TOTAL LOCKDOWN JE BIL NEKAJ MESECEV NAZAJ, da so ustavili zadevo, ne SEDAJ. Hvala za razumevanje, upam.
A veš, kje je našel virus pot nazaj?
DO VARNOSTNIKA V HOTELU, KJER JE BIL FOLK V KARANTENI. Jaz bi rekel, da jim očitno sistem dobro dela, saj so ga detektirali pri izvoru.
Glede cepiva in dolgoročnosti, sem pa že napisal praktično isti pomislek dve strani nazaj
.
Spet, 1001 izgovor zakaj oni lahko, mi pa ne moremo. Bi nam bilo kje težje? Verjetno ja. Bi nam bilo kje lažje. Tudi verjetno ja. In? Očitno pri njih zadeva deluje.
Sedaj mi pa odgovori na to vprašanje: ali bi raje imel tak sistem, kot ga imajo oni ali to sranje v katerem smo že 4 mesece?
Sicer pa še moja misel: jaz žal nisem dovolj pameten, da bi vedel, kaj za slovensko gospodarstvo pomeni recimo zaprtje mej Slovenije. Glede na to, da smo izvozno naravnani, verjetno nič dobrega ali pa bi bila to popolna katastrofa pa ne vem. Sam lahko izračunam točno, koliko je moje podjetje izgubilo zaradi tega. Verjetno bi strokovnjaki znali izračunati ali bi bilo bolje/ceneje to ali pa to, kar imamo sedaj. In ja, v vsaki opciji bodo nekateri žal potegnili kratko, zato bi jim bilo potrebno ponuditi pomoč. Pa ne v maniri delovanja naše oblasti, ker bi verjetno prišli z načinom gašenja požara z bencinom.