Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Seveda bi lahko vprašal, in bi mu tudi lahko pojasnili, da znanstvenih dokazov za obstoj boga ni, zato se temu tudi pravi vera, in ne znanost. Verjameš vekomu brez dokazov.
Znanost potrebuje dokaze, vera jih ne potrebuje. Vera potrebuje samo vernike.
Samo vprašanje o znanstvenem dokazu, da virusi povzročajo bolezni, je podobno, kot da bi spraševal o znanstvenem dokazu, da je zemlja okrogla. V 21. stoletju nekako o tem sprašujejo otroci tja nekje do desetega leta, pozneje jim je pa že jasno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Daj prilepi okrožnico.
Piše:
VRTCEM
OSNOVNIM ŠOLAM
GLASBENIM ŠOLAM
OSNOVNIM ŠOLAM S PRILAGOJENIM PROGRAMOM
ZAVODOM ZA VZGOJO IN IZOBRAŽEVANJE OTROK IN MLADOSTNIKOV S POSEBNIMI
POTREBAMI

Ne piše Alterju. Tak, da ne, ne bom je prilepil. Tistim, ki je namenjena so jo prebrali.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
A se gre za privat firmo? Vse kar je v javnih ustanovih ima pravico javnost videt
Pokliči na bližnjo OŠ in jim reči da rabiš okrožnico zaradi pravice javnosti.

Kot je pa že odvetnik povedal. Podlaga da se nekoga ki se ne bo hotel testirat odpusti je že v zakonu o nalezljivih boleznih pa še kje. Še vedno vladi nenaklonjena vladi Pirc Musarjeva je potrdila enako kot odvetnik v prispevku.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kovid je nalezljiva bolezen? Ali virus, kot miljarda ki jih poznamo ze prej pa se ni tako kompliciralo se nikoli. Zdaj pa iscejo luknje v zakonu da bi lahko terorizirali ucitelje ki se hocejo obnasat normalno in ne sprejet tiranije

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Ne hočejo se obnašat balkansko. No ja za vsaj pol Slovenije je to res normalno.

Ps. Ja covid je nalezljiva bolezen. Kje pa živiš leto in pol?

• Všeč mi je

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
A se gre za privat firmo? Vse kar je v javnih ustanovih ima pravico javnost videt
Malo si zaj mimo pihno ne.
Po tvoji logiki lahko prideš v šolo in ti morejo vse papire pokazat.
Idi da vidimo kaj boš videl. Videl boš publikacijo, zapisnike Sveta zavoda in Sveta staršev z določenimi osebnimi podatki pobrisanimi, osnovne podatke o šoli in reklame na oglasni deski pri vhodu. Ostalega ti nerabijo kazat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Malo si zaj mimo pihno ne.
Po tvoji logiki lahko prideš v šolo in ti morejo vse papire pokazat.
Idi da vidimo kaj boš videl. Videl boš publikacijo, zapisnike Sveta zavoda in Sveta staršev z določenimi osebnimi podatki pobrisanimi, osnovne podatke o šoli in reklame na oglasni deski pri vhodu. Ostalega ti nerabijo kazat.
Seveda ne na tak nacin.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Zaradi noric so kadarkoli bili PCT ali pa je pri otrokih “obvezno” cepljenje, ali zaradi tega zapirajo sole/odpuscajo netestirane?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Norice 1x preboliš in je to to. Upaj, da v otroštvu. Če jih kot odrasl te lahko lepo zjebe.
Če froc z noricami v prostoru diha ne bo nobenega okužo. Če leži v bolnici v postli ne bo pol oddelka okužo itd.

Daj primerjaj vsaj primerljivo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kdo? Nisem jaz izpostavil noric kot primerjavo.

Edina primerljiva “bolezen” s kovidom bi bila gripa.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Samo vprašanje o znanstvenem dokazu, da virusi povzročajo bolezni, je podobno, kot da bi spraševal o znanstvenem dokazu, da je zemlja okrogla. V 21. stoletju nekako o tem sprašujejo otroci tja nekje do desetega leta, pozneje jim je pa že jasno.
In če so odgovori tako preprosti, zakaj jih niso podali in zadeva sploh nebi prišla v medije? Tako se pa dela prevale in meče na trepalnice, ker je možakar samo postavil par vprašanj. Eni ste res biseri.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Enim ni jasno, da je zakon o nalezljivih boleznih napisan za resne stvari. Recimo, da ima nekdo AIDS in gre zavedno okužit druge. Ali pa kaj podobnega. Ta prehlad od kovida ne more past v ta zakon, ker potem pa nas res lahko vsak vsako leto jebe že za navadno gripo.

Na koncu boš prišel na šiht prehlajen, kihnil 2x, pa boš že dobil knjižico?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen