Lool, crknu od smeha.Vidim sedaj, da imaš res svojo sliko v avatarju.
Ampak šole, druženja to je krivo.
Kaj pa lahko naredis ce so trgovine zaprte ze 3 mesece in pade meter snega? Hodim v japankah?
Koliko vaših zaposlenih, predvsem pisarniških, v obdobju epidemije sploh dela od doma?
Praktično nihče. Imamo vertikalno integriran poslovni model, kjer so vse funkcije potrebne in je zaželeno, da so vsi na delovnem mestu
ko dojameš da si spregledan in da vedno manj uporabnikov vrjame tvojim manipulacijam - neprecenljivo.Vidim sedaj, da imaš res svojo sliko v avatarju.
Jst ne, otroci pa a si glup a kaj?
"Ampak šole, druženja to je krivo."Kdo je kriv, da pri nas ukrepi niso uspešni? Pojma nima, ampak bom tole nalimal še semle:
Intervju s Colaričem:
Ob pojavu covida-19 smo uvedli številne dodatne preventivne in delovnopravne ukrepe, ki temeljijo na navodilih stroke. Med njimi preventivno razkuževanje, uporabo zaščitnih mask, socialno distanco, prezračevanje prostorov in druge oblike zaščite. Za vse zaposlene in zunanje izvajalce smo uvedli merjenje telesne temperature pri vhodih ter obvezno uporabo zaščitnih mask in razkužil. Izvajamo dezinfekcijo prostorov, materialov, vozil in delovnih mest.
Sestanki, izobraževanje in druge podobne aktivnosti potekajo, če je mogoče, prek digitalnih medijev. Redno izvajamo testiranje s hitrimi antigenskimi testi, da bi tudi pri asimptomatsko okuženih pravočasno zaznali okužbo. Prilagodili smo organizacijo dela in uvedli fleksibilen delovni čas ter zaposlenim olajšali usklajevanje službenih in družinskih obveznosti. Bolniška odsotnost se lani ni povečala. Znašala je 6,4 odstotka, kar je primerljivo s 6,6-odstotno predlani.
Pa vendar ste v podjetju imeli 15 odstotkov potrjeno okuženih, kar je skoraj dvakrat več od slovenskega povprečja.
Koliko vaših zaposlenih, predvsem pisarniških, v obdobju epidemije sploh dela od doma?
Praktično nihče. Imamo vertikalno integriran poslovni model, kjer so vse funkcije potrebne in je zaželeno, da so vsi na delovnem mestu
Saj isto velja za kombinezon in ostale zimskencunje sam se mi neda pisatKaj mi pol kradeš čas napisal bi otroci že na prvo
Ja Krka, kjer je Colarič trdil, da imajo vrhunske razmere za delo in kotrole, pa je kljub temu imela 15% okuženih zaposlenih je dokaz, da se je COVID širil po firmah. Ne v vrtcih, šolah, gostilnah. In ni policijska ura reševala situacije.Aja, Krka je tukaj kot primer, ker si jo tudi ti navedel, drugače lahko vstaviš poljubno Lek/Revoz/Adria Mobil/BSH/Gorenje
Par vprašanj sem ti postavil, ki so precej relevantna, pa jih vsebinsko komentiraj. Iz teh podatkov niti slučajno ne moreš trditi da se je tekom delovnega časa virus prenašal intenzivneje kot pa v splošnem okolju.Ja Krka, kjer je Colarič trdil, da imajo vrhunske razmere za delo in kotrole, pa je kljub temu imela 15% okuženih zaposlenih je dokaz, da se je COVID širil po firmah. Ne v vrtcih, šolah, gostilnah. In ni policijska ura reševala situacije.
7/14 dnevni lock down septembra bi naredil bistveno več kot 4 mesece puščanja krvi.
Samo nismo mogli zapreti države za par dni, smo jo raje priprli za 4 mesece.
Par vprašanj sem ti postavil, ki so precej relevantna, pa jih vsebinsko komentiraj. Iz teh podatkov niti slučajno ne moreš trditi da se je tekom delovnega časa virus prenašal intenzivneje kot pa v splošnem okolju.
Sploh pa ne v neki Krki, ko imaš definirano po korakih, kje se preoblečeš, kam greš, kje stojih in po kateri poti greš domov. Kaj se pa dogaja po štempljanju po rampi, pa seveda ni stvar Krke.
Kdo je kriv, da pri nas ukrepi niso uspešni? Pojma nima, ampak bom tole nalimal še semle:
Pa vendar ste v podjetju imeli 15 odstotkov potrjeno okuženih, kar je skoraj dvakrat več od slovenskega povprečja.
Težko je brat vas tri. Oči me bolijo ko berem vaše bedarije v tej temi.Imas kaksen problem?
Ojoj, tok brihtola pol pa tako ven butneš.....da ti angleščina ne gre najbolje sva pred kratkim ugotovila.
greva sedaj gledat še kaj pomeni "zaželeno", ne v angleškem jeziku ampak (predvidevam) tvojem maternem?
Pa stran poglej.Težko je brat vas tri. Oči me bolijo ko berem vaše bedarije v tej temi.