili 13.427 ljudi, kar bo zaustavilo epidemijo.
Zato so pa tudi Covid sledilniku nehali posiljati podatke o cepljenjih, da se ne vidi vec javno, kako za posrat so.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.544
-3.695
113
Zdj če ne bo zaprtja države boste tulili da vlada deluje proti stroki :valjamse:
Stroka predlaga, kar jim Janša naroči, potem bo pa Janša uvedel nekoliko blažje ukrepe, pa mu bodo ljudje ploskali, češ da ni tak diktator, kot stroka. Pa veseli, ker ni še slabše.

Drugače pa zapirajo povsod, povsod z izgovorom, da tudi drugi zapirajo.
Ljudem vržejo kost, kako bodo zapirali, potem pa opazujejo reakcije, če folk protestira bodo blažje, če ne strožje.
Evo v Nemčiji je folk protestiral, so takoj omilili ukrepe. Pri nas, ko pohlevno kimamo, imamo pa že 4+ mesce policijsko uro, najdlje zaprte šole.....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
gostilne s hrano
nekateri imajo sedaj rekordni promet glede na prejšnja leta

Pri nas danes v lokalu odpre se ob 9h so pred njim že sedeli v avtomobilih pa vidiš CE, CE, MB, SG. Se pol ure kasneje z lastnikom pogovarjam ko je danes prišel pomagat. Je rekel da mora v zadnjih 2 tednih konec dneva 2x pogledat številko v blagajni tolk je velika. Hodijo iz cele Slovenije, domačini pridemo samo na kafe, mu pa pridejo iz LJ ali pa MB sedijo tam 3 ure, kofeti, žganica, tortice, ni da ni, račun 100€ čist normalno v teh dneh.