Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.284
-2.490
113

Kaksen komentar?
Ni problema. Tudi "brez simptomov" je en od možnih simptomov okužbe s kovidom. Ali smo že pozabili na okužene asimptomatske? :evil: :evil: :evil:

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Številni, ki so covid-19 že preboleli, imajo po okrevanju različne zdravstvene težave. Približno 15 odstotkov se jih vrne v bolnišnico: zaradi težav s pljuči, srcem ali nevroloških težav. Na UKC Ljubljana so zato odprli več ambulant za post covid bolnike. "Spremljamo, koliko časa pri njih vztrajajo spremembe na rentgenski sliki ali izpad v pljučni funkciji," je dejal Matevž Harlander, vodja KO za pljučne bolezni in alergijo.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in mosseero

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Tisti številni, ki so ležali na covid oddelku, med tem pa so dohtarji pozabili zakaj so sploh prišli v bolnico ...

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...Jest bi tudi protestiral pred blokom :zardelalter: sostanovalci ne upoštevajo mojih navodil ... muca, mi še preboleva Sars-Cov3-MJAV ... (ja sem doktoriral tudi iz YT veterine) :zmaga: ... moram svetovat onim v San_Diego-Zoo, kaj naredit z onimi okuženimi gorilami :zavijazocmi: ...
------------------------------------
" ... I'll Be Back ..." :zardelalter:

• Haha
Reactions: sad in Robert

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Saj ni umrla, ali?

Zaradi tega, ker pa pač nekdo zadihan, pa ne opravičuje, da se zapira šole, ali?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Moja sodelavka, drugače zdrava pred covidom, 40 let. Včeraj sem jo peljal domov, ni mogla po eni rami šteng čisto počasi, brez da bi bila totalno brez sape. 2 meseca po preboleni bolezni.
Tvoj mit o starih in debelih pade. Darjanče, ni običen prehlad.

Si pa res prava refedenca za karkoli. Jaz poznam 88 letnico z KOPBjem, ki je kovid prebolela z malo driske.

Tvoj mit o mladih in fit pade.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77