Malo si zaj mimo pihno ne.A se gre za privat firmo? Vse kar je v javnih ustanovih ima pravico javnost videt
Seveda ne na tak nacin.Malo si zaj mimo pihno ne.
Po tvoji logiki lahko prideš v šolo in ti morejo vse papire pokazat.
Idi da vidimo kaj boš videl. Videl boš publikacijo, zapisnike Sveta zavoda in Sveta staršev z določenimi osebnimi podatki pobrisanimi, osnovne podatke o šoli in reklame na oglasni deski pri vhodu. Ostalega ti nerabijo kazat.
Tehnicno je govora o virusu ki pri redkih ljudeh povzroci bolezen
In če so odgovori tako preprosti, zakaj jih niso podali in zadeva sploh nebi prišla v medije? Tako se pa dela prevale in meče na trepalnice, ker je možakar samo postavil par vprašanj. Eni ste res biseri.Samo vprašanje o znanstvenem dokazu, da virusi povzročajo bolezni, je podobno, kot da bi spraševal o znanstvenem dokazu, da je zemlja okrogla. V 21. stoletju nekako o tem sprašujejo otroci tja nekje do desetega leta, pozneje jim je pa že jasno.
Kdaj je bila nazadnje epidemija gripe poleti?Kdo? Nisem jaz izpostavil noric kot primerjavo.
Edina primerljiva “bolezen” s kovidom bi bila gripa.
A si lahko še bolj ........?Kje pa vidiš epidemijo? je razglašena?
A to v tistem zakonu o nalezljivih boleznih, ki ga je US spoznalo za protiustavnega?Podlaga da se nekoga ki se ne bo hotel testirat odpusti je že v zakonu o nalezljivih boleznih pa še kje.
Kdo? Nisem jaz izpostavil noric kot primerjavo.
Edina primerljiva “bolezen” s kovidom bi bila gripa.
Zakaj bi tebi sploh razlagal kaj od zakona je bilo protiustavno ker tako nič ne veš. Ne zakon ni protiustaven, 2 odstavek 39. člena je po presoji US bil nesorazmerno uporabljen. Kar pomeni omejitev gibanja. To je pa tudi vse.A to v tistem zakonu o nalezljivih boleznih, ki ga je US spoznalo za protiustavnega?
Mislim, da se ti testi v AT delajo doma?
Drugače je pa teršak rekel, da baje obstajajo študije, da rinenje palčke v nos lahko škodi sluznici, sem vprašal če to ni res, pa še nihče ni odgovoril.
In če so odgovori tako preprosti, zakaj jih niso podali in zadeva sploh nebi prišla v medije? Tako se pa dela prevale in meče na trepalnice, ker je možakar samo postavil par vprašanj. Eni ste res biseri.