Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Sem objavil jaz ja, samo eden se je odzval, ostali pa vsi zanikajoče spregledali :)

O zarotah pa ne vem, kakšne krožijo? Meni kaj drugega, kot Karma, ne pride na misel.

• Všeč mi je
Reactions: novaa
19. jul 2007
2.838
1.562
113
Čakaj malo, a se ne reklamira cepljenje kot edini ukrep proti težjemu poteku bolezni? Potem pa težje zboli ženska normalnih let, brez vidnih problemov z zdravjem.

Al pa mogoče cepivo na deluje, kot rečeno?

darjan, kot da so vidni simptomi vedno prisotni in so edini relevanten pokazatelj. Daj ne klati neumnosti.

Sicer pa mislim, da je to v resnici voda na tvoj mlin. Vedno si govoril, da je potrebno skrbeti za imunski sistem, zelo verjetno je tukaj Simona odpovedela.
Objektivno gledano je biti minister za šolstvo sredi avgusta v COVID časih, najbolj neprijetna služba v Sloveniji. In to človeka psihično povsem zdela. In pa ko čez vse to še covid udari, je pa res kriza.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Vidnih...torej ni predebela, ni že hospitalizirana...kar je ponavadi razlog za hospitalizacijo že cepljene osebe.

Razen kaj takega, kot si omenil ja. Ženska je razvalina. Neprimerna za to funkcijo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.326
9.547
113
EU
Čakaj malo, a se ne reklamira cepljenje kot edini ukrep proti težjemu poteku bolezni? Potem pa težje zboli ženska normalnih let, brez vidnih problemov z zdravjem.

Al pa mogoče cepivo na deluje, kot rečeno?
Vlada nam grozi s semaforji, s ključnimi štirinajstimi dnevi, nesramno sili v cepljenje, deli cepljenje in necepljene, zdrave necepljene obravnava kot največje sovražnike zdravstva...
Kaj nam ostane, kot da se veselimo, ko predstavnika te vlade doletit tisto kaj nam grozijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Vlada nam grozi s semaforji, s ključnimi štirinajstimi dnevi, nesramno sili v cepljenje, deli cepljenje in necepljene, zdrave necepljene obravnava kot največje sovražnike zdravstva...
Kaj nam ostane, kot da se veselimo, ko predstavnika te vlade doletit tisto kaj nam grozijo.

In to takega, ki je generacijo otrok prikrajšal za marsikaj? Še za manjše stvari so v preteklosti letele glave...dejansko.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
  • Všeč mi je

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Se že pripravljajo za šolo od doma. Ministrica prikladno zboli, da pridobi čas zboli s hujšo obliko, medtem pa pripravjajo update na Arnesu. Šole zagotovo ostanejo odprte, no razen takrat, ko jih bodo zaprli. In raja se prereka o PCT pogoju za vrtec. :aplauz:

• Všeč mi je

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Kaj zdej pomen hujša obliko kovida je kakor za koga? Lahko je ministrica težk hipohonder, pa je 2 kihnla, smrku razmazala po ekranu in misli, da ima hujši potek bolezni. Poznam par takih, da kadar imajo rahel prehlad, misli, da bo umrl.