Med ljudmi zunaj se počutim skoraj kot brez gat, če sem brez maske. Ravno zato, ker jo večina še nosi.
Al pa če nosiš očala. Je kr nadležno.Ja kaj pa češ drugega. A boš vsake tri minute gor pa dol dajal, pa po žepih valjal pa kaj pa vem ? Itak je zdele kr hladno tako da sploh ni tako nadležno. Razen če nisi kakšen ideološki skrajnež. Pol pa ja, pol je pa problem.![]()
Ja, podobno kot polet, k si štel kok jih kiha v kampu. Eni ste pač brez razsodnosti in morate delat izključno po navodilih, ker imate težavo uporabljat lastno pamet.Med ljudmi zunaj se počutim skoraj kot brez gat, če sem brez maske. Ravno zato, ker jo večina še nosi.
Morda ti je pa hotel kaj pomembnega povedatJa, podobno kot polet, k si štel kok jih kiha v kampu. Eni ste pač brez razsodnosti in morate delat izključno po navodilih, ker imate težavo uporabljat lastno pamet.
Ker če na 3m širokem pločniku ne najdeš načina za distanco, ti ni pomoči. Pol pa stojim na semaforju in se umikam tipu z masko, ker sili in sili vame in me gleda čudno, ker sem jest brez. Kdo od naju je bolj čuden, jest brez maske, al on, ki bi bil rad pr men v naročju.?
A razložiš drugim da se skrči ker je mrzlo?Med ljudmi zunaj se počutim skoraj kot brez gat, če sem brez maske. Ravno zato, ker jo večina še nosi.
Torej so v bistvu povedali, da bodo ukrepi še kar trajali in trajali, tudi če se cepimo.Nakboljse je ker so povedali kaj sledi ,tudi če se cepiš si prenašalec in virus naj bi mutiral. Oz tretji val bo kmalu in bo bolj smrtonosen.
Ampak še vedno se je potrebno gužvat pred štacunah za smrekco in lučke in jokcat ker ni stojnic s kuhančkom?
Ja, podobno kot polet, k si štel kok jih kiha v kampu. Eni ste pač brez razsodnosti in morate delat izključno po navodilih, ker imate težavo uporabljat lastno pamet.
Ker če na 3m širokem pločniku ne najdeš načina za distanco, ti ni pomoči. Pol pa stojim na semaforju in se umikam tipu z masko, ker sili in sili vame in me gleda čudno, ker sem jest brez. Kdo od naju je bolj čuden, jest brez maske, al on, ki bi bil rad pr men v naročju.?
To pomeni, da se boš lahko nalezel tudi od partnerja/partnerke. Pri navadnem covid-19 je bila ta možnost le 10-30%.Že obstoječi virus je baje fantomsko nalezljiv, ta je pa za 70% bolj?
Grem v štacuno kupit kvas in sekret papir preden zmanjka.
Čakaj malo, to ni moje dognanje, ampak so ugotovili strokovnjaki. Obstaja par tednov star posnetek gospe Beovič, ki pojasnjuje to ...Čaki mal - od koga si se pa potem sploh nalezel? Tako kot ti pišeš samo od ljubice - saj z ostalimi imaš pa neki logiki še manj stika kot s partnerjem. Hmm - ampak to potem pomeni, da so vsi pozitivni v bistvu švalerji in čezplotskakalci?!?
Odvisno od seva.Že dolgo nisem bil kje na kolinah, kolikšna je potem tam možnost prenosa okužb? Sploh, če se sproti s takratkimi razkužuje ...
Ja pa prešteval si otroke brez mask na igriščih tista s kihajočimi po šotorih je bla tud močna, pa še kaka neumnost bi se našla, tko da bo moj odgovor kar na mestu. Mi je blo pa jasno, da se bo teb zdel glup.Navodila so, da ne rabimo mask zunaj, nisi dojel.Toliko časa smo nosili maske zunaj (vsaj nekateri), da je te prve dni brez, kar malo čuden feeling. Kot da delaš nekaj narobe, ker ima večina maske se na obrazih.
Zdaj pa preberi se enkrat tvoj (glup) odgovor.
Aja? Z ženo s katero sem vsak dan v konkretno tesnem stiku samo max 30%?To pomeni, da se boš lahko nalezel tudi od partnerja/partnerke. Pri navadnem covid-19 je bila ta možnost le 10-30%.