Torej, sem šel sam gledat, ker očitno sem imel prav, le da tisti, ki sem ga "izzval" ni imel jajc priznat zmote.
Izjava vladne gorovnice je bila, da imamo danes glede na isti dan v tednu iz prejšnjega tedna, SLABŠE rezultate.
Ampak meni to ni videt res:
4.2.2021:
povedal, da je bilo v sredo ob 14.545 testiranjih potrjenih 1267 primerov okužbe. S 5160 PCR-testi so epidemiologi potrdili 1009 okužb, z 9385 hitrimi testi pa še 258. Delež pozitivnih izvidov PCR-testiranj je tako znašal 19,6 odstotka, med testiranimi s HAT pa je bilo pozitivnih 2,7 odstotka ljudi.
11.2.2021:
Kot poroča Sledilnik za covid-19, so v sredo potrdili 1385 okužb s koronavirusom. Opravili so 5482 PCR-testov, pozitivnih je bilo 992 testov, kar znaša 18,1 %. Opravili so tudi 20788 hitrih antigenskih testov. Pozitivnih je bilo 393 brisov, kar znaša 1,9 %.
Pomeni ja, za včeraj je več okuženih kot prejšnjo sredo, ampak zgodlj na račun večjega števila testov. Povprečje okuženih je NIŽJE. Tako na PCR kot na hitrih testih.
Fuj in fej tej vladni govornici, ki spet obrača podatka, da njim ustrezajo in se še naprej seje represijo.
In kot rečeno, če bi šli delat 50k testov, bi pa bilo pozitivnih 10k...virus je med nami in kroži, karkoli se bo naredilo, se tega ne bo ustavilo in pika.