Bom odgovoril vsem, potem pa raje zaključim, ker itak nima smisla.
O fak ej, torej Mobilni internet od Telekoma ni v redu? Rabiš tudi ti 100/100, da delaš?
A veš kaj je res problem? Ko si doma v vukojebini, pa nimaš še RTV signala. No, to je problem. Pa veš kakšna je rešitev? Odpelješ otroke v pripravljen prostor, kjer imajo splet ali pa k sosedu/sorodniku. Zanimivo ne, da taki, ki imajo dejanski problem, najdejo rešitev in ne pizdakajo po spletu, kako je treba pazit na take.
No, ti bom tudi jaz povedal. LTE imam sedaj 4 mesece, prej sem imel pa slabše od bakra, pa smo preživeli. Sedaj pa poslušaj to in se čudi: naša šola ima tako narejene ZOOMe, da imajo po pol ure in se menjavajo. V izredno redkem primeru se ujame, da imaš froca (pri več frocih je to večja verjetnost) ravno v takih razredih, da imata oba hkrati ZOOM. K sreči imajo taki dober dostop do neta.
Sedaj pa poslušaj to. Parkrat se mi je zgodilo, da jaz nisem mogel imeti sestanka hkrati z njimi. In sedaj se čudi: vzel sem faking avto, telefon in računalnik in se odpeljal do tam, kjer je bil LTE signal, vžgal dostopno točko, oddelal sestanek in šel nazaj domov. Nekajkrat. Brez norenja, brez vsega. Je bilo optimalno? Ne, sem popizdil. Ne, rešil sem zadevo in to je to.
In ja, se zavedam, da imajo nekateri slabše možnosti, zanimivo mi je le to, da ti nekateri so zadeve rešili in se jih ne sliši, tukaj pa vi seveda vsi super in zase ne rabite nič, v njihovem imenu borite neke borbe. Ki so ŽE REŠENE. In to baje kljub izredno nikakršnim in nesposobnim šolam.
Ti tudi ne razumeš, kaj bereš. Jaz ne pravim, da deluje šolanje na daljavo super duper, temveč da so TEHNIČNE OVIRE za to že zdavnaj rešene. In ja, za nekatere žal to pomeni, da ne morejo delati doma. Delajo pa laho. In ni potrebno z njimi opletati po spletu v smislu, se borim za tiste manj srečne/opremljene, v bistvu pa svojo agendo pusham naprej.
A ti me še zmeraj probaš prepričat v nekaj, kar mi je že kristalno jasno? Dej pejd v šolo, da boš znal brati in predvsem RAZUMETI. Poglej, kaj sem ti v tvojem odgovoru napisal:
Sedaj mi pa še enkrat razloži, TO KAR ŽE VEM. Namesto, da bi pisal politikom, da naj končno začnejo poslušat strokovnjake.
Preberi si zgoraj odgovor Romziju.
Najsposobnejši in najbolj prilagojen vsaki situaciji, kapo dol z moje strani tvoji sposbnosti. Bravo.
Prepričan v svoj prav da že kar boli in ker on sam nikjer ne vidi problema, problemov pač ni.....