Jaz sem vse skupaj dobil okoli 500€ odkar je to sranje. Bo treba v Radence kako prošnjo poslat če rabijo kajTako je. V raddencih je na OŠ 800€ covd dodatka. Leljak ve trošit dnar, ki ga nimaš.
Jaz sem vse skupaj dobil okoli 500€ odkar je to sranje. Bo treba v Radence kako prošnjo poslat če rabijo kajTako je. V raddencih je na OŠ 800€ covd dodatka. Leljak ve trošit dnar, ki ga nimaš.
To nalogo bo JJ s twitom 30.8 podelil hišnikom in čistilkam.Me zanima, kako bodo vzgojiteljice preverjale to? In kdo se bo igral šerifa pred malimi vrtci.
Ti si tazadnji tu, ki se imaš kaj za pritoževat. Si dolgo podpiral vladne ukrepe in tolkel po kolesarjih, ki so edini protestirali proti vladi.Grozno je samo to, da vlada zanalašč postavlja nemogoče pogoje za katere dobro ve, da so tako idiotski, da bodo izzvali upor. Na podlagi neupoštevanja nemogočih pogojev pa bodo lahko mirno zaprli šole in kasneje še z bolj idiotskimi pogoji ponujali ponovno odprtje, kar bo izmozgan folk sprejel.
V večini vladnih ukrepov nisem nikoli podpiral, ne vem od kje si kar izmislite zadeve? Aja, tega ste navajeni.Ti si tazadnji tu, ki se imaš kaj za pritoževat. Si dolgo podpiral vladne ukrepe in tolkel po kolesarjih, ki so edini protestirali proti vladi.
In sedaj, ko ste kolesarje skoraj zatrli, ima vlada prosto pot za vse idiotizme, ni nobenega, ki bi se še uprl.
Bravo lepo si povedal in se popolnoma strinjam.Pičkica si, a ne? Glasna za tipkovnico.
Tudi ta dva le opravljata svoje delo in parv je tako.V mislih sem imel kakšnega inšpektorja, ki bi se klatil in iskal nedolžne žrtve. Ali pa "varnostnika" v šoli, če kje je.
Ga opravljata ja, lahko te opozori, ali pa ti spiše kakšno kazen, fizično pa ne more preprečit gibanja kjerkoli - zaradi PCT. Če se zaletava v to, pomeni da gre izven svoji pooblastil in potem ga pač zaključiš.Tudi ta dva le opravljata svoje delo in parv je tako.
Verjetno je mislil če ti pred vhodom v vrtec teži inšpektor, daš otroka inšpektorju v naročje, naj ga nese v vrtec.Tole je zrelo za prijavo na policijo.
In kaj bi ti komentiral?
A si komaj čakal da en iz vlade zboli? P.zda si bolan!
Čakaj malo, a se ne reklamira cepljenje kot edini ukrep proti težjemu poteku bolezni? Potem pa težje zboli ženska normalnih let, brez vidnih problemov z zdravjem.
Al pa mogoče cepivo na deluje, kot rečeno?