To se jest zate sprašujem že lep čas.Super za alter stroko. Kje spis ribicija da te ne ukradejo?
To se jest zate sprašujem že lep čas.Super za alter stroko. Kje spis ribicija da te ne ukradejo?
Stroka pravi, da se dela škodo učencem, alter stroka pravi da ni temu tako. Tukaj se alter ne strinja s stroko.
Stroka pravi, da se mora it v lockdown, tukaj pa se alter stroka strinja.
Dvojna merila?
A zdej so ti pa kar naenkrat drugi pomembni?A zdaj ker so otroki pač s slabimi starši pa jih prepustimo kruto usodi, češ saj je starš odgovoren za njih?
Kaj pa vsi otroci s posebnimi potrebami, ali takšni ki živijo v revščini? jebeštrga gleda njih, naj jih starši spedenajo?
Čaki malo: baje ta prehlad froce ne prime. Kako so potem ranljivi?Otroci so vedno na prvem mestu, in ranljivi, starci so dovolj pametni, da vedo kako se izolirati, ne pa da zaradi njih zapiramo državo.
Kdo pa ne, pa si je sam kriv, so že krepko preko polnoletnosti in odgovorni za sebe.
Torej ranljive odrasle osebe so zate problem, starostniki pa niso ranljivi, kjer je pri njih ravno največji delež žrtev.To je bilo naštevanje kdo je na prvem mestu...otroci...ranljive polnoletne osebe...rodne ženske...potem pa se konča in je vsak za sebe.
Aja, rodne ženske ne rabijo skrbet zase, jim že po funkciji pripada to, pa normalno funkcionalne tudi niso, ali kako? Ti, a moj pimpek pa ne rabi skrbi nekoga drugega? Ker rodna ženska bo brez mojega, težko kaj naredila.Znajo, ampak ker so pač ranljivi se poskrbi za njih, to so recimo invalidi, duševno motene osebe, ipd. Rodne ženske pa se pač rabi zaradi biološke vloge.
Starostniki so "kovid ranljivi", ampak znajo poskrbet za sebe, saj so normalno funkcionalni, kateri pa niso so pa v ustavanoh, ampak zaradi takih pač žal ne morem zapret cele države, in se jih mora na ravni ustanov popedenat.
Otroci nimajo volilne pravice. Zato so pozabljeni in porinjeni v kot.Meni tudi ni jasno, kje so vsi ti silni lobiji in stroka, kar se tiče šolstva pri nas.
Čisto so zatajili.
To je vse posledica režimskega ukrepanja brez strategije.... "sej bo sam za 14 dni"....
Tud dons ko je spet supersreda Kacin bluzi, namest, da bi zinil, da en teden praktično ni blo testiranj in da je pol teh že na polovici prebolevanja. Sam ne, lepš je govort o zidanicah in žugat.