Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Zakaj je bil shod nezakonit :sprasujemse:

Ker so Janezu tableti popustili, pa mu zaradi jeze, k ga narod ne šljivi več 5%, spolni organ ne funkcionira več.

Po občutku, so takile shodi samo uvertura v vsesplošno ustajo. Narodu je dovolj nategovanja na suho.

Največja žalost za našo vlado in vernika endvatri, pa je, da gre srbiji, bosni in nasploh balkancem krepko bolje kot nam. V vseh kriterijih. Še cepiva so si zrihtali za prodajo drugim, mi pa niti svojih ne zmoremo cepit..... BRAVO VLADA!!!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.080
4.080
113
Ce prav berem covid sledilnik se stanje v Zasavju izboljsuje, je pod slovenskim povprecjem. Ocitno pa ima Jansa drugacne podatke.
Stanje se poslabsuje le se Jansi. Vse ostale krivulje (aktivne okuzbe, hospitalizacije, intenzivne) pa grejo konkretno na boljse, vkljucno z Zasavsko regijo, ki je ze par dni nazaj v rdeci.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.919
10.646
113
kod Džej-Zija
Ker so Janezu tableti popustili, pa mu zaradi jeze, k ga narod ne šljivi več 5%, spolni organ ne funkcionira več.

Po občutku, so takile shodi samo uvertura v vsesplošno ustajo. Narodu je dovolj nategovanja na suho.

Največja žalost za našo vlado in vernika endvatri, pa je, da gre srbiji, bosni in nasploh balkancem krepko bolje kot nam. V vseh kriterijih. Še cepiva so si zrihtali za prodajo drugim, mi pa niti svojih ne zmoremo cepit..... BRAVO VLADA!!!
Po metodi tiščanja glave v pesek jim gre vrhunsko. Dejansko stanje pa ... jebeš dejansko stanje.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V bistvu noben ne ve, kaj pišeš. :zavijazocmi:
Pa prosim ne se jezit, ker boš šu spet u bananovce.
Zajeta slika.PNG