Saj si prebral, da to velja le z masko, a ne? Da ne boš spet kokodakal polresnic, kot običajno.Top US virus adviser Fauci mulls cutting social distancing to just 1 meter
Expert says Massachusetts study found 'no substantial difference' in COVID-19 cases between schools that had a 2-meter rule and those that kept 1 meterwww.timesofisrael.com
Da vidimo kaj bo naša vrla stroka rekla....me res zanima od kod so potegnili sploh 2m ven?
Folk je vec ali manj prekuzen. Raje vec, kot manj.A se te razdalje 2 m sploh še kdo drži? Ker jaz ne vidim nikjer nobenega več, ne v trgovinah sploh pa ne zunaj. No zunaj se tega ne držijo več niti če nimajo mask.
A zdravstvo si obremenjeval zaradi 37,1 st. C?
Najbolj mi je bilo smešno, ko sem zadnič čakal v UCK na vrsto, ker sem imel 37.1 temp pa je naprava piskala in je sestra "mučkala", da me je spravila skozi - merila temp na zapestju.
A poleg mene, oz direkt v mene, pa je rinil en star 70+, za njim takoj pa še ena bakica. Da je sestra morala povzdignit glas da se naj odstranita.
Kot da nima pameti narod...
Folk je vec ali manj prekuzen. Raje vec, kot manj.
Najbolj mi je bilo smešno, ko sem zadnič čakal v UCK na vrsto, ker sem imel 37.1 temp pa je naprava piskala in je sestra "mučkala", da me je spravila skozi - merila temp na zapestju.
A poleg mene, oz direkt v mene, pa je rinil en star 70+, za njim takoj pa še ena bakica. Da je sestra morala povzdignit glas da se naj odstranita.
Kot da nima pameti narod...
Mi smo jebali jeza pozimi in se takrat bolj prekuzili,...
Zanimivo da smo že 4 razrede poslali v karanteno zaradi okužb v razredih. Če je pa že vse prekuženo.Folk je vec ali manj prekuzen. Raje vec, kot manj.