Ja, tud nam šiba. Sam moramo pa razumet tud tiste, ki jim ne. Drek gre tud v družinskih odnosih gor v takih časih. Stisk je ogromno in ne sme se jih podcenjevat v smislu Vođe... "kriza je za večino ležanje pred TV."
Pa ravno eden najslabse organiziranih zdravstvenih sistemov NHS si sel primerjat? Dvomim da si kdaj prestopil prag kaksne bolnisnice v UK, spoloh taksne ki ni morda "prvoklasna" kot imperial college London. Daj se direktne stevilke (primerjalno) in primeravo uspesnosti intenzivnega zdravljenja. Pa bomo pogledali koliko bos imel odprte oci.
Sorry, ampak da te na cesti ustavi policaj, da kontrolira iz katere občine si, je vsaj za moje pojme daleč od normalnega odnosa.Še to: me je tudi policist kontroliral v drugi občini, sem mu dal papirje, je pogledal, se zahvalil in šel naprej. Pač normalen odnos običajno dobi normalen odnos nazaj. Res pa ne izkoriščam tega za bedarije, ampak za uradne izjeme.
U.S. cases:
0-1 million: 100 days
1-2 million: 45 days
2-3 million: 27 days
3-4 million: 15 days
4-5 million: 17 days
5-6 million: 22 days
6-7 million: 26 days
7-8 million: 20 days
8-9 million: 14 days
9-10 million: 10 days
10-11 million: 6 days
11-12 million: 6 days
A ima kdo podatke za Slovenijo na tak način?
V primerjavi z NHS je scena pravljicna.Kaj ti ni jasno? Potem praviš, da v Slo scena res grozno zgleda?
Še grafična primerjava Slo/Swe/USA
Prav imaš. Ustaviti bi te moral ob cesti, da ne oviraš prometa.Sorry, ampak da te na cesti ustavi policaj, da kontrolira iz katere občine si, je vsaj za moje pojme daleč od normalnega odnosa.
1. takle L je uhka sam prirojen.Admir Pričko bo opozoril na nekatere globoke luknje v protikriznih ukrepih,:
od 4:30 do 8:08Kaj dogaja?
Slovenija je zaprta, ampak v njej se še vedno Kaj dogaja. Tokrat o premierju, ki piše pisma in je burek, o domačih zabavah in evropskem denarju. Admir Pričko bo opozoril na nekatere globoke luknje v protikriznih ukrepih, še globlje pa so misli predsednika Pahorja v Of d rekordu. Mala Terasa...4d.rtvslo.si
Something extremely bogus is going on. Was tested for covid four times today. Two tests came back negative, two came back positive. Same machine, same test, same nurse. Rapid antigen test from BD.
V bistvu si me zdaj spomnil na eno zadevo.
Koliko ukrepi delujejo ali ne delujejo, bi se moralo videti po obolevnosti za gripo in drugimi sezonskimi virozami.
Točno o tem sem razmišljal, ko sem prebral ta info o 50% upadu respiratornih bolezni. Torej le je nekaj na delovanju uvedenih ukrepov.
Problem je da en kup bolezni odpravijo tako da ugotovijo da si covid19 pozitiven. Imaš gripo, te itak pošljejo na test, si covid19 pozitiven .. to je to. Za gripo niti ni problem, je še en kup drugih bolj resnih bolezni ki so zakrite v simptome covida19 in potem te pač ne zdravijo. Ko umreš ker so tvojo vročino pripisali pozitivnemu covid19 testu in ne nekemu resnemu vnetju te pa itak štejejo pod covid19 žrtve.