Ne bom. Poglej si prvi dve minuti videa.Ne lepi meni yt videjev ampak odgovori na vprašanje. Mene so to v šoli učili in ne na yt.
Ne bom. Poglej si prvi dve minuti videa.Ne lepi meni yt videjev ampak odgovori na vprašanje. Mene so to v šoli učili in ne na yt.
So pa najbolj efektivna. In če nimaš imunskega sistema totalno v *****, se tekom okužbe slej kot prej razvijejo. Enim več, drugim manj.Kot sem že napisal mnogokrat - protitelesa niso edina obrambna linija imunskega sistema:
Tudi to ne drži. Drugače ne bi bilo en kup takih brez simptomov.So pa najbolj efektivna. In če nimaš imunskega sistema totalno v *****, se tekom okužbe slej kot prej razvijejo. Enim več, drugim manj.
Tudi to ne drži. Drugače ne bi bilo en kup takih brez simptomov.
Verjetno si že pozabil, da se protitelesa pri virusu, ki ga telo še ni srečalo, začnejo tvoriti okoli 7 dni po začetku simptomov? Zato prehlade in gripe preboliš po okoli 7 dneh.
Torej, povej mi, kaj je potem obvarovale take brez simptomov?
Si si vzel tisti dve minuti časa in pogledal začetek videa?Razen andyu se pač ne.
Partnerji potrjeno pozitivno okuženih, s katerimi so bili v karanteni in z njimi tudi seksali in se poljubljali (tudi po pričanjih nekaterih Alterjevcev) in niso zboleli, vsekakor niso prejeli majhne doze virusa.To popolnoma drži. Dej beri počasi in probej razumeti no. Sej ni težko. Pa še kakšek YT posnetek o delovanju imunskega sistema si poglej.
Take brez simptomov je v večini primerov "obvarovalo" prejetje majhne doze virusa, ki ga je nato prirojeni del imunskega sistema lahko dovolj dobro obvladal, da se virus ni preveč razmnožil. Tudi taki so razvili protitelesa, a ker so imeli nizko obremenitev telesa z virusom, tudi protiteles večinoma ni veliko.
Komot so jo. Odvisno kako kužni so bili izločki njihovih partnerjev.Partnerji potrjeno pozitivno okuženih, s katerimi so bili v karanteni in z njimi tudi seksali in se poljubljali (tudi po pričanjih nekaterih Alterjevcev) in niso zboleli, vsekakor niso prejeli majhne doze virusa.
Imajo taki protitelesa na nuli kot ti?Partnerji potrjeno pozitivno okuženih, s katerimi so bili v karanteni in z njimi tudi seksali in se poljubljali (tudi po pričanjih nekaterih Alterjevcev) in niso zboleli, vsekakor niso prejeli majhne doze virusa.
Še Beovička je potrdila, da je takih primerov v 30% gospodinjstev.
In znantsveniki se baje ukvarjajo s tem fenomenom, da vidijo v katerem grmu tiči zajec.Še Beovička je potrdila, da je takih primerov v 30% gospodinjstev.
Zelo odrasel odgovor.
Tudi to ne drži.Komot so jo. Odvisno kako kužni so bili izločki njihovih partnerjev.
Še zelo občutljivi PCR je občasno negativen, kljub aktivni okužbi, ker v grlu nimaš dovolj virusa.
Dej sprijazni se že no. Velika verjetnost je, da ti nisi prebolel
30% recovered COVID-19 patients have no antibodies: govt. survey
‘No need to panic as memory cells will trigger immune response in most cases’
Serological tests have been widely utilized in the diagnosis of COVID-19. IgM could be detected as early as 1 day post- symptom onset (PSO) and was detectable in 85% of COVID-19 confirmed patients 7 days PSO [5]. As for IgG, over 90% of COVID-19 confirmed patients produced this type of antibody 14 days after illness [5]. In this study, two patients with confirmed COVID-19 failed to produce either IgM or IgG even 40 to 50 days after their symptoms onset. Given that all of COVID-19 patients reportedly had sero-positive for IgM and IgG approximately 35 days after symptoms onset [6], the window period for antibody production in these two COVID-19 patients may be much longer, possibly up to 50 days or even longer (if they eventually produce antibodies).
bi vedel če bi bil ker bi na forum večkrat napisal.Še vedno nisi potrdil ali si bil 14 dni v izolaciji?
Takrat jih je bilo že 10. Delo od doma smo imeli od 16. oktobra naprej.Še vedno nisi potrdil ali si bil 14 dni v izolaciji?
A tvoj YT doktorat ne zna razločit, da delo od doma NI enako izolacija?Takrat jih je bilo že 10. Delo od doma smo imeli od 16. oktobra naprej.
Zakaj pa? Misliš, da se moram s tem hvaliti? Sem počakal, da je šlo mimo, pa se pol pofočkal.bi vedel če bi bil ker bi na forum večkrat napisal.
Takrat je bila Hrvaška že 'zaprta'.A tvoj YT doktorat ne zna razločit, da delo od doma NI enako izolacija?
A si šel še na Pag morda pogledat takrat, če je že kakšna veja na tleh?