Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.333
-2.692
113
Glede nejasnosti postopkov in ukrepov v primeru pozitivnih testov šolnikov pa je povedal, da so v četrtek od ministrstva prejeli navodila, naj razen pri starejših oziroma tistih, ki imajo kakšen dejavnik tveganja, ne delajo potrditvenih testov s PCR-testi.
Super.
Da se ne ve, kakšen šrot so kupili, pa še število okuženih lahko držijo visoko.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
malce starejši šolarji

Po dolgem času se spet oglasi en Človek.
Sluzavcev, brez hrbtenice in jajc, imamo že dovolj.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Kar nekaj staršev je v prejšnjem tednu začelo izvajati tihi protest. Enostavno so povedali, da do nadaljnega njihovi otroci ne morejo več spremljati pouka in reševati nalog, ker jim je "crknil" prav vsak računalnik pri bajti, da so odpovedali internet zaradi zmanjševanja stroškov, za telefone pa uporabljajo stare klasike. Sami pa da tehnike take in drugačne ne znajo uporabljati, naj se šola niti ne trudi z kakimi dostavami, če ne misli zagotoviti prisotnega informatika, da bo to vse povezal in priključil.

Zaradi vsega naštetega, otroci ne morejo več spremljati pouka. Bomo videli kakšni bodo rezultati. Gre se pa za osnovnošolske otroke.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Kar nekaj staršev je v prejšnjem tednu začelo izvajati tihi protest. Enostavno so povedali, da do nadaljnega njihovi otroci ne morejo več spremljati pouka in reševati nalog, ker jim je "crknil" prav vsak računalnik pri bajti, da so odpovedali internet zaradi zmanjševanja stroškov, za telefone pa uporabljajo stare klasike. Sami pa da tehnike take in drugačne ne znajo uporabljati, naj se šola niti ne trudi z kakimi dostavami, če ne misli zagotoviti prisotnega informatika, da bo to vse povezal in priključil.

Zaradi vsega naštetega, otroci ne morejo več spremljati pouka. Bomo videli kakšni bodo rezultati. Gre se pa za osnovnošolske otroke.
Odlično, končno je ijj dobil sebi enake.

• Všeč mi je
Reactions: Trigger

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113

Super vzgled za sončke, pa tudi če so se spokal v službe me zanima.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Super vzgled za sončke, pa tudi če so se spokal v službe me zanima.

Važno da trgovine, cerkve in ostalo laufa kajne?

Glede koriščenja "ugodnosti" biti doma z otrokom. Doma niso zaradi šolanja. Doma so zaradi varstva otroka.

Nekateri doživljate štokholmski sindrom ko vas nekdo tepta. Sicer pa tudi glede na tvoj predlog, da bi vsi oboleli z kovidom, kateri so zavrnili cepljenje, morali sami kriti stroške zdravljenja, kaže na kurje možgane, prav tako kot ta tvoj komentar na upor staršev.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Če ni šolanja jih lahko pedenjao tisti kot poleti .Ali bi bil to šok za sončka in bi imel nepopravljivo škodo, travme za celo življenje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.479
113
Najboljš, če otrok kr ne šolamo več, al pa mal po milosti našega velikega vodje. Ker epidemiologi so jasni, otroc morjo v šolo, že nekaj časa. To mi je tud Beovička po mailu rekla, da so predlagal od 1. do 5. razreda, da sploh ne zapustijo šol, oziroma bi se že zdavnaj moral vrnit. Sam to so sam strokovnjaki, kaj pa oni vedo, bo pa ja dr. Ivan bolje vedel. Sam ona je pač javno rekla, da je pet lučk....

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Če ni šolanja jih lahko pedenjao tisti kot poleti .Ali bi bil to šok za sončka in bi imel nepopravljivo škodo, travme za celo življenje.

Vladajoči so sami zaukazali trenutno situacijo. Zakaj nimajo vsi otroci enakih možnosti?
Pač ni interneta, računalnika, printerja,......

Vlada si sama išče težave, odziv staršev je za moje pojme celo premlačen in prepozen. Baje da z sredino februarja začnejo z podobno stavko tudi srednješolci.

Slovenci smo potrpežljivi (celo preveč), samo ko je preveč, zna hudo hudo zapokat. Po filingu smo že dosti blizu temu, da se bo zgodila ulica, če ukrepi ne obrnejo v primernejšo smer.

Če vam nekaterim intelektualni domet ne znese do točke, kjer v trenutni situaciji ne vidite problemov, pač ok. Sploh žalostno je, da se povdarja sončke ipd., kar sploh nima veze z šolsko situacijo, ampak kurji možgančki delajo slabo, tako da....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in p4pe

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.479
113
Pa da ne pozabimo, vse to je brez vsakotedenske strokovne presoje v nasprotju z ustavo.... Ivan in Hojs namreč nista strikovnjaka....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.479
113
Eden od hudih strokovnjakov za epidemije, kirurg, tud sedi v svetovalni skupini in, kot naročeno, izvaja hitre teste.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.811
113
40
MB
malce starejši šolarji

Po dolgem času se spet oglasi en Človek.
Sluzavcev, brez hrbtenice in jajc, imamo že dovolj.

dolg zapis je, obstaja mogoce na youtube?

sprasujem za alter vseznalce :D

Poslusal gospoda v zivo ko je govoril, enih par stvari ki je povedal je prav tezko verjet da je mozno tak zbirokratizirat pa zakomplicirat kot lahko to naredi nas drzavni aparat. #ubiboze