Ko te nekdo vpraša po izolaciji in mu ti odgovoriš, da delaš od doma, lahko le hepan enači delo od doma=izolacija.a daj, pojasni razliko...ce si doma in delas in ce si doma in ne delas...v smislu ogrozanja drugih?!!?
Žrtev igraš ti.Kje sem napisal, da po nepotrebnem? Prosim, ne igraj žrtve.
V tvojem primeru 99,5% držiTudi to ne drži.
ne vidva meni da lahko hodis v trgovino. vprasal sem vaju ce si DOMA, ali doma delas ali ne...ne ce hodis v trgovino...se pravi lahko tudi delas od doma pa ti NE hodis v trgovino in si v IZOLACIJI...ampak vseeno DELAS. ampak ne vidva pametnjakovica tocno vesta kako je andy delal od doma...Ko te nekdo vpraša po izolaciji in mu ti odgovoriš, da delaš od doma, lahko le hepan enači delo od doma=izolacija.
Via Dolenska
Poglej priponko 43388
Dej še malo podebatiraj no. Mi je prav fajn brati, ko ti možgane kravžljajo zadeve.ne vidva meni da lahko hodis v trgovino. vprasal sem vaju ce si DOMA, ali doma delas ali ne...ne ce hodis v trgovino...se pravi lahko tudi delas od doma pa ti NE hodis v trgovino in si v IZOLACIJI...ampak vseeno DELAS. ampak ne vidva pametnjakovica tocno vesta kako je andy delal od doma...
Samo Sad lahko zagnoji tako enostavno vprašanje...
Andy je v zaporu, ker nemore vsak vikend na Pag. Andy je hodil na sprehode.ampak ne vidva pametnjakovica tocno vesta kako je andy delal od doma...
Točno tako. Ravno tako kot smo vedeli, da je Slovenija zapor, ki ubija svoje državljane, na Pagu je pa Andy prost kot ptica. Sedaj, ko rabi PCR test za na Hrvaško, za v Slovenijo je pa dovolj le hitri test, je pa tiho kot rit. Oz. bi se rad okužil, da ne rabi PCR testa.Andy je v zaporu, ker nemore vsak vikend na Pag. Andy je hodil na sprehode.
Če bi andy z družino bil 10 dni zaprt doma brez, da nos ven pomoli bo to vsi vedeli v detajle. Zraven bi meli razpredelnico siptomov iz minute v minuto zabeleženo.
Tak da prosim ne bluzi.
Se opravičujem, sem spregledal to. Imaš prav. Svinjska Slovenija.Ja ne saj se razburja, da je kriva naša vlada, ker mu ne omogoči brezplačnega PCR testa.
jest5 ti bo napisal, da je Janko dobil premajhno dozo virusa.No, doma imamo zanimiv primer za študije. Imamo osebo, ki da precej na zdravo prehrano, redno gibanje, jemanje vitaminov (D, C,..), je hkrati tudi alergik (cvetni prah). Recimo ji Metka.
Potem imamo človeka, ki da malo manj na zdravo prehrano, a se zaradi prisotnosti Metke dokaj ok drži nekih smernic, da manj na redno gibanje, jemlje vit. D in C čez zimo. On je pa Janko.
Imamo še otroka, ki sta tipična otroka, pred leti en s hudimi težavami (res hudimi) zaradi zimskih obolenj na dihalih, kar je na srečo izzvenelo in dlje od vročin in prehladov ne prihaja več, pa tudi to redko. Pa naj bosta Joža in Matilda.
Pride Corona, ki jo prinese Metka. Preboli dokaj brez težav, ves čas dela od doma. Nato dobita Matilda in Joža. Prebolita v par dnevih s še veliko manj težavami. Janko ne zboli sploh. Brez znakov.
Po parih tednih, ko je bilo pri vseh že vse mimo, Metka še vedno jamra za pomanjkanjem energije in forme. Potem jo nenadoma s sumom na pljučno embolijo vozim na preglede, kjer ne najdejo ničesar, čeprav so znaki zelo zelo enaki. Sedaj se pobira počasi po tem, roka je še vedno slaba. Stroka zna povedati samo, da je to po Covidu pogosto, od česa, pa ne vejo.
Zdaj pa študije na plano, od kje tako različni vplivi na ljudi.
No, doma imamo zanimiv primer za študije. Imamo osebo, ki da precej na zdravo prehrano, redno gibanje, jemanje vitaminov (D, C,..), je hkrati tudi alergik (cvetni prah). Recimo ji Metka.
Potem imamo človeka, ki da malo manj na zdravo prehrano, a se zaradi prisotnosti Metke dokaj ok drži nekih smernic, da manj na redno gibanje, jemlje vit. D in C čez zimo. On je pa Janko.
Imamo še otroka, ki sta tipična otroka, pred leti en s hudimi težavami (res hudimi) zaradi zimskih obolenj na dihalih, kar je na srečo izzvenelo in dlje od vročin in prehladov ne prihaja več, pa tudi to redko. Pa naj bosta Joža in Matilda.
Pride Corona, ki jo prinese Metka. Preboli dokaj brez težav, ves čas dela od doma. Nato dobita Matilda in Joža. Prebolita v par dnevih s še veliko manj težavami. Janko ne zboli sploh. Brez znakov.
Po parih tednih, ko je bilo pri vseh že vse mimo, Metka še vedno jamra za pomanjkanjem energije in forme. Potem jo nenadoma s sumom na pljučno embolijo vozim na preglede, kjer ne najdejo ničesar, čeprav so znaki zelo zelo enaki. Sedaj se pobira počasi po tem, roka je še vedno slaba. Stroka zna povedati samo, da je to po Covidu pogosto, od česa, pa ne vejo.
A sem kje to napisal? Sem zadovoljen že z brezplačnim hitrim testom, nisem pa zadovoljen s tem, da ga zdaj lahko narediš šele po 5 dneh po prihodu iz tujine in ne takoj, kot je bilo do sedaj. Če ga pa narediš 1 uro pred prihodom na mejo, pa je ok.Ja ne saj se razburja, da je kriva naša vlada, ker mu ne omogoči brezplačnega PCR testa.