Tipičen domet in nivo anticepilcev in youtube virologov.V glavnem spet ena zmeda, tako kot z maskami, pač greš not pa boli te k, če pa kdo teži pa na gobec.
Jebala te ustava.
Konec koncev kaj imajo starši v vrtcu za iskat? Če jih vzgojiteljice prevzamejo/predaje, komot pred vrati počakam.
Tole je zrelo za prijavo na policijo.V glavnem spet ena zmeda, tako kot z maskami, pač greš not pa boli te k, če pa kdo teži pa na gobec.
Šole bodo sigurno zagnale vik in krik, da nimajo kadra preverjat PCT pogojev, kar je spet narobe. Zagnati bi morale vik in krik nad butastim pogojem kot takim, ne, da ga imajo problem izvajat. Ampak pričakovat od naših šol neko napredno razmišljanje je utopično.
Nobena ni sama v skupini. Nehaj bit Kalimero, sem dva otroka vozil dnevno v vrtec, sedaj pa večkrat grem po vnuka.
Tukaj si 2x falil. Seveda so same v skupini (kar očitno ti ne vidiš, če hodiš po otroka ob 13 ali 14 uri). Nikoli ne delata obe od 06.00-16.30 kolikor je odprta skupina. Zjutraj odpira ena, ki gre potem ob cca 14.00 domov. Ali obratno, pride ob 09.00 in dela do 16.30. Delavnik imajo 7ur in 30 minut. Kar se tiče dodatka - tole je bullshit, oz mogoče ga ima samo vzgojiteljica (pa še to ne 500€), pomočnica sigurno ne.Nobena ni sama v skupini. Nehaj bit Kalimero, sem dva otroka vozil dnevno v vrtec, sedaj pa večkrat grem po vnuka.
500€ mesečno imajo DODATKA zaradi korone!!! Naj si ga zaslužijo.
... niti v zgodnje-jutranjem času...Kaj to pomeni, da greva prvo na pivo, potem pa pred vrtec gledat kako ne dela samo ena v popoldanskem času?
To je res, ampak zjutraj ne bomo pili piva... niti v zgodnje-jutranjem času...
500€ iz prve roke - vzgojiteljica.Tukaj si 2x falil. Seveda so same v skupini (kar očitno ti ne vidiš, če hodiš po otroka ob 13 ali 14 uri). Nikoli ne delata obe od 06.00-16.30 kolikor je odprta skupina. Zjutraj odpira ena, ki gre potem ob cca 14.00 domov. Ali obratno, pride ob 09.00 in dela do 16.30. Delavnik imajo 7ur in 30 minut. Kar se tiče dodatka - tole je bullshit, oz mogoče ga ima samo vzgojiteljica (pa še to ne 500€), pomočnica sigurno ne.
Tole je zrelo za prijavo na policijo., če pa tam teži kak inšpektor, pa pač na gobec, kot sem rekel.
Da se ne boš razpočil.Tole je zrelo za prijavo na policijo.