In potem se čudite, zakaj smo 3+ mesece na 1000+ potrjenih okužb dnevno.
Glupa vlada in glup narod. Zmagovalna kombinacija
Glupa vlada in glup narod. Zmagovalna kombinacija
Ja, definitivno zato, ker se v ene 5 lokalih mal pije.In potem se čudite, zakaj smo 3+ mesece na 1000+ potrjenih okužb dnevno.
Ampak da je test pozitiven, se je potrebno okužiti.Okužb bo toliko, kot bo testov, oz pač v rangu 20% testiranja.
Če bi šli delat 50k testov dnevno, bi bilo okužb pa 10k.
Meni čist dobro vleče.Tebi pa ne potegne, da se pač aerosolneg virusa ne da kar tako iztrebit? No...s cepljenjem se ga bo, ne?
ja sevedaOkužb bo toliko, kot bo testov, oz pač v rangu 20% testiranja.
Tvoje bedarije dosegajo že prav epske razsežnosti. Dajmo raje ne testirat, da slučajno ne bi izvedeli, kako slabo nam gre.Okužb bo toliko, kot bo testov, oz pač v rangu 20% testiranja.
Niti ne naenkrat. Že od nekdaj zmajujem glavo kadar kje vidim otroke med protesti ne glede na to proti komu se protestira in zakaj. To se mi pač ne zdi dogodek za otroke imet zraven, simple as that.A zdaj pa nas naenkrat otroki skrbijo, da pa se jim krati ustavno pravico, pa ne?
A sem to napisal? Nisem kajne?Doma naj le bodo zaprti in se učijo, kako poslušat furerja?
Tega je kar mal več kot bi si želeli priznat.Ja, definitivno zato, ker se v ene 5 lokalih mal pije.
Niti ne naenkrat. Že od nekdaj zmajujem glavo kadar kje vidim otroke med protesti ne glede na to proti komu se protestira in zakaj. To se mi pač ne zdi dogodek za otroke imet zraven, simple as that.
A sem to napisal? Nisem kajne?
Kej pa naj bodo tačas? V vrtcu ali šoli?Otroci nimajo kaj delati na protestih ne glede na tematiko in/ali razvoj oz. potek protesta.
Kej pa naj bodo tačas? V vrtcu ali šoli?
Tega je kar mal več kot bi si želeli priznat.
Lokalna "pekarna": zadetki od tukaj in tam, malo vamo-tamo, vsi na kupu, vsem na očeh.