Marsikak poseg je bil lani takle čas odpovedan brez razloga iz čiste kurje pameti. Mojo tamalo so ruknil iz bolnice ob 20 hospitaliziranih in je bil potem poseg izveden cca pol leta kasneje na višku epidemije, ob kolk ljudeh v bolnicah...1500?. Posledica, če bi bla operirana takrat bi poseg v celoti uspel, tako je pa samo delno in bo treba še enkrat. In takih kurjelogičnih odločitev je bilo malo morje, kritike se je utišal in obtoževal vsega živega. Počas bo tega dovolj, ker jim ljudje ne verjamejo več.Čehom se ni izšlo, Madžarom tudi slabo kaže (trenutno so po smrtih na mio/ za mišjo dlako za nami, jutri nas bodo najbrž že prehiteli). Zelo pogumna trditev da bo vreme rešilo situacijo ("Itak bo poletje")
pa ni prišlo do kolapsa...: zanimiva trditev, mene moti že to, da se raznorazni posegi odpovedujejo, pa preventivni onkološki pregledi stojijo, .....
Kaj predlagaš? Ker takole (naslednjih 14 dni bo ključnih, policijska ura pripomore k zmanjševanju, Krekimilči blljuva budalaštino na budalaštino) ne bo šlo več dolgo. Pa da se razumemo, sem dal tole čez, pa ni hec. Sam kaj zdej, gremo v lockdown do 2050, al kako? Ljudje smo družabna bitja, to je v našem DNK.
Pol imaš pa v družini okužbo in gladko se pošlje endinega člana, ki ni bil pozitiven delat, v šolo....ja čez dva dni je pa pozitiven...no shit Sherlock. Pomoje je še mojmu psu jasno, da bo ta član družine slej ko prej pozitiven, ne rabiš bit ravno dr javnega zdravja da ti to prikaplja, naš sistem ga gladko pošlje v svet, in to s strani iste ustanove, ki nam prek Krekimilčija razlaga, kok smo poredni, da se ne držimo ukrepov. Ko so našim vodilnim delil logiko, je bla že vejst s podna lonca postrgana.