Misliš tiste, ki so pocepali kar na ulici, kar smo videli na videih v kvaliteti telefonov iz 90-tih?Sam to? Kaj pa tisti, ki sploh v bolnico niso prišli, majo kej s tem?
Misliš tiste, ki so pocepali kar na ulici, kar smo videli na videih v kvaliteti telefonov iz 90-tih?Sam to? Kaj pa tisti, ki sploh v bolnico niso prišli, majo kej s tem?
Ni problema. Tudi "brez simptomov" je en od možnih simptomov okužbe s kovidom. Ali smo že pozabili na okužene asimptomatske?Sprememba navodil WHO glede uporabnosti PCR testov in zahteva skupine znanstvenikov za umik objave raziskave, ki je ustoličila PCR teste
Tokrat blog v obliki TW threada. WHO je pravkar (20/21 januar 2021) spremenila navodila glede interpretacije pozitivnih PCR testov. Zelo po domače: pozitivni test v primeru osebe brez simptomov oku…damijan.org
Kaksen komentar?
Moja sodelavka, drugače zdrava pred covidom, 40 let. Včeraj sem jo peljal domov, ni mogla po eni rami šteng čisto počasi, brez da bi bila totalno brez sape. 2 meseca po preboleni bolezni.Kakšn so pa demografski podatki teh?
Moja sodelavka, drugače zdrava pred covidom, 40 let. Včeraj sem jo peljal domov, ni mogla po eni rami šteng čisto počasi, brez da bi bila totalno brez sape. 2 meseca po preboleni bolezni.
Tvoj mit o starih in debelih pade. Darjanče, ni običen prehlad.
Tud jest, 93 letnico, mal so jo oči bolele. In?Si pa res prava refedenca za karkoli. Jaz poznam 88 letnico z KOPBjem, ki je kovid prebolela z malo driske.
Tvoj mit o mladih in fit pade.
Tud jest, 93 letnico, mal so jo oči bolele. In?
Politični delavci na RTV SLO za jutri 31. 1. pripravljajo protest.
Pljuča so čista, ni strdkov. Lohk trikrat ugibaš kaj je.
In katera zrditev je bila debilna?Ti postavljaš debilne trditve, ne jaz.
Gospod referenca.........
Ja, vnetje srčne mišice.Srce?