Seveda je nekredibilen.Čak, a ni STA nekredibilen vir?
Saj zoki je tud srbska golazen drugač, pa ga po rokah zadnje tedne nosijo. Če prav pride pač prav pride.
Tukaj na Obali lije kot iz škafa pa piha tudi ... pa mogoče sem imel prav, ko sem pred letom izjavil, da sem novembra 2019 fasal koronitis ( https://www.alter.si/tema/covid-19-kitajski-super-virus.2671185/page-502#post-2915625 ) ... Achtung ! - 24kur™Pejte mal ven na zrak ...
In kaj so ti gospodje rekli, zakaj je od 22 pozitovnih hat testov kar 20 negativnih na pcr testih, če so testi zanesljivi in se jih še naprej uporablja?
Navadna napizdancija. V splošnem so testi čez 90% zanesljivi (pri tem vstraja janša). Pri čemer so 99% zanesljivi pri negativnem rezultatu in 10% zanesljivi pri pozitivnem rezultatu. Zgleda je njihov namen iskanje negativnih ... in pri tem so zelo uspešni.In kaj so ti gospodje rekli, zakaj je od 22 pozitovnih hat testov kar 20 negativnih na pcr testih, če so testi zanesljivi in se jih še naprej uporablja?
In zakaj so te lažne pozitivne prištevali v statistiko pozitivnih, na osnovi katere se odrejajo ukrepi, zapirajo trgovine, šole....?????
a lahko napišeš na kratko?
Problem je v lažno negativnih, ki jih je v absolutnem številu 4x več kot pozitivni, ki ji najde hitri test in potrdi PCR test.Kaj ti ni jasno? Testi so zanesljivi, če pokažejo da si negativen, če pa si pozitiven, pa pač še na PCR test potrdit domnevo.
Lažne pozitivne so pa tudi začeli brisat, čeprav je to spet dodatno delo.
In to je po tvoje primerna komunikacija državnega sekretarja? Za bruhat, kaj si vse dovoli ta vlada!!!